• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

bende hiç dayanamam hemen söledim ne aldığımı :27: bilmemki saklayabilirsen söleme süpriz olsun... adanaya ne zmn gideceksin pekii

aslında trenle 45dk adana. yani çok yakın.
ama nasıl taşicam ben o kutuyu onu bilmiyorum:27:
gel kendin taşı desem mi:1:
izne kaldıgı gün sabah giderim tatlım, adana ya gitmek benim için arka mahalleye gitmek gibi oldu:1:

aslında trenle 45dk adana. yani çok yakın.
ama nasıl taşicam ben o kutuyu onu bilmiyorum:27:
gel kendin taşı desem mi:1:
izne kaldıgı gün sabah giderim tatlım, adana ya gitmek benim için arka mahalleye gitmek gibi oldu:1:

yakınmış madem söyleme süpriz olsun taşırsın ya okadar ağır deildir hem... darısı başıma yaa bende bi kavuşsam aşkomaa :69:

tatlım seni kandırıyor olmasın?
benimki hep kandırmaya çalışırdı da bir şekilde:27:
ama yok doğru da olabilir bunlar odundu azıcık demi unutmuşum hemen 1günde:1::1:

evet hemde ne odun :63: tektaş almamak için evlenme bilem teklif etmedi bna :57: değil süpriz yapcak :63: birde kardeşi ve amcasıda gittiği için eminim yani aile şirketi bunlarınki... tüm yöneticiler gidiyo

evet hemde ne odun :63: tektaş almamak için evlenme bilem teklif etmedi bna :57: değil süpriz yapcak :63: birde kardeşi ve amcasıda gittiği için eminim yani aile şirketi bunlarınki... tüm yöneticiler gidiyo

hala etmedi değil mi:57:
nişanlıyken eder inşallah canım:27:
2dk önce benimkini aradım annesinin yanında bir soğuk konusuyor bir soğuk konusuyor görme:57:
sinir ediyor beni şu arkadaş muhabbetleri:57:

hala etmedi değil mi:57:
nişanlıyken eder inşallah canım:27:
2dk önce benimkini aradım annesinin yanında bir soğuk konusuyor bir soğuk konusuyor görme:57:
sinir ediyor beni şu arkadaş muhabbetleri:57:

yok teklif etmicekmiş geçmiş artık... öyle diyo odunum :57: sadece bi kutlama bi yemek olurmuş oeh peh :63: annesi bilio zaten ne diye soğuk konuşuo hayret bişi yaaaaa

günaydınn kızlarrrrr:27:
bugün bize bi dolu misafir gelecekmiş ya ben misafir sevmiyorum offfff:52:

kandırsam mı benimkini beni istemeye geliyorlar diye :1: :1:

Son düzenleme:
KK da yeniyim, geveze sayılırım (benim ufaklıklardan fırsat bulduğum zamanlarda), kaynaşmak isterim ... var mı müsade:18:

Ben de yeni sayılırım ve herkesin dertlerini paylaşıp fikirlerini sunmasını çok seviyorum. He biraz paranoyak olmadım değil aldatılan kızlarımızı falan gördükçe ama o kadar da olacak. :53::52::18::1::1:

Ben de yeni sayılırım ve herkesin dertlerini paylaşıp fikirlerini sunmasını çok seviyorum. He biraz paranoyak olmadım değil aldatılan kızlarımızı falan gördükçe ama o kadar da olacak. :53::52::18::1::1:

sorma valla ben de sevgilimin annesine geleceğin terminatörü gibiymiş gibi bakmaya başladım:1::1::1:

Back