• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

çok tatlı bi kızın olur inşallah böyle pamuk pamuk elleri:16:
çok seviyorum ben bebekleri ama kendim doğurmayı düşünmüyorum :24:

bende sevıyorum ama dogurmayı dusunmuyordum da benım sevgulusum cocuk delisi cok sevıyor hatta benden cok sevıyor hayallerınde hep bebıss var onun sayesınde bende dogurmayı dusunuyorum artık:)

bende sevıyorum ama dogurmayı dusunmuyordum da benım sevgulusum cocuk delisi cok sevıyor hatta benden cok sevıyor hayallerınde hep bebıss var onun sayesınde bende dogurmayı dusunuyorum artık:)

yaa benimki azıcık odun:1:
hiç bir bebeği sevdiğini görmedim. zaten etrafta da pek bebek yok ama:26:
ama bir oğlumu olursa adı "koray" olsun diye konuşmuşluğumuz var:44:

bende geldimm bende geldimm :66: çok geveze değilim ama yeniyim veee hiç arkadaşım yok kaynaşırız burda inşallah

kaynaşırız canım hoş geldin kaç yaşındasın nerede yaşıyosun anlat hadi :71:

yaa benimki azıcık odun:1:
hiç bir bebeği sevdiğini görmedim. zaten etrafta da pek bebek yok ama:26:
ama bir oğlumu olursa adı "koray" olsun diye konuşmuşluğumuz var:44:

bebişi olunca odun olur hassas papatya :)

öyle mi dersin :1:
bilmiyorum valla onu kucağında bir bebekle hiç hayal edemiyorum:1::1:
böyle gucuk bugucuk yaparken falan ben gülmekten ölürüm yaa :60:

kızlar bu akşamlık benden bu kadar,çok uykum geldi...görüşürüz iyi geceler:54:

öyle mi dersin :1:
bilmiyorum valla onu kucağında bir bebekle hiç hayal edemiyorum:1::1:
böyle gucuk bugucuk yaparken falan ben gülmekten ölürüm yaa :60:

erkekler oyledır oyledır belli etmez ama emın ol cok gulecegın sey cıkar ozaman:):)
bakk seneye solemıstın dersın:D Hatta kıskanırsın bebısı sende gucuk bugucuk ıstersın:):)

erkekler oyledır oyledır belli etmez ama emın ol cok gulecegın sey cıkar ozaman:):)
bakk seneye solemıstın dersın:D Hatta kıskanırsın bebısı sende gucuk bugucuk ıstersın:):)

kesin kıskanırım zaten, annesinden bile kıskanıyorum :1:
2.5 senedir hiç bebiş hayal etmemiştim ama bak şimdi hayal kurdum da insanın sevdiceğiyle bir parçasının dünyaya gelmesi çok güzel bişeydir :emir_bebek::emir_bebek:
ama yoook büyüyünce derdi de büyüyor bunların ben nasıl baş ederim, kendimle baş edemiyorum ben daha :82::82:

kesin kıskanırım zaten, annesinden bile kıskanıyorum :1:
2.5 senedir hiç bebiş hayal etmemiştim ama bak şimdi hayal kurdum da insanın sevdiceğiyle bir parçasının dünyaya gelmesi çok güzel bişeydir :emir_bebek::emir_bebek:
ama yoook büyüyünce derdi de büyüyor bunların ben nasıl baş ederim, kendimle baş edemiyorum ben daha :82::82:

ben sımdıden soluyorum sevgulusume bukadar bebek sevgısı var ıcınde bı benımle bole ılgılenmeyı azalt parcalarım senı dıyorum:) yok dıyoo anne olunca daha daha ılgılenırım dıyo da gorcez bakalım:):)

ya zaten sen kendınde o cesaretı o gucu de esınden alınca kendın ısteyeceksın hanı nerden bılıosun dıceksın bukadarı 4 tane yıgenım var 22 yasında olsamda teyzeyım ya:) ablalardan ornek alıyorum:D:D

bende öyleyım Ankara hayatımın çizgisinde hem cok sevıyorum hemde hıc sevmıyorumm:)
ama en cok atakulesınde kumpiri sevıyorum:)

atakule de çok güzel anılarım var:69:
benim sevmememin nedeni sevgilim seyahat şirketinde ve devamlı ankara ya gidip geliyor:59:
çok özlüyorum ben onu...
ama 3defa Ankara yı gezdirdi bana. çok sevdim çok güzel bir yer

merabaaaaa kzlarr

merhaba tatlımmmm:71: gel gelll:71:

Back