- Konu Sahibi KristaLBebeK
konu kapatılmıştı sonra tekrar açılmıştı
ama şuan da tamamen silinmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laf olsun torba dolsun :)evet ama dediklerim dışında ikna edici aman aman bi açıklama yapmamış 3 kişi kullanıyolarmış bi ara o üyeliği sanki üyelik paralı açamamış kendisine bi hesap![]()
konu kapatılmıştı sonra tekrar açılmıştı
tühhh kaçırdık desenee:)
ben okudum canım pek bişey kaçırmadın çünkü hakaret vari konuşmaya başlamıştı elossa en son okuduklarımda
Aa,konu buharlaşmış! :)) Kazen ,cinnet geçirip konuyu mefta etti herhalde.![]()
valla benim okuduğum kadarıyla 2 farklı kişinin resmini görmüştük ya birisi dudaktı sadece biriside bi kadına aitti o ikiside arkadasıymış 3 kişi kullanmışlar , cam aç demişler camım yok demiş arkadaşım nişanlı demiş ama sonra açtıgı konularda hep evli oldugundan bahsetmiş falan filan bence hepsi tamamen yalandı![]()
kizlar konuyu okuyan arkadaslar yazin bize ya merak ediyoruz kacirdim ya elossa ne aciklama yapti yazin lutfen merakta birakmayin...
selam arkadaşlar öncellikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederimburaya bari yazma fırsatım oldu şükürler olsun :26:yarışma yapılmış oylama olmuş adaylar seçilmiş olaylar çıkmış konu kapatılmış sonra iki gün sonra yine konu açılmış ve tekrar silinmek üzere kapatılmı hiç birinden haberim yok şaka gibi
oysaki yarışmaya bende katılmıştım aday numaramı bile iki gün sonra başka bir arkadaştan öğrendim :26: bu arada 12 numaralı aday benmişim
allel acele neden yarışma yapılıp hemen konu kapatıldı anlamış değilim oysa pazar günü yapılacağı söylenmişti keşke önceden bilgim olsaydı yarışmacı olarak tabiki özel hayat önce gelir tabiki sağlık daha önemli ama keşke ertelenseydi yada oylama devam etseydi bugüne kara herkesin haberi olurdu bu arada bana oy veren arkadaşlara fırsat bulmuşken teşekkür etmek isterim
![]()
aynen öyle canımkonustukca batmis yani![]()
selam arkadaşlar öncellikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederimburaya bari yazma fırsatım oldu şükürler olsun :26:yarışma yapılmış oylama olmuş adaylar seçilmiş olaylar çıkmış konu kapatılmış sonra iki gün sonra yine konu açılmış ve tekrar silinmek üzere kapatılmış hiç birinden haberim yok şaka gibi
oysaki yarışmaya bende katılmıştım aday numaramı bile iki gün sonra başka bir arkadaştan öğrendim :26: bu arada 12 numaralı aday benmişim
allel acele neden yarışma yapılıp hemen konu kapatıldı anlamış değilim oysa pazar günü yapılacağı söylenmişti keşke önceden bilgim olsaydı yarışmacı olarak amaç eğlenmek hoş vakit geçirmekti ama bişi anlamadım malesef
tabiki özel hayat önce gelir tabiki sağlık daha önemli ama keşke ertelenseydi yada oylama devam etseydi bugüne kadar herkesin haberi olurdu bu arada bana oy veren arkadaşlara fırsat bulmuşken teşekkür etmek isterim
![]()