- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.780
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
benım de dogarsa ılk olacak ama ıkı buyuk kaybım var onlar erkektı buna da kız dıye sartladım sanırım kendımı kız dıyorum bakalım bu ne cıkacak bızım sulaleden de kız cıkmıyo bakalım ne cıkacak buCanim benimki kiz, bu benim ikinci bebis ilkide kizdibizden kiz cikiyor farkli bisey yok kk ya yeni uyeler yetistiriyorum @Kazen e soylicem maas baglasin bana
oooo asmu gelmişşş hoşgeldın cancazım nerelerdesı gırmıyosun buralara bak bız ne kadar buyudukkk11 kişi toplanmış. provakasyon mu yapıyorsunuz
izinliydim bi kaç gün.oooo asmu gelmişşş hoşgeldın cancazım nerelerdesı gırmıyosun buralara bak bız ne kadar buyudukkk
Olsun ya sikma canini be elbet olur allah saglikla kucagina nur topu gibi bi bebis verir insallaaaahhhh :))bu ayda hamile değilim
Geyik yapiyoz11 kişi toplanmış. provakasyon mu yapıyorsunuz
heyecanla bekliyorum hıkayelerı ama fake konular durdu sankı nereden besleneceğiz bizSagol canimmm
En sevdigim seylerden biri yemek yemektir
Heycanla bekliyorum valla ilk buraya yaz ablammm :)))))
Ben ne bulursam yiyorum valla ama sevmedigim yemekler haric
Opmeli sevismeli olcak heycanlanin birass
sımdılık guzel Allaha sukur bı sorunumuz yok ınsallah sonuna ererız 40 haftayı doldururuz bakalım senın durumlar nasılizinliydim bi kaç gün.
gebelik nasıl gidiyor
Ben hepinize yeterim gerekirse fake uyelik alip bdv de ilk konumu cinsellikle ilgili acarim siz yeter ki uzulmeyinheyecanla bekliyorum hıkayelerı ama fake konular durdu sankı nereden besleneceğiz biz
benım de dogarsa ılk olacak ama ıkı buyuk kaybım var onlar erkektı buna da kız dıye sartladım sanırım kendımı kız dıyorum bakalım bu ne cıkacak bızım sulaleden de kız cıkmıyo bakalım ne cıkacak bu
cnm kaç aydır denıyorsun ben de cok uzun sure sonucunda kavustum bebegıme tavsıye verebılırımbu ayda hamile değilim
Yok valla biz hiç günah işlememişez11 kişi toplanmış. provakasyon mu yapıyorsunuz
heee o zaman ıyı özel mesajla bıldır bıze de çaktırmayalım konudaBen hepinize yeterim gerekirse fake uyelik alip bdv de ilk konumu cinsellikle ilgili acarim siz yeter ki uzulmeyin
Olur olur,vardır Rabbimin bir bildigi. Ümitsizliğe kapılmainşallaah yahu
8 ay oldu bu ay.cnm kaç aydır denıyorsun ben de cok uzun sure sonucunda kavustum bebegıme tavsıye verebılırım
valla ben kahvaltıda domates salatalık peynır yedım yaa başka bısey yenmıo kı cok sıcak ve de sular kesık
Yenmiyo valla. Dun islak kek yedim dr icim yandi tum gun
Hele bi bebis gelsin de sonra bool bolll yaparsin canimm :)))) kiz mi erkek mi
Deme öyle yahu,şimdi açılacak bi tane senden bileceklerBen hepinize yeterim gerekirse fake uyelik alip bdv de ilk konumu cinsellikle ilgili acarim siz yeter ki uzulmeyin
valla cnm bız ısteme luksune sahıp degılız 5 yıldır evlıyım 2 tane buyuk kaybımız var ıkı tane de kımyasal gebelıgım var 5. ve 6. haftada dusen ıste bız yeterkı canı ıcınde olsun saglıklı olsun yeter dıyorum ınsallah hayırlı evlat olur umarım çok sey ıstemıyorumdur hem saglıklı olsun hem hayırlı evlat olsun sadece bıze degıl vatana mıllete bılıme ılme ınsallah zekı bır evlat olsun ayyy ne bılım ıstıyoz ıste ama su var hep hayalım bı kız bı erkek olmustur ınsallah nasıp olur bızeBizim sulalede hep erkek cikiyor ama bi benle esim farkli yapiyoz galiba anlamadim kibenlik bir sorun yok saglikli olsun hatta kiz olsun camurdan olsun ama esim cok erkek istedigi icin olmuyor sanirim hayirli saglikli olsunda gerisi hikaye. Sanada gecmis olsun canim yavrunu sag salim kucagina alirsin insallah.
8 ay oldu bu ay.
bi problem yok gibi ama olmuyor işte
bu ayda hamile değilim
başlarda öyle görüyordum ne yalan sölim, damızlık kullanıyordum adamıCanim sikma canini vakti saatini bekliyodur. Hayirli haberlerini aliriz onsallah. Bu arada o isi yaparken adami cocuk makinasi gibi gorme rahat ol. Bazen tamamen psikolojik olabiliyor.