Kk güzellik kraliçesi yarışmasının akibetini merak ettim

kizlar konuyu okuyan arkadaslar yazin bize ya merak ediyoruz kacirdim ya elossa ne aciklama yapti yazin lutfen merakta birakmayin...

konu silinmiş mi ya baktım bulamadım :) yarışma çabucak oldu bitti, tartışmalar yarışmadan uzun sürücek..

ben de katılmak isterdim aslında ama kısmet olmadı, oy da kullanamadım. bi dahakine artık diycem deee bu kadar olaydan sonra başka zaman bi daha yapılır mı bilemiyorum :1:

bana ilginç gelen tam da şaibeli olan kişinin birinci olması oldu, ne garip tesadüf, belki öyle olcağını bilse o da cesaret edemezdi :) gerçi hala ortada kabul edilmiş birşey de yok

valla benim okuduğum kadarıyla 2 farklı kişinin resmini görmüştük ya birisi dudaktı sadece biriside bi kadına aitti o ikiside arkadasıymış 3 kişi kullanmışlar , cam aç demişler camım yok demiş arkadaşım nişanlı demiş ama sonra açtıgı konularda hep evli oldugundan bahsetmiş falan filan bence hepsi tamamen yalandı :31:

selam arkadaşlar öncellikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim:42: buraya bari yazma fırsatım oldu şükürler olsun :26:yarışma yapılmış oylama olmuş adaylar seçilmiş olaylar çıkmış konu kapatılmış sonra iki gün sonra yine konu açılmış ve tekrar silinmek üzere kapatılmış hiç birinden haberim yok şaka gibi :53: oysaki yarışmaya bende katılmıştım aday numaramı bile iki gün sonra başka bir arkadaştan öğrendim :26: bu arada 12 numaralı aday benmişim :9: allel acele neden yarışma yapılıp hemen konu kapatıldı anlamış değilim oysa pazar günü yapılacağı söylenmişti keşke önceden bilgim olsaydı yarışmacı olarak amaç eğlenmek hoş vakit geçirmekti ama bişi anlamadım malesef :31:tabiki özel hayat önce gelir tabiki sağlık daha önemli ama keşke ertelenseydi yada oylama devam etseydi bugüne kadar herkesin haberi olurdu bu arada bana oy veren arkadaşlara fırsat bulmuşken teşekkür etmek isterim :42:

Son düzenleme:
valla benim okuduğum kadarıyla 2 farklı kişinin resmini görmüştük ya birisi dudaktı sadece biriside bi kadına aitti o ikiside arkadasıymış 3 kişi kullanmışlar , cam aç demişler camım yok demiş arkadaşım nişanlı demiş ama sonra açtıgı konularda hep evli oldugundan bahsetmiş falan filan bence hepsi tamamen yalandı :31:

konustukca batmis yani :27::27:

kizlar konuyu okuyan arkadaslar yazin bize ya merak ediyoruz kacirdim ya elossa ne aciklama yapti yazin lutfen merakta birakmayin...

elossa bana kalırsa hiç de tatmin edici cevaplar veremedi.. o kızıl saçla ilgili topiği açan kişi yani o fotoğraftaki kişi arkadaşım ben değilim dedi, kızıl saç başlığındaki arkadaşının şu an nişan hazırlığı yaptığını kendisinin de 3 4 yıllık evli olduğunu söyledi, ama o topicte de 'evlilik yıldönümüm ve doğum günüm var' yazıyodu. yani kim evli kim nişanlanacak hangi fotoğraf kime ait her şeyi birbirine karıştırdı. en önemlisi de o fotoğraftaki kişi 30 yaşında değil yorumlarına hiç bi cevap vermedi.

zaten fiyaskoyla sonuçlanan bir yarışmanın ardından hiçbir açıklama yapmadan, astarını astarını söylemeden zort diye konu kapatmak bence finalistlere saygısızlıktır.

en son yarışmayı düzenleyen ile yönetim atışıyorlardı. datlucadu 'ben acemi idim madem neden yarışma düzenlememe izin verildi' diyordu. yönetimden biri de -ladyevil gibi bir nicki vardı yanılmıyorsam- 'ben yardım etmeyi önerdim ama datlucadu istemedi' yazmıştı.

