• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

bunu birkez başarsan sontra hoşuna gider zamanla birde sustuğunda soğumazsın kazandıkların hoşuna gider sustuğunda yenilmiş olmuyorsun

bu defa sizin sözünüzü dinlicem gerçekten :70:
bundan sonra da böyle yapıcam inşallah.

ben yatıyorum hanımlar sabah erken kalkmıştım çok uykum geldi.
sizi çoooook seviyorummmm :54::54::54::54:

aa niye eli boş döndün? model mi beğenmedin yoksa beğendiklerinin fiyatı çok mu uçuktu :27:

beğendiğim iki telefon var zaten.uygun fiyata buldum bi yerde ama orda da stok tükendi ben karar verip geri dönene kadar.tekrar ne zaman geleceği belli değil,gelince fiyatının ne olacağı da...bu aralar indirimdeymiş ama yeni gelen öyle olmayabilirmiş:26:

insanlarda ne dertler var yaa dert topiklerini dolaştıkça erkek olasım geliyorrr :52::52::52:

nedir bu kadınların çektikleriiiii:kkk::kkk::kkk:

ayyy bazıları da konuşmuş olmak için konuşuyo.neymiş eltisine bayramda bilezik takmışlar da ona takmamışlar,yüksek tansiyonu çıkmış kaynanası geçmiş olsun dememiş.nefes almadan nokta virgül koymadan saçma sapan yazmış zaten,bi de üstüne küfürlü konuşmuş:41: sinir oldum hee

ayyy bazıları da konuşmuş olmak için konuşuyo.neymiş eltisine bayramda bilezik takmışlar da ona takmamışlar,yüksek tansiyonu çıkmış kaynanası geçmiş olsun dememiş.nefes almadan nokta virgül koymadan saçma sapan yazmış zaten,bi de üstüne küfürlü konuşmuş:41: sinir oldum hee

ayy ben de okudum o konuyu az önce.
lisans okumuş ama bir işe yaramamış galiba :52:
eltin sana kötü konustuysa orda ağzının payını verseydin biz ne yapalım ki :27:
işte böyle daha çocuk ruhlu, büyüyememiş kızlar evlendikçe biz daha çoook dert okuruz :52:

Back