• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Ya kucuck cocuk 6 7 ysslarinda. Araba carpmis. Yerde oylece yatiyordu. Cildirdi millet. seslerden duydum baktim Allahim kendi evladim gibi uzuldum elim ayagim kesildi. Ambulans 1 saat gelmedi. Babasi bagriyor birakin ben goturecegim gelmiyor birakin diye. En sonunda goturdu. Onlar gittikten 15 20 dakika sonra ambulans polis geldi. Saka gibi ya saka gibi.
insan hayatına neden deger verilmiyor...

Ya kucuck cocuk 6 7 ysslarinda. Araba carpmis. Yerde oylece yatiyordu. Cildirdi millet. seslerden duydum baktim Allahim kendi evladim gibi uzuldum elim ayagim kesildi. Ambulans 1 saat gelmedi. Babasi bagriyor birakin ben goturecegim gelmiyor birakin diye. En sonunda goturdu. Onlar gittikten 15 20 dakika sonra ambulans polis geldi. Saka gibi ya saka gibi.

İnşallah iyidir kötü birşey olmasında..

yazık ya allah şifalar versin

yaş kaçla burcun neyi soran aynı üye zaten

numunelik,eşi benzeri yok ki
Bir de meslege takmis bu ara. Sabah bi konuda Alinin meslegi ne diye sorup durmus

Hayir doya doya kib yapamıyorum. Konu dışı desen emin degilim konunun içindeki adamin yasi burcu meslegi sonucta:KK53:

Vallah burasi sanal ortam, o kadar takmamak lazim... Tabii ki yardim etmek icinde giriyoruz ama bi cogumuz zaman gecirmek icinde giriyor... Biton degisik karakter oluncada (hele bide Kadinlar) haliyle sorunlar oluyor... Ben mesela o günkü moral durumuma görede yorum yapiyorum, yani gün icinde nasil hissediyorsam yorumuma yansiya biliyor, bikac gün sonra ay nasil yazmisim diyebiliyorum (bazen iyi baten kötü anlamda)... Bu kadar takmayin derim... Ama yazim hatalari, yani harf yutma ve nokta virgül kullanmama, heleki konu uzunsa, benide rahatsiz ediyor ve bu kisiler genelde ögretmen, avukat vs. Yani yazmayi aslinda biliyor olmalari lazim... :KK14:

Son düzenleme:
Bir de meslege takmis bu ara. Sabah bi konuda Alinin meslegi ne diye sorup durmus

Hayir doya doya kib yapamıyorum. Konu dışı desen emin degilim konunun içindeki adamin yasi burcu meslegi sonucta:KK53:

Şimdide mesleğemi terfi etti yoksa,hayırrrrr inanmak istemiyorum..

level atlayarak gidiyor önce yaşla başladı sonra burç şimdide meslekmiş

sonra ney olur allah kerim yaşayıp görelim:KK53:

4 kişiyi sevmiyomusum ben =D Saydımm

Iyyy onların her konusunu bozun inşallah kızlar

hiç te agresif ve takıntılı değilim...buradaki pek çok üyeden de yaşlıyım...kendi tecrübelerime dayanarak yorum yapıyorum...insanları kırdığımı da düşünmüyorum...usulünce davranmaya çalışıyorum...buradan edindiğim çok aklı başında arkadaşlarım da var...yaklaşık 5 yıldır buradayım...fikir alışverişi yapıyoruz diyelim...

hiç te agresif ve takıntılı değilim...buradaki pek çok üyeden de yaşlıyım...kendi tecrübelerime dayanarak yorum yapıyorum...insanları kırdığımı da düşünmüyorum...usulünce davranmaya çalışıyorum...buradan edindiğim çok aklı başında arkadaşlarım da var...yaklaşık 5 yıldır buradayım...fikir alışverişi yapıyoruz diyelim...

Yaş kaç desem ayıp olmaz değilmi..
Benden de yaşlı değilsiniz herhalde..

Back