bu dediklerim kişilerin birebir sözleri değil ama buna yakın şeyler yazılmıştı.

yanlış hatırlamıyorsam 2. olan arkadaşımızla ve sanırım yine gölgem isimli arkadaşımızla bir tartışma tarzı bişeyler olmuştu çok akan bir konuydu yani işteyken iyi takip edemedim
elossa en son aklamaya çalışıyodu kendini hatta diğer kullanan arkadaşının yanı sıra 3. bir kişinin kullandığını falanda söylemişti.
bu saç ve dudak konularında resmi olan arkadaşıymış yarışmaya koyduğu kendi resmiymiş
bugün o arkadaşım hatta nişan alışverişinde olmasa kanıtlardım falan dedi
ama kk daki arkadaşlarımız ordan da yalanını yakaladılar çünkü oraya resim koyup konu açan arkadaşı konularında evli olduğundan bahsetmiş
bu olay da ortaya çıkınca elossa bu sefer iş yerinde bi kaç arkadaş kullanmaya başladık falan dedi
hatta bi arkadaşa 2 kişi konuşurken 3. ye ne yapmak düşerse o sana kalıyo gibilerinden imalarda bulundu söleriyle en son okuduklarım bunlardı ben çıkıyorum şuanda yazdı elossa
ayrıca cadu arkadaşımızla konuşup olayı açıklığa kavuşturacağını söyledi

selam arkadaşlar öncellikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim:42: buraya bari yazma fırsatım oldu şükürler olsun :26:yarışma yapılmış oylama olmuş adaylar seçilmiş olaylar çıkmış konu kapatılmış sonra iki gün sonra yine konu açılmış ve tekrar silinmek üzere kapatılmı hiç birinden haberim yok şaka gibi :53: oysaki yarışmaya bende katılmıştım aday numaramı bile iki gün sonra başka bir arkadaştan öğrendim :26: bu arada 12 numaralı aday benmişim :9: allel acele neden yarışma yapılıp hemen konu kapatıldı anlamış değilim oysa pazar günü yapılacağı söylenmişti keşke önceden bilgim olsaydı yarışmacı olarak tabiki özel hayat önce gelir tabiki sağlık daha önemli ama keşke ertelenseydi yada oylama devam etseydi bugüne kara herkesin haberi olurdu bu arada bana oy veren arkadaşlara fırsat bulmuşken teşekkür etmek isterim :42:

önceliklee sağol canım
12 numaralı güzelimizlede tanışmış olduk
bu arada bende pazar yapılacağını biliodum pazar günü bi girdim herşey olmuş bitmiş oyda kullanamadım
zaten benim hayırlı oyumu almadıkları için böle oldu eminim :27::27:

selam arkadaşlar öncellikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim:42: buraya bari yazma fırsatım oldu şükürler olsun :26:yarışma yapılmış oylama olmuş adaylar seçilmiş olaylar çıkmış konu kapatılmış sonra iki gün sonra yine konu açılmış ve tekrar silinmek üzere kapatılmış hiç birinden haberim yok şaka gibi :53: oysaki yarışmaya bende katılmıştım aday numaramı bile iki gün sonra başka bir arkadaştan öğrendim :26: bu arada 12 numaralı aday benmişim :9: allel acele neden yarışma yapılıp hemen konu kapatıldı anlamış değilim oysa pazar günü yapılacağı söylenmişti keşke önceden bilgim olsaydı yarışmacı olarak amaç eğlenmek hoş vakit geçirmekti ama bişi anlamadım malesef :31:tabiki özel hayat önce gelir tabiki sağlık daha önemli ama keşke ertelenseydi yada oylama devam etseydi bugüne kadar herkesin haberi olurdu bu arada bana oy veren arkadaşlara fırsat bulmuşken teşekkür etmek isterim :42:

aa 12 sen misinn :) ben görmedim resmini valla dolayısıyla oy da veremedim ama çok merak ettim biçok kişi senden bahsediyodu diğer topicte, çok kişinin favorisiymişsin ilk 5te bekleniyomuşsun :) 12 12 diye baya adın geçti yani okuyanlar görmüştür :)

Back