- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
yiym cok sukur sen nasılsın :)Hoş bulduk arkadaşım nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yiym cok sukur sen nasılsın :)Hoş bulduk arkadaşım nasılsın ?
kızlarrrrrrr acil bakar mısınızzzz
ben 13 haftalık hamıleyım dun gece eşimle külotlarımız da vardı ama onu belirteyım onlarla surtunmelı bı sekılde sevıstık sonra o sıvılar benım gobek delıgıme degdı ordan elımle alıp temızlıyım derken yanlıslıkla elımı orama goturdum spermler resmen ıcerı daldı napıcam ben tekrar hamıle kalmıs olabılır mıyımmm
nolur bı akıl verın çok kötu durumdayım
parke olması gerekiyo cınımhemen banyoya gıdıyorum fayansa tukursem olur mu tukurdugum yer nasıl bı yer olmalı
Abim p...venk cikti zanim. Kadin pazarcisiymis. Beni satmak isterken tuzaga arzu dusmus megerr
ama korkuyorum ya bebeklerden bırı mılyarda bır bıle ıhtımal olan bısey olursa ya cocuk zencı cıkarsa ben ne yaparımBilemedim ki simdi eger kalmissanda ikisini bir buyutursun bacim. Takdiri ilahi.
p...zevenk değildir o p...zevenk olsa duramazdınız. iftiradır canım inanmayın hemen oyleAbim p...venk cikti zanim. Kadin pazarcisiymis. Beni satmak isterken tuzaga arzu dusmus megerr
parkeye tukurdum de mor gıbım bıey oldu yaa bu mor pemebe ve mavının karısımı degıl mıydı aman tanrımaaa adreeee ikizin mi olcaakkkk
parke olması gerekiyo cınım
hadi ya oyle testtemi varms yere tukurup ogrenilyor vay be .daaa adreeee ikizin mi olcaakkkk
parke olması gerekiyo cınım
Hahahahaha çok alemsin yaIyi bisey dedim esasen.inşallah iyi bişey demişsindir
mor muuuu morsa eğer senin çocuk yuvarlak olcak canımparkeye tukurdum de mor gıbım bıey oldu yaa bu mor pemebe ve mavının karısımı degıl mıydı aman tanrım
o zaman gel öpimHahahahaha çok alemsin yaIyi bisey dedim esasen.
tıp çok ilerledi canımhadi ya oyle testtemi varms yere tukurup ogrenilyor vay be .d
Bende çok iyiyim canım ama çok sabırsızım ya :)yiym cok sukur sen nasılsın :)
bıraz daha tukurdum neysekı mavı oldu ohhhh yahaa rahatladım irkek mi olacak sımdı kız ıstıyordum ama benmor muuuu morsa eğer senin çocuk yuvarlak olcak canım
parkeye tukurdum de mor gıbım bıey oldu yaa bu mor pemebe ve mavının karısımı degıl mıydı aman tanrım
erkek olcak maviyse. öyle deme kızz kaynanalık yaparsın gelinine, erkek cocuk iyidirbıraz daha tukurdum neysekı mavı oldu ohhhh yahaa rahatladım irkek mi olacak sımdı kız ıstıyordum ama ben
Oyle mi doyosunuz evet olabilir. Simdi ben bu kizi nasil kurtarabilirim. Ama kendisi 15 yasindan beri abimle birlikte oluyomus. Ben de diyorum abim niye hep arzulara gidiuo. Bi gece arzu evde tekti anasi babasi koye gitmisti de abim korkmasin diyebyanina gitiydi anlamaliydim. Sonr apara kazanmak icin beni satmak istemis. Arzuyu da goturmehe devam etmek istemis. Ama tuzaga arzu dustu. Hamjle kaldi. Simdi alip geri goturmus valla arzu beni arayip soyluyo bana bela okuyo ceza okuyo sagopa okuho kapatiyoYuhhh ne abiler var yaa. Ucuz kurtuldunuz sizin basiniza gelecek hersey arzuyu buldu. Bence arzu sizin koruyucu meleginiz
p...zevenk değildir o p...zevenk olsa duramazdınız. iftiradır canım inanmayın hemen oyle
Hahaha kesin hamilesin. Biri 13 haftalik diğeri yeni daha mercimek kadar. Çifte doğum yapacaksın.13 hafta araylakızlarrrrrrr acil bakar mısınızzzz
ben 13 haftalık hamıleyım dun gece eşimle külotlarımız da vardı ama onu belirteyım onlarla surtunmelı bı sekılde sevıstık sonra o sıvılar benım gobek delıgıme degdı ordan elımle alıp temızlıyım derken yanlıslıkla elımı orama goturdum spermler resmen ıcerı daldı napıcam ben tekrar hamıle kalmıs olabılır mıyımmm
nolur bı akıl verın çok kötu durumdayım
Hahahaha son cümlede koptum,Allah iyiligini versinOyle mi doyosunuz evet olabilir. Simdi ben bu kizi nasil kurtarabilirim. Ama kendisi 15 yasindan beri abimle birlikte oluyomus. Ben de diyorum abim niye hep arzulara gidiuo. Bi gece arzu evde tekti anasi babasi koye gitmisti de abim korkmasin diyebyanina gitiydi anlamaliydim. Sonr apara kazanmak icin beni satmak istemis. Arzuyu da goturmehe devam etmek istemis. Ama tuzaga arzu dustu. Hamjle kaldi. Simdi alip geri goturmus valla arzu beni arayip soyluyo bana bela okuyo ceza okuyo sagopa okuho kapatiyo
Tskler cnmanladim canim ALLAH bagislasn icme tabi cay olur o zaman bnm aram yok cayla hic icmem:)
gel öpim miio zaman gel öpim