- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Pattes neden ban yedi yine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bılıyon sennnn o gelınlıklerı dıkerken o patronun var yaa bılıom o senın kocan bekarım dıye kandırdın benı duygularımla oynadınnhangi kocamla
sende o kadar saf olmayaydın gulümsen bılıyon sennnn o gelınlıklerı dıkerken o patronun var yaa bılıom o senın kocan bekarım dıye kandırdın benı duygularımla oynadınn
Yok olmaz olmaz,olursada camasir suyuna basarsın bembeyaz olurohhh valla ıcıme su serptın cnmmm olmaz dı mııı
nasıl bır duygusuzluktur bu duygularım ne olacak hayallerım ne olacak uzerıme attıgın ceket ne olacaksende o kadar saf olmayaydın gulüm
dı mı yhaa on yıkama mı yapsam makınada sonrada beyazlara koyar sıktırırm ıyıce bembeyaz olurYok olmaz olmaz,olursada camasir suyuna basarsın bembeyaz olur
Maalesef ilk olaylardan dolayı oldu,ilk konuda sorun ciktiyaAaa Pattes Pasiff :/
dı mı yhaa on yıkama mı yapsam makınada sonrada beyazlara koyar sıktırırm ıyıce bembeyaz olur
aaa dımıııı yumusatıcı atmayım bennn onu dedıgın ıyı olduSen once kuvete deterjan camasir suyu ile guzel e bas sonra kuvete at aman erkek olursa yumusatici koyayim deme maazallah tekerlek olur sonra
Sağol canım ya çünkü 4 gün sonra bebişimin kalp atışını duyucam çok sabırsızım ya ve birazda korkuyorum açıkçasıALLAH iglik versin.neden canim:)
erekk degıl de sanırım canını sıkan problemelerı var buraya yansıtmıs olabılırbu lolita 555 niye bende eril enerji uyandırdı...
erkek gibi sanki...
Normal değil kesinlikle. Dün cevap vermediğimiz halde konuya yazdıda yazdı. Bir insan bu kadar tuhaf olurmu ya. Kac kisi konusuyoruz bir Allahın kulu cevap vermedi,biz cevap vermedikce coştu.bu lolita 555 niye bende eril enerji uyandırdı...
erkek gibi sanki...
Iyi düşün,pozitif ol. Korkma. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Güzel heyecanlar bunlar.Sağol canım ya çünkü 4 gün sonra bebişimin kalp atışını duyucam çok sabırsızım ya ve birazda korkuyorum açıkçası
Iyi düşünmeye çalışıyorum ama yine de kendime engel olamıyorum ki . Inşallah ya allahım isteyen herkese nasip etsin . Evet canım o kadar güzel ki herkese söyleyip dünyaya haykırmak istiyorum resmen :)Iyi düşün,pozitif ol. Korkma. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Güzel heyecanlar bunlar.