KK Kadn Snma Evi .

kırmızı boyalı yeri ne diye okuyom biliomusun?
- katır kıyması bilem değil,makine kıyması.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cicim aylarını atlatalım bi ,bak eve net baglıyomu baglamıyomu kötükedihüso :jeyyar:

okadar kıyma muhabbetine ben acıkırım yani cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
bugun diil yarın başlıcam diyete zaten aksam olmus ne diyeti kaydirigubbakcemile sırnaşık şey

sağol bebiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan milet över kendını bende yerin dibine sokayım didim,farkım olsun benim -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmm aklıma gelmısken en çok smiliden turk bayragına çok sevındım turkbayragi turkbayragi

işte meşhur "Pazartesi diyeti":nazar:

:roflol: :roflol:

neyleyim kk olmayınca interneti şu bilgisayar sadece kk için açılıyo yoksam yüzüne bakan yok kızlar aniden çıkarsam bilinki benim koca beni yenmiş demektir dolayısıyla da kk yımafoldumben

kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor
:roflol::roflol: bende evlenince bölemi olcammm kocamla kk yüzünden kavga edermiyimmmafoldumbenmafoldumben

orda kendisini 2 eşle evli sanıormuş demek istedim ama karşımda vıdı vıdı etmesnden dolayı toparlayamamışım kaydirigubbakcemile3
yavrum evlenip 13 yılı devirince helede kk gibi güzel bi site bulunca öle olii vereliniortak

bir püf noktası varmıı bunun anlatta tecrübe kazanak:uhm:

koce eve gün aşırı gelirse böle oliii cnmcım heçbişiden haberi olamıyokaydirigubbakcemile3

:jeyyar: en son kocaların haberi olurmuşkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ben duymaması için özen gösteriyorum çeneside heç çekilmes bilmesin daha ii sarduşum
vereliniortak

orda kendisini 2 eşle evli sanıormuş demek istedim ama karşımda vıdı vıdı etmesnden dolayı toparlayamamışım kaydirigubbakcemile3
yavrum evlenip 13 yılı devirince helede kk gibi güzel bi site bulunca öle olii vereliniortak

hımm neyse ben şimdiden kendimi szin gibi tecrübeli ablalrımın yanında geliştiriyorum seneye bu zmanlar evlenmiş olurum bende en azında bi durum olduğunda sığınacak yerim var hihoyyythihoyyyt

sardunyam ince fikirli ,yardımsever bacım opuyorumnanaktan
iyiki varsın sen olmasan halımız yaman mafoldumben
hergece aynı terane evde :kafanda kırcam bu pc yi :1no2:
kendisini 2 eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor :kızgın: ama beyimiz bi konuda sıkışınca hemen kk ya topik aç sor diyor Çok üzgünüm çoook

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

benim ki kafamda deüül ama laptopumu kırdısenağlama

X