Yok cocuk kendinde degildi. Yerde oylece yatiyordu valla.Kendinde değil miydi yoksa tedbir olsun diye mi yatırmışlardı bilgece?
Hiiç katılmıyorum buna.Gerçek hayatta hiç Birimiz yazdigimiz kadar erdemli değiliz
Sanal karaktere burunuyoruz
olmak istedigimiz kişi oluyoruz burada
Gerçek bize çok benzeyenlere saldiriyoruz
Bizim ofkemiz aslında olduğumuz kişiye , onunla savasiyoruz
benim derdim icimdeki kendimle =))
Bir ufaklığa araba çarpmış, ambulans gelmemiş. Ona üzüldük...
PffffYok cocuk kendinde degildi. Yerde oylece yatiyordu valla.
son 1-2 aydır giriyorum sık sık. ama detay okuyamıyorum geneldehalbuki bdvye çok takılıyorsan çoktan karşılaşman lazımdı
birde kınamayın kızlar yaşamadan ölmezsinizciler var
altina imzami atarimbilerek yapıldığını düşünüyorum artık
bu kadar kuru yerden nem kapılıp laf sokmaya çalışılmaz insanlara
bazı konular var çıldırtıyor ama o kıza üzüldüm bir de banlandı
kızla dalga geçtiler
sövünce de
aa ağzını topla
az bile dedi bence
Amin, çocuklardan çok korkuyorum ya. Bir kaç ay önce önüme atladı biri, çarpmadım ama eve gelene kadar elim ayağım titredi.Pufff ki ne pufff icime sıkıntı girdi cok fena. Ayy annesi babasi ne yapiyordur acaba.. Allah yardim etsin.
Kimisi egolarını tatmin etmek için yorum yapar. Kimi dalga geçmek için. Kimi gerçekten yardımcı olmak için :) fazla tepkiden bazen konu açmaya korkuyorum ben.
Aklıma sibel geldi. chess bir haber paylaşmış: 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan lise öğretmeni.şimdi gelir ahlak bekçileri diyenleri de unutmayalım o zaman
Aklıma sibel geldi. chess bir haber paylaşmış: 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan lise öğretmeni.
Üyeler de ayıplamış doğal olarak.
Sibel alta cevap yazmış:
Ahlak bekçileri yine gelmiş!
Aaa bir de ev hanımları var. Kadın öğretmen sonuçta istediği öğrenciyle sevişebilir, kendi parasını kendi kazanıyor sibele göreonun için müslüman olmasın da ne olursa olsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?