KK Kadn Snma Evi .

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

tatlım KK dan sebep evinden işinden banlanma riski taşıdığını bizlere ispat edersen buyur buyrunnnnnnnnn

:)) tşk ederim a.s. opuyorumnanaktan zemuszemus
suan tam evli değilim henuz babacımın evındeyım ama annem eşimi aratmıyor saolsun aha buraa oturayım dunya iş yığar önüme , kkda bişi var kadına ters tepio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eylulde dugun kısmetse :asigim:
ozamanda eşim dıyor evde net yok sana bılıyom koşa koşa kk ya girceksin :mymeka:

hayırlı olsun
:lepi: :lepi: :lepi:

ben gidem yoksam buraya sıgınmak zorunda kalıcam delikafadulden

hımmmmmmmmmmmmmmmmmm :uhm: CADIARZU ...... haydeee kıslar hep beraber zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis örnek bir kk cıyı ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan ewet ewet örnekim ben alkışlayın beniialkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben başkanım bi keremlaelaelaelaelae baba mı yazmışım:1shok: :roflol: :roflol: belki de babayı alırsın demek istemişimdir bilinç altımdanfisfisfis

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:1shok: sen ümitsiz vakaasın:1no2: seni sığınma evi bilem kurtaramazmafoldumben senağlama

hayırlı olsun dedük klava: klava:
bi saol yokmu lemmm:mymeka: :mymeka: :mymeka:

gidiyom ben anamın evine

gitme vaktim geldümafoldumben mafoldumben mafoldumben

aniden çıkarsam diye şimdiden herkese güzel bir gece diliyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1shok: sen ümitsiz vakaasın:1no2: seni sığınma evi bilem kurtaramazmafoldumben senağlama

hemde nasıl mafoldumben mafoldumben senağlama
net cafeye giderim diyorum eve net almazsan diyor bacaklarını kırarım nere gidiyosun sen (tabı bukadarını yapamaz ama işte gozumu korkatacak) :mymeka: :mymeka: mafoldumben

hemde nasıl mafoldumben mafoldumben senağlama
net cafeye giderim diyorum eve net almazsan diyor bacaklarını kırarım nere gidiyosun sen (tabı bukadarını yapamaz ama işte gozumu korkatacak) :mymeka: :mymeka: mafoldumben

hııımmmmCADIARZU senin kocanın fotosu ve adresini bizim çocuklara vermek lazım:jeyyar:

bakalım kesik kolları bacakları ile senin bacaklarını nasıl kıracakmış doğrusu çok merak ettüm

iyi akşamlar bacılar gidin kocalarınızla ilgilenin azucukkaydirigubbakcemile

durun kıslar nereye yasakkelime ben daha burdayım sositososito zil çalınca pc yi illegal kapatıp çıkıcam:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…