KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

eltisi de 15 yaşındaymış,Allah bilir o da yakında katılır aramıza

anlattığına göre pek fettanmış eltisi
15lik haliyle sülaleyi parmagında oynatır böyleleri.

bana niye kimse bayramda bilezik takmıyoo yaaa

bana bu bayram sayıları az geliyo yaaa,yılda 2 kere.o da peşpeşe zaten milli bayramlarda niye adetler işlemiyo yaaa neyse doğum günüme az akldı

1 kınada para mı toplanıyo
2 ne amaçla toplanıyo
3 neden annene kalıyo?? bizde hiç öyle bi adet yoktur yani,gerçi biz adetleri de bilmiyoruz ya neyse.bi tek kına yakılırken gelinin avcuna altın koyulduğunu biliyorum.ben 2 adet cumhuriyet altını isticem,çeyrek yetmez ona da kıyamam ben be,kınanın içine koymasınlar.yakama taksınlar

1- kınada kız tarafı para takar, düğünde erkek tarafı
2- amacı yok yardım için işte para olsun diye
3- kınada toplanan para anneye kalır, anne içinden istediği kadarını kızına verir. çünkü kız tarafının taktıgı para bu. hepsini sana verse, sen evlenince eşine harcarsın belki. kız tarafının parası eşine gitmesin diye anneye kalır.

bizde adet böyle valla o cumhuriyet altınları da kurtarmaz külçe altın koysunlar avcuma

bilmez mi
burma istiyorum ben birkaç tane
ona da çok söylerim şakayla karışık
şaka olmadıgını bir anlasaaa

canım cidden böyle şeyleri önemseme,size bunlar zaman kaybettiriyo olabilr.sonuçta o bilezikleri takmak için birkaç yıl daha beklemeyi istemezsin değil mi...bunların hiç önemi yok bence,düğünde bile bişey takılmasına gerek yok.önemli olan evinizi kurarken ellerinden geldiği kadar yardımcı olsun aileler.tam istediğin gibi olmasa da rahat edebileceğin,sevdiğinle birlikte olabileceğin bi evin olsun yeter.eğer bunları sevgilinle de paylaşırsan belki onun da kafası rahatlar.beklentiler arttıkça onun için de zor gelir bu işler

ahahhahh
yok tatlım yaa ben dedim ki nişanda bir yüzük takalım tamam başka birşeye gerek yok.
ama kendisi odun oldugundan bu cümleden nişan yapmak istediğim fikrini çıkartamadı
ben de öyle madem ben de böyle yaparım diye şakayla karısık laf soktum
evlenmeye niyeti olmayan adama istersen bedava git yine olmuyor

bir de kiracı ve memur olacağımız için, yani dolayısıyla çok taşınacağımız ve nasıl evlerde oturacağımız belli olmadığı için, ben kendisine demişimdir; asla pahalı eşya istemiyorum diye.
eşyaları mümkün oldugu kadar sağlam ama ucuzundan almak istediğimi de biliyor.
çünkü ben evlendikten 5-6 sene sonra artık düzenimizi iyice bulduktan sonra evimi döşemek istiyorum.
belki berbat bir köy evinde yaşayacağız hiç belli olmaz.
bunu konuştum kendisiyle. parada pulda gözüm olmadıgının da farkında.
zaten parayla pulla işim olsa, kendisini seçmezdim.

ama yok işte adam korkuyor bu ciddi işlerden

aynı konuları biz de konuştuk hep ama bilmiyorum,sen yine de şakadan da olsa öyle bilezik lafı falan açma.sölemek istediğin olumlu şeyleri anlamaz ama olumsuzları hemen anlar eminim ki.

aynı konuları biz de konuştuk hep ama bilmiyorum,sen yine de şakadan da olsa öyle bilezik lafı falan açma.sölemek istediğin olumlu şeyleri anlamaz ama olumsuzları hemen anlar eminim ki.

işine geldiği gibi davransın tatlım
geçen günkü tartışmada kalbini kırdım onun zaten.
ama zorla kırdırttı, kendisi istendi.
bundan sonra ne yaparsa yapsın, ben daha 20yim 27 olan kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…