• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ayy kıyamamm:59:

en son bana söylemiştin ya hani gittiğini, ondan beri görmedin mi?

gerçi ben de görmedim...sevgililer gününde izin alırsa odunum akıl edip, görüşürüz belkiii:27::27:

geçen cuma görüşmüştük işte.biz de pazar günü buluşucaz,sevgililer günü münasebetiyle:9: aşkımı kadavraların olduğu bi sergiye götürücem:27:

aşkını tek özleyen ben değilmişim demekkii bnde çok özledim çokk :5: 5 ocakta görüştük en son :(

off seninki daha bi çok olmuş tatlım yaa:5:

ben onu görmediğim 20.günde iptal oluyorum...

yemek yiyemiyorum, gülemiyorum, gezemiyorum... en fazla 20gün durabiliyorum onsuz:59:

ama bütün yaz benimle olacak söz verdirdim:34:

yazın hayaliyle yaşıyorum offf:27:

off seninki daha bi çok olmuş tatlım yaa:5:

ben onu görmediğim 20.günde iptal oluyorum...

yemek yiyemiyorum, gülemiyorum, gezemiyorum... en fazla 20gün durabiliyorum onsuz:59:

ama bütün yaz benimle olacak söz verdirdim:34:

yazın hayaliyle yaşıyorum offf:27:

bugün biletini aldı 11 martta gelcek 3 gün kalcak :97: o günü bekliyorum bende işte... insan alışıyor ya ilk zamanlar çok zorlandım ama şimdi şimdi alıştım yapcak bişi yok çünkü

yavrum ne işiniz var kadavralarla falan:1:
adamın gece rüyasına girer onlar:1:
birileri de sevgililer gününde mum ışığında testere izliyordu o geldi aklıma:52:

biz böle sergilerde,operalarda,tiyatrolarda falan gezeriz.pek bi kültürlüyüz:37: beyim işten gelmiş,hadi bana müsaade:52: iyi akşamlar kızlar:54:

bugün biletini aldı 11 martta gelcek 3 gün kalcak :97: o günü bekliyorum bende işte... insan alışıyor ya ilk zamanlar çok zorlandım ama şimdi şimdi alıştım yapcak bişi yok çünkü

o 3 günün 4.günü de ağlamakla geçecek tabi...:58:
ilk tanıstıgımız zamanlar her yanımdan gidişinde istasyondan eve ağlayarak dönerdim...
sonra baktım ki adam hiç ağlamıyor, üzülmüyor, benim de umrumda olmamaya başladı:27:
yani umrumda ama ona belli etmiyorum, bu sefer o soruyor üzülmüyorsun gittiğin için diye..
3martta kızkalesine gitcez biz de 3gün kısmetse...

Back