- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Oyle mi doyosunuz evet olabilir. Simdi ben bu kizi nasil kurtarabilirim. Ama kendisi 15 yasindan beri abimle birlikte oluyomus. Ben de diyorum abim niye hep arzulara gidiuo. Bi gece arzu evde tekti anasi babasi koye gitmisti de abim korkmasin diyebyanina gitiydi anlamaliydim. Sonr apara kazanmak icin beni satmak istemis. Arzuyu da goturmehe devam etmek istemis. Ama tuzaga arzu dustu. Hamjle kaldi. Simdi alip geri goturmus valla arzu beni arayip soyluyo bana bela okuyo ceza okuyo sagopa okuho kapatiyo
sana dedim kızzz yanlış alıntı olmuş hep amerikanın işleri bunlargel öpim mii
ayyy demeyın nolurrrr ayy ben nasıl bas ederım ıkı bebeyle bı de bırı zencı cıkacak dıye çok korkuyorum yaa nıye boyle oldu nolur bısey de bana ımkansız de de rahatlat benı cnm yaaaHahaha kesin hamilesin. Biri 13 haftalik diğeri yeni daha mercimek kadar. Çifte doğum yapacaksın.13 hafta arayla
way be iyiymis ins bn evlenene kadr tip daha da ilerleetıp çok ilerledi canım
suss benı aldattın artık aramızdakı olan seylerı bıdaha duzunmenın vaktı geldı zaten bır aydır benı boşladın nsana dedim kızzz yanlış alıntı olmuş hep amerikanın işleri bunlar
ALLAH iglik versin.neden canim:)Bende çok iyiyim canım ama çok sabırsızım ya :)
Allah bilir canım o kadarınıway be iyiymis ins bn evlenene kadr tip daha da ilerlee
az önce sürünmeden yangın çıkaran sen değil miydinsuss benı aldattın artık aramızdakı olan seylerı bıdaha duzunmenın vaktı geldı zaten bır aydır benı boşladın n
selam herkese bende geldimmYine bene hadi buyrun çayaaa
oglak_kadini @lavieenrose_ @Bi kahve @kavun kokusu @__BADE__ @bibibella @Kova hatunu @KilicBaligi @pokahontas @braindamage @Dombik @bogurtlenkusu choccywhoccydoodah @tatlibikiz @bebem34 @sare_sare TwoPrincess EnHarbiKiz
Ve ismini hatirlayamadigim diger tum dostlariim tum kk dostlarimmm buyrunn
Suratına boşalmadıysa zenci olmaz canım korkmaayyy demeyın nolurrrr ayy ben nasıl bas ederım ıkı bebeyle bı de bırı zencı cıkacak dıye çok korkuyorum yaa nıye boyle oldu nolur bısey de bana ımkansız de de rahatlat benı cnm yaaa
hayirlisi olsun canim ya olursada taktir ilahi hem ne sevmli olyorlar ya minnak minnakayyy demeyın nolurrrr ayy ben nasıl bas ederım ıkı bebeyle bı de bırı zencı cıkacak dıye çok korkuyorum yaa nıye boyle oldu nolur bısey de bana ımkansız de de rahatlat benı cnm yaaa
ayyy demeyın nolurrrr ayy ben nasıl bas ederım ıkı bebeyle bı de bırı zencı cıkacak dıye çok korkuyorum yaa nıye boyle oldu nolur bısey de bana ımkansız de de rahatlat benı cnm yaaa
Hoşgeldinselam herkese bende geldimm
tabi cnm orasi oyoe benmkisi sadce bi.umit .dAllah bilir canım o kadarını
Evlatlik odlugumu ogrendim yikildimSimdi numarani degistir, semtini degistir git kendine yeni bir yasam kur canim kac kurtul bu sapik aileden.
merhaba kuzum hoşbuldumHoşgeldin
inşallah eşim görmeden becerebılırım bunu cunku o gorurse hıc ınandıramam bana surtunmeyle elın zencısınıe aman tanrımmm nolur gerek kalmasın bebegım beyaz dogsun bana da hemsıre dedı boyle olunca ıkıncı bebek zencı oluyo bırıncı buyukluguyle ıkıncıyı morartıyomusss nerelere vurcam basımı ben olmadı dna testı yaptırırımMaalesef imkansiz degil, ikinci siradaki bebekler duzgun de beslenemediginden kara siyah morumsu sekilde doguyorlar. Ama dogduktan sonra sana bir tiyo vereyim hemen rengi acilir bebegin korkma. Dogar dogmaz doktordan bebegi iste ve komple camasir suyuyla sil. Gor bak bembeyaz sut gibi olacak.
kocayla olan aldatma sayılmaz ona bakarsan sen de benı kocanla aldatıyonaz önce sürünmeden yangın çıkaran sen değil miydinsende beni aldatıyon hemde kocanla
hangi kocamlakocayla olan aldatma sayılmaz ona bakarsan sen de benı kocanla aldatıyon
ohhh valla ıcıme su serptın cnmmm olmaz dı mıııSuratına boşalmadıysa zenci olmaz canım korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?