- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Hayirlisi canim uzulme
inşallaah yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallaah yahu
Çok tatlisnzzYine ben e hadi buyrun çayaaa
@-adre- @lavieenrose_ @Bi kahve @kavun kokusu @__BADE__ @bibibella @Kova hatunu @KilicBaligi @pokahontas @braindamage @Dombik @bogurtlenkusu choccywhoccydoodah @tatlibikiz @bebem34 @sare_sare TwoPrincess @EnHarbiKiz
Ve ismini hatirlayamadigim diger tum dostlariim tum kk dostlarimmm buyrunn
Tabi canım temizlikçi arkamızdan konuşmasın dimiBugün kendimi ev işlerine adadım temizlikçi gelecekte ayıp olmasın
Burayı boş bırakmak yok tamam mı işlerim bitsin gettim gari deyip geliyorum bekleyin beni anacım
Aa kole olmak isteyeni cagirsaydin ya ohh miss ustune de para alirdin:)Bugün kendimi ev işlerine adadım temizlikçi gelecekte ayıp olmasın
Burayı boş bırakmak yok tamam mı işlerim bitsin gettim gari deyip geliyorum bekleyin beni anacım
Rezalet valla rezalet sosyete rezil olurum canım çıktı be iki çocuk tepemde ev topladım sözüm ona ama yine aynıTabi canım temizlikçi arkamızdan konuşmasın dimi
Kızzz niye demedin baştan hem para da alırdım üstüne hunharca harcardımAa kole olmak isteyeni cagirsaydin ya ohh miss ustune de para alirdin:)
haha bilerek gec soyledim kendime sakliyorum onu gelin evimi temizletcem ona benKızzz niye demedin baştan hem para da alırdım üstüne hunharca harcardım
yarina saklarsin artik sekerimAksam yemegi yaptim benim herüf tokmus bilsem ugrasmazdim
haha bilerek gec soyledim kendime sakliyorum onu gelin evimi temizletcem ona ben
yarina saklarsin artik sekerim
Olmaz mi daha ne konular var bdv deKocam dolapta beklemis yemek yemiyor gunluk taze 3 cesit olacak en az. Gerizekali ahaha boyle bi konuda vardi dimi
Bihtersu gibi bencilsin hıhhaha bilerek gec soyledim kendime sakliyorum onu gelin evimi temizletcem ona ben
yarina saklarsin artik sekerim
O konunun şıracısı vardı ya atlamayın onu limoncu ablaKocam dolapta beklemis yemek yemiyor gunluk taze 3 cesit olacak en az. Gerizekali ahaha boyle bi konuda vardi dimi
Vur kafasına tencereyiAksam yemegi yaptim benim herüf tokmus bilsem ugrasmazdim
O konunun şıracısı vardı ya atlamayın onu limoncu abla
Vur kafasına tencereyi
Yarın ense yaparsın işte ne güzel yemek var darısı bana yaw hergün herkese ayrı yemek içim kurudu be :)Sorma yaw simdi kendim de yemeye kiyamiycam yarina kalsin artik
Yarın ense yaparsın işte ne güzel yemek var darısı bana yaw hergün herkese ayrı yemek içim kurudu be :)