- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Vov vov vov vovvv canim cekti simdi. Daha kahvalti bile yapmadim ayollllAfiyet olsun. Çaylar benden. Kek poğça kurabiye olan da getirsinde bi öğle çay molası yapalım :)
Kizz hep bu ani beklemissiniz vallahii heeekurabıyeler de bendennnnn hadı bakalım buyrunnn
ben daha guzelını yaparım da kuzum mazeretlıyım bennnn ama bı ara yapıp koyarım kendımınkılerıKizz hep bu ani beklemissiniz vallahii heeesen mi yaptin ne kadar hos gorunuyolarr
valla ben kahvaltıda domates salatalık peynır yedım yaa başka bısey yenmıo kı cok sıcak ve de sular kesıkUhhh acıktımmm. Ama sıcakta da hiçbişey yenilesi değill
Yenmiyo valla. Dun islak kek yedim dr icim yandi tum gunUhhh acıktımmm. Ama sıcakta da hiçbişey yenilesi değill
Hele bi bebis gelsin de sonra bool bolll yaparsin canimm :)))) kiz mi erkek miben daha guzelını yaparım da kuzum mazeretlıyım bennnn ama bı ara yapıp koyarım kendımınkılerı
Durmak yok yola devam sekerimHahahahaha lanetli patteshayırlı olsun inadına sağlık karabasan gelir ama yine bence
Olsun yenisini yapariz sekeerrr hicbisey nesemizi bozamaz :))))Selam,konunun kapatılmaması dileğiyle.
Yıldım yeminle akşam yazıp sabah konuyu kilitli görmekten
Ooo olur mu oki ablaaa buyur gelll herkesi davet ettim :))) sofra da cok guzelmissss iyice aciktim simdiii :))))))
Sonra da niye kilo aliyoruz dimi amaaaWaoooww hamis var burda sofralar caylar kurabiyeleerr biri beni durdursun
geldim geldim. arada yazarım. bdvden zaman kalırsa. bol güzel,keyifli sohbetler hepinize..Olsun yenisini yapariz sekeerrr hicbisey nesemizi bozamaz :))))
Ooo olur mu oki ablaaa buyur gelll herkesi davet ettim :))) sofra da cok guzelmissss iyice aciktim simdiii :))))))
Orası öyle canımOlsun yenisini yapariz sekeerrr hicbisey nesemizi bozamaz :))))