KK Kadn Snma Evi .

hııımmmmCADIARZU senin kocanın fotosu ve adresini bizim çocuklara vermek lazım:jeyyar:

bakalım kesik kolları bacakları ile senin bacaklarını nasıl kıracakmış doğrusu çok merak ettüm:nazar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy canımm Allahta seni güldürsün insallah
valal işlerine gelmeyınce hemen kaba kuvvetle gözümüzü korkutmaya calısııyorlar yani.. :eek:klava:
adres ; lübnan.. :ecrin_bebek:
eşim denızcı benım senağlama senağlama hep hasret hep hasret.. :a015:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy canımm Allahta seni güldürsün insallah
valal işlerine gelmeyınce hemen kaba kuvvetle gözümüzü korkutmaya calısııyorlar yani.. :eek:klava:
adres ; lübnan.. :ecrin_bebek:
eşim denızcı benım senağlama senağlama hep hasret hep hasret.. :a015:

lübnan mafyası ile aramız pek iyidirşakkıdı

senin gösünü bu sherin korkutmasın datlum:teselli: onu başka siteden yollamışlar KK ya mikser niyetine:jeyyar:

zemuszemus:jeyyar:yok benimki sadece öneriydi belki ilgilenmek isterler dediydim kocalarıyla belkim yeni evli olanlar vardır kötü örnek olmayak baaabında şeetiydim

Kocanın anahtarı yokmu:uhm: ya gizlice yavaş yavaş girerse içeriye:1shok:

yok datlum...daha doğrusu var ama yanında taşımıyor...arabasını da gün içinde mesai arkadaşlarından alanlar olduğu için araba da bulundurmak istemiyor:nazar:

kıs sus zati tek özgürlüğüm bu:mymeka: nazar etcen:dilcikar:

babanı ne ettin kıss:nazar:

babam yanımda karnımızı doyurduk tatlımızı yedik... kumandayı babama verdim çok güzel hareketler bunları seyrediyor ve bende burdayım.... :jeyyar: ama birazdan yine gidicem kızımı uyutmak için... vs.... kesintilerle devam yani.... :eek:

yok datlum...daha doğrusu var ama yanında taşımıyor...arabasını da gün içinde mesai arkadaşlarından alanlar olduğu için araba da bulundurmak istemiyor:nazar:

kıs sus zati tek özgürlüğüm bu:mymeka: nazar etcen:dilcikar:

hehehhkaydirigubbakcemile3 tamam tamam aman nazar değmesin tütütüt maşallah:nazar:opuyorumnanaktan

sarduş bugün bayıldım sana... bu kadar espirili olduğunu bilmiyordum... her msjında bir kahkaha patlatım.... sen çok yaşa emiii..... opuyorumnanaktan Şeniz zemuszemus

ayyy kocişine de kıyamasmışş kaydirigubbakcemile3

:eek: :eek: kıyamıyorum canım yaa hele dun gece ruyamdan sonra kıymak ascık zoorr.. eşim kollarımda can vermıstı mafoldumben mafoldumben
korkutuyorlar işte,sevdicemde yok yanmda daha bi meraklanım die .. :çok üzgünüm:
piss karabasanlarr :mymeka: kötükedihüso

iyi aksamlar sardunya çıktın sanırım :a015:

X