çok tatlı bi kızın olur inşallah böyle pamuk pamuk elleri
çok seviyorum ben bebekleri ama kendim doğurmayı düşünmüyorum
bende geldimm bende geldimmçok geveze değilim ama yeniyim veee hiç arkadaşım yok kaynaşırız burda inşallah
bende sevıyorum ama dogurmayı dusunmuyordum da benım sevgulusum cocuk delisi cok sevıyor hatta benden cok sevıyor hayallerınde hep bebıss var onun sayesınde bende dogurmayı dusunuyorum artık:)
bende geldimm bende geldimmçok geveze değilim ama yeniyim veee hiç arkadaşım yok kaynaşırız burda inşallah
yaa benimki azıcık odun
hiç bir bebeği sevdiğini görmedim. zaten etrafta da pek bebek yok ama:26:
ama bir oğlumu olursa adı "koray" olsun diye konuşmuşluğumuz var:44:
bebişi olunca odun olur hassas papatya :)
hosgeldınn gel gel bızımle gevezede olursun:):)
hoşbuldummm
yaa benimki azıcık odun
hiç bir bebeği sevdiğini görmedim. zaten etrafta da pek bebek yok ama:26:
ama bir oğlumu olursa adı "koray" olsun diye konuşmuşluğumuz var:44:
bebişi olunca odun olur hassas papatya :)
öyle mi dersin
bilmiyorum valla onu kucağında bir bebekle hiç hayal edemiyorum
böyle gucuk bugucuk yaparken falan ben gülmekten ölürüm yaa
nereden katılıyorsun bizim gıbı gevezelerın yanına:)
kızlar bu akşamlık benden bu kadar,çok uykum geldi...görüşürüz iyi geceler
öyle mi dersin
bilmiyorum valla onu kucağında bir bebekle hiç hayal edemiyorum
böyle gucuk bugucuk yaparken falan ben gülmekten ölürüm yaa
erkekler oyledır oyledır belli etmez ama emın ol cok gulecegın sey cıkar ozaman:):)
bakk seneye solemıstın dersınHatta kıskanırsın bebısı sende gucuk bugucuk ıstersın:):)
başkentten katılıyorum :))) çok soğukkk burasııı
kızlar bu akşamlık benden bu kadar,çok uykum geldi...görüşürüz iyi geceler
erkekler oyledır oyledır belli etmez ama emın ol cok gulecegın sey cıkar ozaman:):)
bakk seneye solemıstın dersınHatta kıskanırsın bebısı sende gucuk bugucuk ıstersın:):)
kesin kıskanırım zaten, annesinden bile kıskanıyorum
2.5 senedir hiç bebiş hayal etmemiştim ama bak şimdi hayal kurdum da insanın sevdiceğiyle bir parçasının dünyaya gelmesi çok güzel bişeydir
ama yoook büyüyünce derdi de büyüyor bunların ben nasıl baş ederim, kendimle baş edemiyorum ben daha :82::82:
Ankara yı hem çoook seviyorum, hem de hiç sevmiyorum
kesin kıskanırım zaten, annesinden bile kıskanıyorum
2.5 senedir hiç bebiş hayal etmemiştim ama bak şimdi hayal kurdum da insanın sevdiceğiyle bir parçasının dünyaya gelmesi çok güzel bişeydir
ama yoook büyüyünce derdi de büyüyor bunların ben nasıl baş ederim, kendimle baş edemiyorum ben daha :82::82:
ben sımdıden soluyorum sevgulusume bukadar bebek sevgısı var ıcınde bı benımle bole ılgılenmeyı azalt parcalarım senı dıyorum:) yok dıyoo anne olunca daha daha ılgılenırım dıyo da gorcez bakalım:):)
ya zaten sen kendınde o cesaretı o gucu de esınden alınca kendın ısteyeceksın hanı nerden bılıosun dıceksın bukadarı 4 tane yıgenım var 22 yasında olsamda teyzeyım ya:) ablalardan ornek alıyorum
bende öyleyım Ankara hayatımın çizgisinde hem cok sevıyorum hemde hıc sevmıyorumm:)
ama en cok atakulesınde kumpiri sevıyorum:)
merabaaaaa kzlarr
merabaaaaa kzlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?