- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Kardesimle pogaca yapmayi dusunuyorum bendeay sorma canim tv de aynen bsey yoktu bnde uyudum paso cok zor ya .d.d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesimle pogaca yapmayi dusunuyorum bendeay sorma canim tv de aynen bsey yoktu bnde uyudum paso cok zor ya .d.d
Or canim ör, Ören bayan olsacinida ortadan ayir sıkıca toplaErimeye alnimdan basladim bakalim hayirlisi
Hosbulduk bacimm. Tvde de bisey yok orgu ormeye devamm ev hanimi oldum
Oo topuz yapmak bizim isimiz :dOr canim ör, Ören bayan olsacinida ortadan ayir sıkıca topla
En sevdigim hdhdhdh ya ben ilkokulda hep sacimi ortadan ayirip asagidan at kuyrugu yapardim o zamanlar amele gozuyle bakarlardi eski gunlerim geldi aklima
icine zeytnli peynrli sosisli pogcca olacak yemede yaninda yat mis gibiKardesimle pogaca yapmayi dusunuyorum bende
Gözlükte varmıydı canımEn sevdigim hdhdhdh ya ben ilkokulda hep sacimi ortadan ayirip asagidan at kuyrugu yapardim o zamanlar amele gozuyle bakarlardi eski gunlerim geldi aklima
hahaha kucuk besleme gibi olyor kz oylede yapnca ama cocukluk iste o zamanlar oyle olurduEn sevdigim hdhdhdh ya ben ilkokulda hep sacimi ortadan ayirip asagidan at kuyrugu yapardim o zamanlar amele gozuyle bakarlardi eski gunlerim geldi aklima
Olmami gozlerim nerdeyse iki numara bozuk benim gozluklerle lenslerle omrum curudu yeni profil resmimu oren bayan yapcamGözlükte varmıydı canım
Haha birde bunun veriyonlari varEki Görüntüle 1598206 Ören bayanı ararken buldum koptum yahu.
Ben bi de cocukken cok sumsuk biseydimhahaha kucuk besleme gibi olyor kz oylede yapnca ama cocukluk iste o zamanlar oyle olurdu
Haha olur ama buda olur bakOlmami gozlerim nerdeyse iki numara bozuk benim gozluklerle lenslerle omrum curudu yeni profil resmimu oren bayan yapcam
Ben bi de cocukken cok sumsuk biseydim
kim oyle degildiki cnm annem sacmi erkek trasi yapardi hep canlabsn diye guyaOlmami gozlerim nerdeyse iki numara bozuk benim gozluklerle lenslerle omrum curudu yeni profil resmimu oren bayan yapcam
Ben bi de cocukken cok sumsuk biseydim
Oo buna bayildimmm kesinlikle bu olucakk. Yakinda yeniliklerle donucemHaha olur ama buda olur bakEki Görüntüle 1598212
Varya kapali bi bayan olsam yapicagim ilk is sacimi kazitmak olur kafamda uc tel sac var cok uzuluyomkim oyle degildiki cnm annem sacmi erkek trasi yapardi hep canlabsn diye guya
Hahahha seni gidi seniOo buna bayildimmm kesinlikle bu olucakk. Yakinda yeniliklerle donucem
Varya kapali bi bayan olsam yapicagim ilk is sacimi kazitmak olur kafamda uc tel sac var cok uzuluyom
Beni cilginnnHahahha seni gidi seni
HahahaBeni cilginnn
aslnda canlanir cnm gercekten ise yariyor kazitmak inceminsac telinOo buna bayildimmm kesinlikle bu olucakk. Yakinda yeniliklerle donucem
Varya kapali bi bayan olsam yapicagim ilk is sacimi kazitmak olur kafamda uc tel sac var cok uzuluyom
ay bu ne dedm kafasi kopms gbi cikms kizBeni cilginnn
Bana yakissa zaten kisa kestircem de yakismiyor anamm kanserli gibi sac dokuyorum vallaaslnda canlanir cnm gercekten ise yariyor kazitmak inceminsac telin
Erimeye alnimdan basladim bakalim hayirlisi
Hosbulduk bacimm. Tvde de bisey yok orgu ormeye devamm ev hanimi oldum