- 7 Temmuz 2015
- 334
- 245
- 23
- 31
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Geldim o zman kızçeler nassıniz bakem :)Ooo olmamiii sen yeter ki gel biz soyle yana kayariz
Simdi kahvalti yapcam ben de ama kk ya bakmaktan yiyemiyorum
Vallah bende yoalan yoh bacim yoaptiysam yoaptim derim yane :d
sarayım madem yaaa napayım ıs actın haaa kız benım başımaaynen yaprak sarmasi cnm eksili olunca guzel olyor bn kuru dolma hastasym bde yaninda dolmada olacak canim cekti ha smdi
Senin kafa yine zehir anam
zero ney kzkolami oda hic duymadm valla .d
ayyy ben çay sevmem kiiiYine bene hadi buyrun çayaaa
oglak_kadini @lavieenrose_ @Bi kahve @kavun kokusu @__BADE__ @bibibella @Kova hatunu @KilicBaligi @pokahontas @braindamage @Dombik @bogurtlenkusu @ellanazz @tatlibikiz @bebem34 @sare_sare @Berenimbo EnHarbiKiz
Ve ismini hatirlayamadigim diger tum dostlariim tum kk dostlarimmm buyrunn
bosver yapma sımdı bısey bence evlenınce seve seve yapıcan cnm maalesef diğer ikilemeyı yazmıyorum yanı öyle öyle yapıcan kocan yardım ederse sanslısın benım koca keyfıne gore bazen yardım eder bazen kılını kıpırdatmazBilemedim ki anam mesela odami toplarken falan aman bi yerde leke kalmasin cok temiz olsun falan diye dusunup guzel guzel temizliyorum ama nedendir ablamadim valla neyse zaten evlenince mecbur olduum icin daha cok yakisir belkizaten cogu kisi evleninxe ogrenmis. Benle hep dalga geciyolar sinir oluyorum
fazlada yapta bizide cagir .d annem daha yarin yapacak bize yaprak sarmasisarayım madem yaaa napayım ıs actın haaa kız benım başıma
valaha hic icmedm pepsiden baska icmiyorm ya ondan bilmiyorm
ayyy ben çay sevmem kiiisoğuk taze sıkılmış elma suyu alabilir miyim
hosgeldn cnm:)Geldim o zman kızçeler nassıniz bakem :)
adreemmm sende mi burdaydınnnbenim manitam gelmişşşşşş yırtıcam o gelınlıklerı kopardılar senı benden haaaa
özelden yazım mı cnm çok etkılı bı ılaç ama drlar vermeden once erkekten test ıstıyolar arkadasın yaptırmıs mı onuoglak_kadini banada yazarmısın.
ben bakarım gerçilazım olur şaka şaka bir arkadaşımınde bebeği olmuyordu kk da gördükçe ona yazıyorum
şeyyy burda öpmeli şevmeli konu varmış geldım ben de geldıgımden beri kola muhabbetı yapıolar öpmeli sevmeli sapıklı seyler yok burda patates yazıcam dedı ama yazmadıadreemmm sende mi burdaydınnngeyşa hatunum benm sevindirik oldum seni görünceee elim ayağım dolaştıı
ne öpmesi ne sevmesişeyyy burda öpmeli şevmeli konu varmış geldım ben de geldıgımden beri kola muhabbetı yapıolar öpmeli sevmeli sapıklı seyler yok burda patates yazıcam dedı ama yazmadı
özelden yazım mı cnm çok etkılı bı ılaç ama drlar vermeden once erkekten test ıstıyolar arkadasın yaptırmıs mı onu
selam cnm hosgeldn bu havada kola gider cayi bosver .dSelamlar benide araniza alin,caya cagircak yokmu
ya işte ben ciğercinin kedisi misali kızmadım di mi harbimne öpmesi ne sevmesikim o patatessss haşlarım valla onuu
gel ben sana gazoz vereyim yavrumSelamlar benide araniza alin,caya cagircak yokmu
bak sen böyle diyince vucudumdaki kıl sayısı arttı bi kıllandımya işte ben ciğercinin kedisi misali kızmadım di mi harbimsadece konuları okuyorum yemınlen öpmeli sapıklı seyler yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?