Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammm kızzlar aslında ben yenı degılım ama sürekli gelemiyordum yani anlayacagınız sil bastan yaptım kk tekrar geldım:)
merhabaa bende geldim,bende yeni sayılırım,bu arada topic süper umarım yeni dostluklarda kurarız burada![]()
ooooooooooo pasta süper gözüküyor :):) iştah actı gece gece :)
aaaaaaaaaaaa bende bi kilo alsamm da sevinsemm yok tık yok alamıyorum da alamıyorum:)
biliyorum sus bakaım alma zaten dıceeenn:):)
aa hiç der miyim
ben 48 kiloyum şu an. yiyorum yiyorum anca bu kiloya ulaştım
önceden sadece iskeletin vardı, şimdi iskelet görünmüyo en azından diye dalga geçiyorlar
bendensin sen de galiba![]()
bende biraz göbek yaptım bu aralar evde kendi çapımda spor diye yuvarlanıp duruyorum yerlerde![]()
iştee senin diğer bir versiyonunda burda:):) 48 kiloydum da final zamanı tam 2 haftada 3 kilo verdim elde var 45:) şimdi alma aşamalarındayım temennım bu:)
bende internetten sipariş verdim daha gelmedi,gelsene onunla yuvarlansam evde,aslında şişman değilim boyum 170 kilom 60 ama göbiş var biraz :82:
bende internetten sipariş verdim daha gelmedi,gelsene onunla yuvarlansam evde,aslında şişman değilim boyum 170 kilom 60 ama göbiş var biraz :82:
yıyorumm hemde kocaman kocamannn tabaklarda stress de beni yiyoo :):)![]()
yıyorumm hemde kocaman kocamannn tabaklarda stress de beni yiyoo :):)![]()
nım kurt olmasın sende
canım urt olmasın sendeeeeeee![]()
yok canım ya tüm kontrollerden gectım ben strese gırdıgım an zayıflıyorum direk hepsi gıdıyor
sonra tekrar alıyorum kilo al ver dengede kacıyor![]()
ne demişler akıllı olup milletin kahrını çekeceğine, deli ol millet senin kahrını çeksin canım girme strese aç bi müzik göbek at ohh stres mitres kalmaz![]()
![]()