- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bittim yacanım var öyle üyler
kadın öldüm bittim diyor kendiderdine yanıyor
soru geliyor malum kişiden
burcun nedir?
ya ne alakası var kadının derdi burç mu
o üye ayrı zaten
ama benim dediğim başka biri yazayım mı özelden
canım var öyle üyler
burcun nedir?
Bazı konular çok sırıtıyor ama ya...Ha su fake fake yaftalamalarina ben de acayip gicigim. Bunlari okumaktansa fake konu okumayi tercih ederim, o derece. Admin olsam "fake" yazani banlarim. O kadar sinirim.
canım var öyle üyler
burcun nedir?
Yaş kaç canım,onıda unutmayalım demi.
ole demeyin ya bende soruyorum bzen yasin kac diyeYaş kaç canım,onıda unutmayalım demi.
aynen burdan kendsini saygıyla adını anıyorum ve aman ha diyorum.
Nooldu kız?Istanbul gibi bir yerde, hastanesi arabayla 5 dakika uzaklikta olan bir yerde bir ambulans neden 1 saat gelmez.. Ahh benim de derdim bu cok sinirliyim ofkeliyim
konuyla alakasi yok ama idare edin
ole demeyin ya bende soruyorum bzen yasin kac diye
Istanbul gibi bir yerde, hastanesi arabayla 5 dakika uzaklikta olan bir yerde bir ambulans neden 1 saat gelmez.. Ahh benim de derdim bu cok sinirliyim ofkeliyim
Istanbul gibi bir yerde, hastanesi arabayla 5 dakika uzaklikta olan bir yerde bir ambulans neden 1 saat gelmez.. Ahh benim de derdim bu cok sinirliyim ofkeliyim
tovbe ne ambulansi ne olduIstanbul gibi bir yerde, hastanesi arabayla 5 dakika uzaklikta olan bir yerde bir ambulans neden 1 saat gelmez.. Ahh benim de derdim bu cok sinirliyim ofkeliyim