• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

o 3 günün 4.günü de ağlamakla geçecek tabi...:58:
ilk tanıstıgımız zamanlar her yanımdan gidişinde istasyondan eve ağlayarak dönerdim...
sonra baktım ki adam hiç ağlamıyor, üzülmüyor, benim de umrumda olmamaya başladı:27:
yani umrumda ama ona belli etmiyorum, bu sefer o soruyor üzülmüyorsun gittiğin için diye..
3martta kızkalesine gitcez biz de 3gün kısmetse...

aynen öyle son gün hep ağlıyorum :5: ilk zaman oda ağlıyordu şimdi ağlamıo odunum :63:

ohh ohh kız kalesi güzeldir gidin gezin valla :69:

aynen öyle son gün hep ağlıyorum :5: ilk zaman oda ağlıyordu şimdi ağlamıo odunum :63:

ohh ohh kız kalesi güzeldir gidin gezin valla :69:

ağlamıyolar valla..
ben kızınca sen hiç üzülmüyorsun diye diyor ki; ikimiz de duygusal olursak olmaz birimizin mantıklı olması lazım:27:
bu sabah ankara ya gelirken otobüsleri arıza yapmış:59:sabah 5.30da iki saat korkudan ödüm patladı inşallah bişey olmamıştır diye dua ede ede bi hal oldum:59:
ailen rahatça gezmenize izin veriyor mu tatlım?
sorun çıkaracakları tutuyor mu yoksa:27:

ağlamıyolar valla..
ben kızınca sen hiç üzülmüyorsun diye diyor ki; ikimiz de duygusal olursak olmaz birimizin mantıklı olması lazım:27:
bu sabah ankara ya gelirken otobüsleri arıza yapmış:59:sabah 5.30da iki saat korkudan ödüm patladı inşallah bişey olmamıştır diye dua ede ede bi hal oldum:59:
ailen rahatça gezmenize izin veriyor mu tatlım?
sorun çıkaracakları tutuyor mu yoksa:27:

yaa nişandan önce ben dışarda okuyordum ya hani rahat rahat geziyorduk gidiyorduk biyerlere rahattık :78: nişan olunca aileler araya girince biraz daha resmileşti mesela izmire giderken babamdan arayıp izin aldı nişanlım öle gittim... buraya gelincede bizde oturuyoruz ardındanda babamdan müsade alıp çıkıp geziyoruz... pek sorun olmuyo ama tabi ilk zamanlardaki rahatlık yok öle tatile falan gidemioruz :17:

yaa nişandan önce ben dışarda okuyordum ya hani rahat rahat geziyorduk gidiyorduk biyerlere rahattık :78: nişan olunca aileler araya girince biraz daha resmileşti mesela izmire giderken babamdan arayıp izin aldı nişanlım öle gittim... buraya gelincede bizde oturuyoruz ardındanda babamdan müsade alıp çıkıp geziyoruz... pek sorun olmuyo ama tabi ilk zamanlardaki rahatlık yok öle tatile falan gidemioruz :17:

ya ben o zaman temelli vazgeçeyim nişan işinden:1:
adamı tatile gidince doğru düzgün görüyorum yoksa göremiyorum ki:27:
neyse zaten vazgeçmiştim artık iyice soğudum bu duyduklarımdan sonra:1::1::1:
pekiii sana bir soru; sevgili mi kalmak isterdin 1sene daha, yoksa nişanlılık daha mı iyi diyorsun:51:

Son düzenleme:
ya ben o zaman temelli vazgeçeyim nişan işinden:1:
adamı tatile gidince doğru düzgün göremiyorum yoksa göremiyorum ki:27:
neyse zaten vazgeçmiştim artık iyice soğudum bu duyduklarımdan sonra:1::1::1:
pekiii sana bir soru; sevgili mi kalmak isterdin 1sene daha, yoksa nişanlılık daha mı iyi diyorsun:51:

bak bu zor bi soru işte :27: aslındaaa sevgiliyken dediğim gibi daha bi rahattık tatillerr yemeklerr herşey rahattı ama inkar edemem nişanlı olmanın da güzel tarafları var mesela ona bağlanmak onun sana bağlanması... düşünsene evliliğe 1 adım kalmış oluyor :16: ailesi seni biliyor kızım diyor falan yani bazen keşke olmasaydı diyorum bu nişan bazende iyiki olmuş diyorum. sana bahsetmiştim ya hani nişandan sonra daha bağlandığını itiraf etmişti işte bunlarda nişanlı olmanın iyi tarafı :)

bak bu zor bi soru işte :27: aslındaaa sevgiliyken dediğim gibi daha bi rahattık tatillerr yemeklerr herşey rahattı ama inkar edemem nişanlı olmanın da güzel tarafları var mesela ona bağlanmak onun sana bağlanması... düşünsene evliliğe 1 adım kalmış oluyor :16: ailesi seni biliyor kızım diyor falan yani bazen keşke olmasaydı diyorum bu nişan bazende iyiki olmuş diyorum. sana bahsetmiştim ya hani nişandan sonra daha bağlandığını itiraf etmişti işte bunlarda nişanlı olmanın iyi tarafı :)

ben gezmeden duramıyorum, o da yanımda kendisi olmadan gezmemi kıskanıyor...
kendisiyle de gezemezsem ben ev kuşu olurum mazallah:1::1:

ama şu bağlanma işi hosuma gitti:34:

sana söylemiş miydim?
benimki geçen yaz tanıştığımız akrabalarına ve tatilde tanıştıgımız bir çifte beni "arkadaşım" diye tanıştırmıştı:57::57:
sırf bu yüzden istiyordum biraz da nişan vs.

aaaaaa arkadaşımmı dedi :57: eet eet kesin zamanı gelmiş sizin nişanın :)) bizimkide bni salmıyo dışarı o yokken bnde ev kuşu oldumm

aaaaaa arkadaşımmı dedi :57: eet eet kesin zamanı gelmiş sizin nişanın :)) bizimkide bni salmıyo dışarı o yokken bnde ev kuşu oldumm

evet:57:
akrabalarına utandığı için öyle demiş, tatildeki çifte de parmağımızda yüzük yok diye:57:
sonradan sayısını unuttum defalarca özür diledi ama içimde ukde kaldı valla:59::59:
bir daha öyle bişey diyecek olursa ayrılırım ve arkadaş olalım derim heralde:27:

evet:57:
akrabalarına utandığı için öyle demiş, tatildeki çifte de parmağımızda yüzük yok diye:57:
sonradan sayısını unuttum defalarca özür diledi ama içimde ukde kaldı valla:59::59:
bir daha öyle bişey diyecek olursa ayrılırım ve arkadaş olalım derim heralde:27:

yok yok sölemez bidaha :44: utanacak ne varsa sanki hayret bu erkekler yaa

Back