- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
hımm iyi olmuş o zaman resimlerin kalması hoş olmazdı tabikeşke içgüzarlık yapılmasaydı amaç eğlenmek güzel vakit geçirmekti fazla ciddiye alınmış sanırım tv dünyasından teklif gelir filan diye mi hayal ettiler acaba
profilimde bi tane resmim var canım bakabilirsin istersen
profilimde bi tane resmim var canım bakabilirsin istersen
isin ucunda hediye vardi ondan,
akli sira arkadasim diye kendi resimleriylede katilacakti
dadluya sormusta dadlu olmaz demis
eğer o saç konularıyla ilgili koydugu fotograflar kendisiyse katılıyorum hiç şansı yoktukendi fotosuyla katılsa hiç şansı olmazdı canım iyiki onları göndermemiş
HEH ŞİMDİ HATIRLADIMMMMMM
ben seni çok beğenmiştim yaaaaa
kendi fotosuyla katılsa hiç şansı olmazdı canım iyiki onları göndermemiş
baktım resmine şimdi sen favoriler arasındaydın hatta konuşuldu bile 12. kimdi yok buralarda bişey yazmadı diye
cidden miayy sevindim tşk ederim
gerçekten canım yaaa tüm samimiyetimle söylüyorum
gerçekten çok hoş bi bayansın
iyi olmus diger yarisma konularinin silindigi okuyup hirs yapip bize saldirmasindan korkuyordum..
hirs icin sahte resim kullanan, hirsindan hepimizi parcapincik ederdi valla:18:
kazenden korkmadigim kadar kadindan korktum ben, zaten sabah buralardaydi.. bir iki hasladi milleti, herkes mum dokmus kediye dondu
ayy ne güzelll en azından yokluğum farkedilmiş sevindim tşk ederim
iyi olmus diger yarisma konularinin silindigi okuyup hirs yapip bize saldirmasindan korkuyordum..
kazenden korkmadigim kadar kadindan korktum ben, zaten sabah buralardaydi.. bir iki hasladi milleti, herkes mum dokmus kediye dondu
ne dediii ne dediii
ayy simdi dedikodu gibi olcek ama
efendim ben o sac konusundaki kisi degilim !!!!
ben bunu datlucaduya soylemistim !!!!
akadaslarimda giriyorlardi ve birkac konu benim konum degil!!!
sozkonusu arkadasim nisanli ve nisanlisiyla dugun alisverisinde zaten!!!(detayda veriyorum, salladigim belli olmasin)
bizde altina e sac konusunda evliyiz yildonumumuz demis arkadasin ??? (celiskiyi belirttik)
elossadan cevap: arkadasim ne yazmis okumadim zaten detaylara takilmam !!!! ( evlilik gibi bir olay ne zamandan beri detay olduysasoyledigi yalani kendide unutmus )
en son esim basimda beni bekliyor, cikicam yoksa fena seylerolucak burdaya getirdi ve gitti..
hic de dedikoduyu sevmempisss ben
nany sen de katıldın mı? senin de maaşallahın vardı hani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?