- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Bütün camlar açık esmiyor yahu bizdede. Klima açamiyorum kızım yeni iyileşti diye. Sicaktan alnımin yazısı silindi yeminlePüfür püfür esiyor be dağıttım kendimi semiriyorum
Gözünü sevdiğim teknoloji
Terebentin,bemiks,bepanten, evigeni yap bak iyi gelecekBana yakissa zaten kisa kestircem de yakismiyor anamm kanserli gibi sac dokuyorum valla
Bizde suan iyi esiyor hele nemli bir sehirde yaşıyorsanız çok kotuBütün camlar açık esmiyor yahu bizdede. Klima açamiyorum kızım yeni iyileşti diye. Sicaktan alnımin yazısı silindi yeminle
Istanbul yanıyor. Sabah günes yoktu havuza zor girdim su soguktu ama şimdi yanıyor resmen. Sansıma tüküreyim.Bizde suan iyi esiyor hele nemli bir sehirde yaşıyorsanız çok kotu
Eee buyuk şehrin buyuk derdi olurmusIstanbul yanıyor. Sabah günes yoktu havuza zor girdim su soguktu ama şimdi yanıyor resmen. Sansıma tüküreyim.
Lif falan oruyom oyleNe oruyon bende otur otur sıkıldım
Umraniyeye cikinca aliciim hemen basliycam artikTerebentin,bemiks,bepanten, evigeni yap bak iyi gelecek
Mapusta yattim ciktim bi leşim var ayik olunMaphustan yeni cikanlar olmus gozleri aydin olsun Allah bidaha dusurmesin.
Benim karnimdaki yavruda bugun bayag hareketli nerden vuracagini sasirmis alt ust mide calisiyor yeminle
Mapusta yattim ciktim bi leşim var ayik olun
Masallah kuzuya dogsa artik yaa cok bekletiyolar vallahi hele alti aydan sonrasi gecmek bilmiyo
Bütün camlar açık esmiyor yahu bizdede. Klima açamiyorum kızım yeni iyileşti diye. Sicaktan alnımin yazısı silindi yeminle
Hm guzel kolay gelsinLif falan oruyom oyle
Umraniyeye cikinca aliciim hemen basliycam artik
Ben yemekten geldim çayaHerkeşler de yemeğe gitti zaar
HoşgeldinnnnBen yemekten geldim çaya
Alırım 'bi kahve'niziHoşgeldinnnnbende yedim yemeğimi kahve içiyorum
Tabi hemen nasıl olsun? Sade orta şekerliAlırım 'bi kahve'nizi
Yok ya karnimda ne kadar uzun sure durursa o kadar iyi rahatiz boyle. Evde tek sabirsizlanan abla ciksin artik kardesim diyo
Kardesime pogaca yaptirdim keyif yapiyommHerkeşler de yemeğe gitti zaar
Orta kahvemi kaptım geldimTabi hemen nasıl olsun? Sade orta şekerli
Vaşşşş poğaça ha boğazında kalsın inşallah demek isterdim ama diyemem ki ayıpilk aylar neyse de ayaklandiktan sonra yerlerinde durmuyolar kuzenimin cocugu oyle durduramiyoruzz
Kardesime pogaca yaptirdim keyif yapiyomm