KK ile nasıl tanıştınız :))))

Pati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
6.064
0
:enbuyukkk:

kızlar merak ediyorum KK yı nasıl buldunuz??

biri mi tavsiye etti sizlere,

internette ne arıyodunuz da tesadüf olarak buraya düştü yolunuz :dance:
cevaplarınızı bekliyorum yerimseniben
a.s.

Hayır ama bilgilenmek için girmiş.Sanırım güzellik ve sağlık bölümüne....................

Apla bu konuyudamı sen açtın tanıdınmı beni -tatlicadiarzu-
Neyse konumuza gelelim.Eşim pc alınca hep oyun sitelerinde oyun oynuyodum.Bir süre sonra çok sıkıldım dedim kadınlara yönelik bişey varmıdır acaba sadece kadınların olduğu.Sonra google direk kadınlar kulübü diye yazmak geldi içimden karşımada burası çıktı inceledik eşimle.Dedik güvenilir biyer burası.O zamandan beri üyeyim a.s
Arz ederim kaydirigubbakcemile3

Apla bu konuyudamı sen açtın tanıdınmı beni -tatlicadiarzu-
Neyse konumuza gelelim.Eşim pc alınca hep oyun sitelerinde oyun oynuyodum.Bir süre sonra çok sıkıldım dedim kadınlara yönelik bişey varmıdır acaba sadece kadınların olduğu.Sonra google direk kadınlar kulübü diye yazmak geldi içimden karşımada burası çıktı inceledik eşimle.Dedik güvenilir biyer burası.O zamandan beri üyeyim a.s
Arz ederim kaydirigubbakcemile3

şansa bak direk kadınlar kulübü mü yazdın :roflol:
şaka gibi...hatrladım canm benm tabi ki.....
bu arada ben daha küçügüm kesin senden yerimseniben

dr ararken buldum bu siteyi vede çok beğendim bi süre okuyup sonrada üye oldumm.ve de iyiki olmuşum çok memnunm

şansa bak direk kadınlar kulübü mü yazdın :roflol:
şaka gibi...hatrladım canm benm tabi ki.....
bu arada ben daha küçügüm kesin senden yerimseniben
Ne bilim dünki testten sonra apla dedimya öle kalmış kaydirigubbakcemile3
Evet tam tamına kadınlar kulübü yazdım ve geldim buralara yerimseniben

herkese sordum bi de ben söyliyim kızlar yerimseniben
saç için şekillendirici arıyodum,öneri flan lazımdı bana...kısacası bakım bölümü sayesinde tiryakisi oldum kulübün hihoyyyt

pinkrosecummm bende baya bi okudum okudum baktım olcak gibi degil :)))
insanın yorum yapası geliyo dimi ama :))))
sonra üye oldum...geç oldu ama sonunda oldu

diyetle ilgili derin araştırmalar yaptığım bir dönemde tanıştım bu siteyle..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uzun bir süre msafir olarak konuları okuyup durdum sonra da üye oldum..:jeyyar:
şimdi de müptelası oldum.vazgeçemiyorum:asigim:

ben ne zaman bişey merak edip google konuyu yazsam hep KK çıkıyordu karşıma hihoyyyt
en son saç boyasıyla ilgili konu arıyordum yine KK çıktı karşıma kaydirigubbakcemile .en sonunda yaahhuuu dedim bu neyın nesi ne arasam burdan derman buluyorum. bir kurcaladım bayanlarla ilgili herşey mevcut. KK ya artık her gün giriyorum. bağımlısı oldum resmen :roflol:

evet evet denisecimmm bende google da yazıyodum bişeler hep kk çıkıyodu,kaptıyodum yine bşka bişede çıkıyodu :)))
sonra bi araştırmak gerek dedim :)))

tesadüfen tanıştım...google ile arama yaparken aradığım şey burada karşıma çıktı...sitenin ana sayfasını incelediğimde tam bana güre olduğunu düşündüm....ve şimdi ise başka birşey yapmadan sadece burada olmak istiyorum.....fakat bu mümkün olmuyor ne yazık ki...harikadan da öte bir yer KK....hem eğitici hem de öğretici....çok şey öğrendim buradan...emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.....

:1hug:a.s.a.s.

ahh esmeraldacım bende diyetler bölümüne takıldım bi ara kilo alabilmek için ama malesef alamadım :1no2:

evet müptelası yapıyo insanı bu kulüp :jeyyar:

tesadüfen tanıştım...google ile arama yaparken aradığım şey burada karşıma çıktı...sitenin ana sayfasını incelediğimde tam bana güre olduğunu düşündüm....ve şimdi ise başka birşey yapmadan sadece burada olmak istiyorum.....fakat bu mümkün olmuyor ne yazık ki...harikadan da öte bir yer KK....hem eğitici hem de öğretici....çok şey öğrendim buradan...emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.....

:1hug:a.s.a.s.

evet cnm konusu açılmşken emeği geçen herkese teşekkür edelim dimi ama
a.s.
harikadan da öte çook çk doğru a.s

X