- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
arkandan cok konustumayy ne güzelll en azından yokluğum farkedilmiş sevindim tşk ederim
iyi olmus diger yarisma konularinin silindigi okuyup hirs yapip bize saldirmasindan korkuyordum..
hirs icin sahte resim kullanan, hirsindan hepimizi parcapincik ederdi valla:18:
kazenden korkmadigim kadar kadindan korktum ben, zaten sabah buralardaydi.. bir iki hasladi milleti, herkes mum dokmus kediye dondu
neden kikötü mü konuştun yoksa
eşime dedim ben güzellik yarışmasına katılıcam haberin olsun :)))
oda bana güzellik yarışmsından sonra mezarlık yarışmasınada katılmayı ihmal etme dedi
kötü olurmu hiççç
taş gibi hatunsun masallah
eşime dedim ben güzellik yarışmasına katılıcam haberin olsun :)))
oda bana güzellik yarışmsından sonra mezarlık yarışmasınada katılmayı ihmal etme dedi
kızlar dadlu bana msj atmış yanlışlıkla adresimi falan istemiş bende dereceye girdim mi anlamadım diye yaznca yanlışlıkla olmuş sen 4.olmuştun yazmış ama anlamadıgım elossa elenmemiş demekki elense ben 3. olacaktım bu konuyla ilgili bi açıklama göremedim ben gerekmez miydi bi açıklama sizce
evet dadluya msj attım elossanın hile yaptıgını ortaya cıkarmıştık cam ac denildiğinde yok demişti 3 kişi kullandıklarını söylemişti sana kendisi oldugunu ispatladı mı yazdım cvp yok suan ama dediğin dogru bi açıklama yapılması gerekirdiDemeki elossa datlucaduyu ikna etti . Elenmiş olsaydı sana 3. Olduğunu belirtirdi diye düşünüyorum.
Ama çok büyük bi haksızlık. Eğer elossa ile konuşulan birşey varsa bizimde haberimizin olması gerekmiyormu?
dadlucadı dan cvp geldi 'evet canım. kendisi ile face te görüştük anlık fotosunu yolladı . ev adresini cep telfonunu her bilgisini verdi. ben tatmin oldum' yazmış ...
o yaptıkları bence ikna olunacak şeyler değil bilmiyorum ben hala o resimdeki kızın 30 yasında olacağına inanmıyorum resim eklense bile inanmam ki ben yok camı yokmuş 3 kişi kullanıyolarmış arkadaşı nişanlı ama hep evli olduguyla ilgili konular var diyecek bişe bulamıyorum bi daha asla böyle yarışmalara katılmam..Bizimde ikna olmamiz gerekir bence
O anki fotosunu kk da yeni konu açarak belirtmesi ve resmin eklenmesi taraftarıyım
o yaptıkları bence ikna olunacak şeyler değil bilmiyorum ben hala o resimdeki kızın 30 yasında olacağına inanmıyorum resim eklense bile inanmam ki ben yok camı yokmuş 3 kişi kullanıyolarmış arkadaşı nişanlı ama hep evli olduguyla ilgili konular var diyecek bişe bulamıyorum bi daha asla böyle yarışmalara katılmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?