• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ben sımdıden soluyorum sevgulusume bukadar bebek sevgısı var ıcınde bı benımle bole ılgılenmeyı azalt parcalarım senı dıyorum:) yok dıyoo anne olunca daha daha ılgılenırım dıyo da gorcez bakalım:):)

ya zaten sen kendınde o cesaretı o gucu de esınden alınca kendın ısteyeceksın hanı nerden bılıosun dıceksın bukadarı 4 tane yıgenım var 22 yasında olsamda teyzeyım ya:) ablalardan ornek alıyorum:D:D

ben de 8yaşımdayken teyzoş oldum :1:
ablam işin zor kısmı olan doğumu halledince gerisini yapmak kolay geldi :1:

ben bi keresinde baba olmak hakkında ne düşünüyorsun demiştim de
daha erken nasılsa vakti gelince olur dedi.
hiç heyecan yok benimkinde, odunum benim kaçamaz ama bendenn :9::9:

ben de 8yaşımdayken teyzoş oldum :1:
ablam işin zor kısmı olan doğumu halledince gerisini yapmak kolay geldi :1:

ben bi keresinde baba olmak hakkında ne düşünüyorsun demiştim de
daha erken nasılsa vakti gelince olur dedi.
hiç heyecan yok benimkinde, odunum benim kaçamaz ama bendenn :9::9:

ya bence evlılıgın temelını tam kurup oyle kesın dusunur mantıklı bebısının gelecegını dusunuy:):)
kacırma elınden valla odununu yap papatya :D:D

ya bence evlılıgın temelını tam kurup oyle kesın dusunur mantıklı bebısının gelecegını dusunuy:):)
kacırma elınden valla odununu yap papatya :D:D

ayy sorma bir mantıklıdır, bir mantıklıdır ki böyle bir kaşık suda boğasım gelir bazen :1:
düşünmeden konuşmaz, düşünmeden adım bile atmaz.
bense azıcık uçuğumdur :27:
bebişimiz olmasa da o zaten bebek gibi kıvrılır yatar dizimin dibine bak özledim:69::69:

bak dünyaaa koştu gitti kocişinin yanına. sevdiceğin seninle aynı şehirde mi?

ayy sorma bir mantıklıdır, bir mantıklıdır ki böyle bir kaşık suda boğasım gelir bazen :1:
bebişimiz olmasa da o zaten bebek gibi kıvrılır yatar dizimin dibine bak özledim:69::69:

hea yaa ayy sevguluusum olsada yanımda gıtsem yanına:)
ya bız memlekette tanıstık sonra ben öss gırdım onun yakınını kazandım yanı aramızda bı yarım saat felan var:)
sımdık de aynı sehırdeyız bu bıle yetıyo:)

ya bız memlekette tanıstık sonra ben öss gırdım onun yakınını kazandım yanı aramızda bı yarım saat felan var:)

benim sevdiceğimle aramda 1saat var ama çalışıyor izin alamıyor görüşemiyoruz:59:

biz de tesadüfen tanıştık hemen kaynaştık aşkımla:69:

uzakta olması kötü ama :27:

benim sevdiceğimle aramda 1saat var ama çalışıyor izin alamıyor görüşemiyoruz:59:

biz de tesadüfen tanıştık hemen kaynaştık aşkımla:69:

uzakta olması kötü ama :27:

evet yaa uzaklık zor harbı zor :5:
bızım aramız yakın yanı bı yarım saat ama o bıle bazen zor gelıyor ama yıne sanslıymısız okadar tercıhden onun en yakın yerı geldı onun ıcın tuttum askımı bırakmıyorum :)

Back