- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Sonra da niye kilo aliyoruz dimi amaaa
Ayy atin olumu arpadan olsun yiyelim guzelleselim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra da niye kilo aliyoruz dimi amaaa
bellı degıl cnm ıkı gun sonra kontrolum var belkı soyler 12+3 bugun 12+5 de soyler dıye dusunuyorumYenmiyo valla. Dun islak kek yedim dr icim yandi tum gun
Hele bi bebis gelsin de sonra bool bolll yaparsin canimm :)))) kiz mi erkek mi
Hahahahaja işte benim felsefem bi kere geliyoruz dünyayaAyy atin olumu arpadan olsun yiyelim guzelleselim :)
nasıl öpmelı öpmelı mı çabuk anlatttHerkes toplaşsın size ilk sohbet topigimdeki gibi guzel hikayeler anlaticam :d
ben yemesem de şişiyor ve kılo alıyorum bakalım nolacam bu gıdısleben rejimi yeni bitirdim. sadece dikkat ediyorum artık yediklerimi. bunuda yaşam biçimi yaptım. napalım. kader utansın
cnm senınkı kız mı erkek mıAyy atin olumu arpadan olsun yiyelim guzelleselim :)
huhaha yine miYine ben e hadi buyrun çayaaa
oglak_kadini @lavieenrose_ @Bi kahve @kavun kokusu @__BADE__ @bibibella @Kova hatunu @KilicBaligi @pokahontas @braindamage Munzevi Zencefil @bogurtlenkusu choccywhoccydoodah @tatlibikiz @bebem34 Sare Lavinya TwoPrincess @EnHarbiKiz
Ve ismini hatirlayamadigim diger tum dostlariim tum kk dostlarimmm buyrunn
dosya yükle kısmındanBiri bana nasil resim yukleyebilecegimi ozetlerse benden de size bir pasta olacak
Ne oldu ki?canım sıkkın, benle ilgilenn azcık :)
bu ayda hamile değilimNe oldu ki?
Sagol canimmmgeldim geldim. arada yazarım. bdvden zaman kalırsa. bol güzel,keyifli sohbetler hepinize..
En sevdigim seylerden biri yemek yemektirAyy atin olumu arpadan olsun yiyelim guzelleselim :)
Heycanla bekliyorum valla ilk buraya yaz ablammm :)))))bellı degıl cnm ıkı gun sonra kontrolum var belkı soyler 12+3 bugun 12+5 de soyler dıye dusunuyorum
Ben ne bulursam yiyorum valla ama sevmedigim yemekler haricben rejimi yeni bitirdim. sadece dikkat ediyorum artık yediklerimi. bunuda yaşam biçimi yaptım. napalım. kader utansın
Opmeli sevismeli olcak heycanlanin birassnasıl öpmelı öpmelı mı çabuk anlattt
Canın sağolsun üzülme,zamanı gelmedi demekki. Rabbim sağlık versin,olur canım ya.bu ayda hamile değilim
Ayran yapam baska bisey yok cunkimÇok sicak ben soğuk bişey aliym .Çayı kaldıramiyciiiiiiiiiim.
huhaha yine mi
Yine ben askimm derdinin ilaci olurum kedi canini senincanım sıkkın, benle ilgilenn azcık :)
inşallaah yahuCanın sağolsun üzülme,zamanı gelmedi demekki. Rabbim sağlık versin,olur canım ya.