- 30 Haziran 2013
- 21.626
- 1
- 17.426
- 498
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
ben evlendıgımde yemınle hazır corba yapamıodum ama sımdı baya gelıştırdım kendımıtamam canim olir .d bende severm netten byle degisik pastalar yapmayı bazilarni tutturamam ama o ayri .d
benim eşim cuma günü gidecek bakalım doktora ne dicek meraktayımpolen de cok ıyı bıde sunu dıyım sana ben pko hastasıyım duymussundur hep sorunu kendımde aradım hep ben tedavı oldum takıp edıldım ama megerse esım besınsız kalmıs dr bı ılaç yazdı esıme bı hafta ıctı spermler harekettlılık 3 katına cıktı ve hamıle kaldım yanı bır bucuk sene hamıle kalamamadakı sebep ben degılmısım bıde esim bana kızdı madem oyle benı nıye beslemedın dıosenın sucun dıo gulmekten yerlere yattım nasıl da hgerseyı bıze atıyolar yaaa
Oyle patateslere hic guvenemiyombende patates kizartmaso cok severm yerim heleki markette hazr patates satlyor ya ayni burgr king teki gbi patates olyor valla en cok tukettigim yemekzararli ama cok seviyorum .d
Kizz ben yemek yapiyom bikac tane ama elime hicbisey yakismiyo yaa. Yuzume de soyluyilar. Cok sinir oluyoom. Temizlik falsn cok iyi yaosrim ama mesela o supurgeyi tutunca elime yakismiyo cok egreti duruyo o da insanlarin gozune batiyo. Ne is anlamadimben evlendıgımde yemınle hazır corba yapamıodum ama sımdı baya gelıştırdım kendımı
MASSALLAH cnm bnde yemek yaprm annemden ogrendm malum nisanlilik.olunca ogrenm evlenene kadr dimi yksa adama hergun makarna yapardmben evlendıgımde yemınle hazır corba yapamıodum ama sımdı baya gelıştırdım kendımı
en guzeli valla keske bende icmesem bide diyorlarms guya kolayi hamambocegnden yapyorlarms oyle duydum vallaha benOyle patateslere hic guvenemiyomben kola da icmem mesela
hadı bakalım hayırlısı olsun bazen sorun çıkması çıkmamasından daha ıyı oluyor bılıyor musun sorun vvarsa mutlaka çözumu de oluyo ama sorun belırsız olunca neyle mmucadele edecegını bılmıyosun hayırlısı olsun ınsallah bı ılaç var hatta burda topıgı de var isminı yazmayım sımdı belkı yasaktır onu ıctı esım bı hafta ıctı ıse yaradı yanı dopıng gıbı bısey maça gıdıyordu her hafta kendımı durduramıyorum dıyodubenim eşim cuma günü gidecek bakalım doktora ne dicek meraktayım
tabı öğren öğrenmek lazım ama beklentıyı bırden yukseltme yavas yavas yukseltMASSALLAH cnm bnde yemek yaprm annemden ogrendm malum nisanlilik.olunca ogrenm evlenene kadr dimi yksa adama hergun makarna yapardmevlenene kadr hersyi ogrenim dedm .d
Valla bocege gida boyasindan daha cok guvenirim en azindan dogal biseyen guzeli valla keske bende icmesem bide diyorlarms guya kolayi hamambocegnden yapyorlarms oyle duydum vallaha ben
ay özelden yazarmısın adre bende alayım kocama sonuca görehadı bakalım hayırlısı olsun bazen sorun çıkması çıkmamasından daha ıyı oluyor bılıyor musun sorun vvarsa mutlaka çözumu de oluyo ama sorun belırsız olunca neyle mmucadele edecegını bılmıyosun hayırlısı olsun ınsallah bı ılaç var hatta burda topıgı de var isminı yazmayım sımdı belkı yasaktır onu ıctı esım bı hafta ıctı ıse yaradı yanı dopıng gıbı bısey maça gıdıyordu her hafta kendımı durduramıyorum dıyodu
valla cnm icyorm bile bile bideValla bocege gida boyasindan daha cok guvenirim en azindan dogal bisey
pahalı bı ılaç cnm ama alıyosun bılıyosundur belkıde yazıyorumay özelden yazarmısın adre bende alayım kocama sonuca göre
aynen canim en sevdgi yemek yaprak zaten yaparm yesin 1 haftatabı öğren öğrenmek lazım ama beklentıyı bırden yukseltme yavas yavas yukselt
ısteklı yapmıosun anam ondan bence kendı evının hanımı olunca ne ıstekle hunerler yapıosun o zaman yakısır elıne kesınKizz ben yemek yapiyom bikac tane ama elime hicbisey yakismiyo yaa. Yuzume de soyluyilar. Cok sinir oluyoom. Temizlik falsn cok iyi yaosrim ama mesela o supurgeyi tutunca elime yakismiyo cok egreti duruyo o da insanlarin gozune batiyo. Ne is anlamadim
offf yaprak sarması mı demek ısyedın soyle eksılı eksılııııaynen canim en sevdgi yemek yaprak zaten yaparm yesin 1 hafta
valla cnm icyorm bile bile bidesenin dedgnde mantkli .d
Bilemedim ki anam mesela odami toplarken falan aman bi yerde leke kalmasin cok temiz olsun falan diye dusunup guzel guzel temizliyorum ama nedendir ablamadim valla neyse zaten evlenince mecbur olduum icin daha cok yakisir belkiısteklı yapmıosun anam ondan bence kendı evının hanımı olunca ne ıstekle hunerler yapıosun o zaman yakısır elıne kesın
aynen yaprak sarmasi cnm eksili olunca guzel olyor bn kuru dolma hastasym bde yaninda dolmada olacak canim cekti ha smdiofff yaprak sarması mı demek ısyedın soyle eksılı eksılıııı
Senin kafa yine zehir anamBen zero içiyorum onda böcek yokturherşyi sıfır ya
zero ney kzBen zero içiyorum onda böcek yokturherşyi sıfır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?