• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Mesela böyle bir konuya nasıl cevaplar vermemizi bekliyorsunuz? Doğrudan tahrik unsuru ama ben sakin ve hanım hanımcık bir KK üyesi olarak bu konuya başka bir şey yazmayacağım :KK53::63:...

Bunun nedeni bence cok fazla kultur farkinin bir arada olmasindan kaynaklaniyor.benim icin cok normal bir sey baskasina gore cok farkli gelebiliyor ve arada egitim konusunda da bir ucurum olunca ayrica yasanilan sehir bile etkileyebiliyor.benim basimada geldi boyle bir durum bir bayan iddaalasiyor peki dogrudur ama sen bir biyologsun banada bunu konusunda uzman bir prof soyledi sana degil ona inaniyorum,tip diploman bile yok dedim diye,beni resmen bu siteden soguttu.inanmam iciN nasil sinirlendi anlatmam.elestiriye kapali genelde insanlar

Hadi ben de acık dedikodu yapayım .
Bazı üyeler her b... bilirim edasıyla her şeye yorum yapmaya kalkıyor ama bilgisi olmadan yaptığı için yaptığı sadece laf ebeliği yapmış oluyor .
Bazı üyeler de kibar kibar laf sokup tertemiz bir kenara çıkmaya çalışıyor .
Bu iki tip üye tipinden hoşlanmıyorum .

Ha su fake fake yaftalamalarina ben de acayip gicigim. Bunlari okumaktansa fake konu okumayi tercih ederim, o derece. Admin olsam "fake" yazani banlarim. O kadar sinirim.
Bazı konular çok sırıtıyor ama ya...

Bende yazıyorum arada fake diye ne yalan söyliyim :KK45:...

Istanbul gibi bir yerde, hastanesi arabayla 5 dakika uzaklikta olan bir yerde bir ambulans neden 1 saat gelmez.. Ahh benim de derdim bu cok sinirliyim ofkeliyim:KK42::KK42:
konuyla alakasi yok ama idare edin

Back