- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Hic izlemezdim survivor hangi ozelligimden aklina duztu kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic izlemezdim survivor hangi ozelligimden aklina duztu kiz
uyuz bozok kızınca milletin yüzüneHic izlemezdim survivor hangi ozelligimden aklina duztu kiz
Bekliyoruz detaylarıylaaaBihtersu ve kayniyla delirmeceler yemek yiyim bol sevismeli hikaye yazcam
şimdi canım adet olmussun sanırım bugun hemen eczaneden folık asıt al basla bır de kıraz mevsımı gectı limonlu şeyler tuket lımon ye kanını sulandırır ya da korkmassan coraspırıne basla bı zararı yok ben oyle yaptım folık asıt ve aspırını kullandıgım ay hamıle kaldım kolaylastırıyor bu arada eşini de ıyı besle mutlaka keçiboynuzu özü al kaşık kaşık yesın ondan fındık fıstık cevız gıbı bolca besle tarcınlı seyler tuket çok faydalı yumurtlamaya sen de bal ye kecı boynuzu özunden sen de ye ama tabıkı abartmamak gerekır herseyın fazlası zarar bırde ıkı gunde bır ilişki olsun mumkunse adetının ortasında sıklastırın8 ay oldu bu ay.
bi problem yok gibi ama olmuyor işte
karşı takıma özellikle hakana papates diyorduHic izlemezdim survivor hangi ozelligimden aklina duztu kiz
super gorunyor canim cekti vallaha ellerine saglik :)kurabıyeler de bendennnnn hadı bakalım buyrunnn
foliki yeni bıraktım ya olmayınca protesto ettimşimdi canım adet olmussun sanırım bugun hemen eczaneden folık asıt al basla bır de kıraz mevsımı gectı limonlu şeyler tuket lımon ye kanını sulandırır ya da korkmassan coraspırıne basla bı zararı yok ben oyle yaptım folık asıt ve aspırını kullandıgım ay hamıle kaldım kolaylastırıyor bu arada eşini de ıyı besle mutlaka keçiboynuzu özü al kaşık kaşık yesın ondan fındık fıstık cevız gıbı bolca besle tarcınlı seyler tuket çok faydalı yumurtlamaya sen de bal ye kecı boynuzu özunden sen de ye ama tabıkı abartmamak gerekır herseyın fazlası zarar bırde ıkı gunde bır ilişki olsun mumkunse adetının ortasında sıklastırın
Hahahaha hadi yaa patates kelimesi cok hosuma gidiyo benimdeuyuz bozok kızınca milletin yüzüne
pa-ta-tessssss diyo böğürüyodu
siz isteyin yeterkiBekliyoruz detaylarıylaaa
ayyy utandım kiii ama ben yapmadım bu fotoyu nette arakladımsuper gorunyor canim cekti vallaha ellerine saglik :)
hi sen daha güzelini yaparsn cnm ya nettekide neyms .dayyy utandım kiii ama ben yapmadım bu fotoyu nette arakladım
polen de cok ıyı bıde sunu dıyım sana ben pko hastasıyım duymussundur hep sorunu kendımde aradım hep ben tedavı oldum takıp edıldım ama megerse esım besınsız kalmıs dr bı ılaç yazdı esıme bı hafta ıctı spermler harekettlılık 3 katına cıktı ve hamıle kaldım yanı bır bucuk sene hamıle kalamamadakı sebep ben degılmısım bıde esim bana kızdı madem oyle benı nıye beslemedın dıo senın sucun dıo gulmekten yerlere yattım nasıl da hgerseyı bıze atıyolar yaaafoliki yeni bıraktım ya olmayınca protesto ettim
dediğin gibi beslenmeye önem vericem bu ara. teşekkür ederim. adama bunları yedirince zincire bağlamak lazım
bir de cnm proteın agırlıklı beslen karbonhıdratı bı sure cıkar hayatından ben bunalrı yaptım hamıle kaldım
elbetteki öyle yapıcam bı gun koycam buraya tamamhi sen daha güzelini yaparsn cnm ya nettekide neyms .d
bende patates kizartmaso cok severm yerim heleki markette hazr patates satlyor ya ayni burgr king teki gbi patates olyor valla en cok tukettigim yemek zararli ama cok seviyorum .dHahahaha hadi yaa patates kelimesi cok hosuma gidiyo benimde
siz isteyin yeterki
Kedidir kedi Kiblemeye,konu kapattirmaya gelmistirşöyle sıvışayım bende
inşALLAH. kaç aylık oldun şimdi. sinsiyet bellimi.
benm durumlar aynımı desem bilemedim.
temiz bi sayfa açtım kendime :) bebeğinin kalbi kadar:)
ekşidir ekşi
Patatesleeerrr cok sinir oluyorum ben survivora keske banlatsalarkarşı takıma özellikle hakana papates diyordu
hakanda buna bozulunca
ne diyim domates mi diyeyim hıyar mı diyeyim demişti
cnm ınanmazsın tesbıh elımde gezıyodum yaaa ne kadar azımlıymısım ya mubdıu cekecem bebege bısey olmasın dıye usenıyom o zaman ne azım etmısım ne kadar ıstemmısım demekkı ey gıdı gunlersen bide çok dua ettin :)
tamam canim olir .d bende severm netten byle degisik pastalar yapmayı bazilarni tutturamam ama o ayri .delbetteki öyle yapıcam bı gun koycam buraya tamam
ayy hakana ben de cok sınır oluyodum yaaaaPatatesleeerrr cok sinir oluyorum ben survivora keske banlatsalar