- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi Halikarnas
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
tatlım KK dan sebep evinden işinden banlanma riski taşıdığını bizlere ispat edersen buyur buyrunnnnnnnnn
Hmmm baba baskısı var
hmmm kucuk bır ıgneleme sezıyorum
hmm koca nobetteyse baba uyur aramızda goruruz senı o zaman ıkna olunabılır
hmmm baska bı bahane daha buna yapılacak bısey yok sınav sonu stres atmaya ınsallah
hmmm baba demek
not:artık benı de erkek gıbı gormeye basladdılarr
hmmm kotu ıcerık derken uyelerın 5 yıldızı hatırlamalarını saglayan bı ıgneleme var
hmmmmmmmmm.....Gözlemlerıme dayanaraktan kk nın acıl iş bırakma eylemıne gıtmesı bu sure ıcınde evlerının duzenının temızlıgının kocaları tarafından yapılması gerektıgı dusuncesındeyım
opuyorumnanaktan ewet ewet örnekim ben alkışlayın beniialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis örnek bir kk cıyı ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben başkanım bi keremlaelaelaelaelae baba mı yazmışım:1shok: :roflol: :roflol: belki de babayı alırsın demek istemişimdir bilinç altımdanfisfisfis
:)) tşk ederim a.s. opuyorumnanaktan zemuszemus
suan tam evli değilim henuz babacımın evındeyım ama annem eşimi aratmıyor saolsun aha buraa oturayım dunya iş yığar önüme , kkda bişi var kadına ters tepio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eylulde dugun kısmetse :asigim:
ozamanda eşim dıyor evde net yok sana bılıyom koşa koşa kk ya girceksin:mymeka:
baskanim gördünmü zuzu getirdim sana arti beni görüsün,isterim bende en kralindanmerhaba kısslarr,
kanaryacımın daveti üzerine burdayım umarım benıde kabul edersınız ;-)
sardunya_zakkum topiğin hayırlı olsun a.s.
öyle deme baskanim gelecegin maduru,hem zuzuuuu,ben ayarlarim sen isi bana birakvereliniortak:1shok: sen ümitsiz vakaasın:1no2: seni sığınma evi bilem kurtaramazmafoldumben senağlama
hayırlı olsun dedükklava: klava:
bi saol yokmu lemmm:mymeka: :mymeka: :mymeka:
gidiyom ben anamın evine
gitme vaktim geldümafoldumben mafoldumben mafoldumben
aniden çıkarsam diye şimdiden herkese güzel bir gece diliyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güle güle baskanim,gece tekrar gelecekmisingitme vaktim geldümafoldumben mafoldumben mafoldumben
aniden çıkarsam diye şimdiden herkese güzel bir gece diliyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:1shok: sen ümitsiz vakaasın:1no2: seni sığınma evi bilem kurtaramazmafoldumben senağlama
görmedim kısmafoldumben
alınganlara ne yaptığımı sen çok iyi biliyon:jeyyar:
hemde nasıl mafoldumben mafoldumben senağlama
net cafeye giderim diyorum eve net almazsan diyor bacaklarını kırarım nere gidiyosun sen (tabı bukadarını yapamaz ama işte gozumu korkatacak) :mymeka: :mymeka: mafoldumben
:1hug: Şenizöyle deme baskanim gelecegin maduru,hem zuzuuuu,ben ayarlarim sen isi bana birakvereliniortak
iyi akşamlar bacılar gidin kocalarınızla ilgilenin azucukkaydirigubbakcemile
durun kıslar nereye yasakkelime ben daha burdayım sositososito zil çalınca pc yi illegal kapatıp çıkıcam:jeyyar: