Kk dostluklariiii

polen de cok ıyı bıde sunu dıyım sana ben pko hastasıyım duymussundur hep sorunu kendımde aradım hep ben tedavı oldum takıp edıldım ama megerse esım besınsız kalmıs dr bı ılaç yazdı esıme bı hafta ıctı spermler harekettlılık 3 katına cıktı ve hamıle kaldım yanı bır bucuk sene hamıle kalamamadakı sebep ben degılmısım bıde esim bana kızdı madem oyle benı nıye beslemedın dıo :KK70: :KK70: :KK70: senın sucun dıo gulmekten yerlere yattım nasıl da hgerseyı bıze atıyolar yaaa
benim eşim cuma günü gidecek bakalım doktora ne dicek meraktayım

ben evlendıgımde yemınle hazır corba yapamıodum ama sımdı baya gelıştırdım kendımı :KK70:
Kizz ben yemek yapiyom bikac tane ama elime hicbisey yakismiyo yaa. Yuzume de soyluyilar. Cok sinir oluyoom. Temizlik falsn cok iyi yaosrim ama mesela o supurgeyi tutunca elime yakismiyo cok egreti duruyo o da insanlarin gozune batiyo. Ne is anlamadim :KK70:

benim eşim cuma günü gidecek bakalım doktora ne dicek meraktayım
hadı bakalım hayırlısı olsun bazen sorun çıkması çıkmamasından daha ıyı oluyor bılıyor musun sorun vvarsa mutlaka çözumu de oluyo ama sorun belırsız olunca neyle mmucadele edecegını bılmıyosun hayırlısı olsun ınsallah bı ılaç var hatta burda topıgı de var isminı yazmayım sımdı belkı yasaktır onu ıctı esım bı hafta ıctı ıse yaradı yanı dopıng gıbı bısey maça gıdıyordu her hafta kendımı durduramıyorum dıyodu

hadı bakalım hayırlısı olsun bazen sorun çıkması çıkmamasından daha ıyı oluyor bılıyor musun sorun vvarsa mutlaka çözumu de oluyo ama sorun belırsız olunca neyle mmucadele edecegını bılmıyosun hayırlısı olsun ınsallah bı ılaç var hatta burda topıgı de var isminı yazmayım sımdı belkı yasaktır onu ıctı esım bı hafta ıctı ıse yaradı yanı dopıng gıbı bısey maça gıdıyordu her hafta kendımı durduramıyorum dıyodu
ay özelden yazarmısın adre bende alayım kocama sonuca göre :KK70:

Kizz ben yemek yapiyom bikac tane ama elime hicbisey yakismiyo yaa. Yuzume de soyluyilar. Cok sinir oluyoom. Temizlik falsn cok iyi yaosrim ama mesela o supurgeyi tutunca elime yakismiyo cok egreti duruyo o da insanlarin gozune batiyo. Ne is anlamadim :KK70:
ısteklı yapmıosun anam ondan bence kendı evının hanımı olunca ne ıstekle hunerler yapıosun o zaman yakısır elıne kesın :KK70:

ısteklı yapmıosun anam ondan bence kendı evının hanımı olunca ne ıstekle hunerler yapıosun o zaman yakısır elıne kesın :KK70:
Bilemedim ki anam mesela odami toplarken falan aman bi yerde leke kalmasin cok temiz olsun falan diye dusunup guzel guzel temizliyorum ama nedendir ablamadim valla neyse zaten evlenince mecbur olduum icin daha cok yakisir belki :KK70: :KK70: zaten cogu kisi evleninxe ogrenmis. Benle hep dalga geciyolar sinir oluyorum

X