• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ablacım ablacım ablacımm :1::1:

ne güzel yaa daha yeni evliymişsin :71:

mutlu musun peki nasıl gidiyor? evlenince değişiyor derler seninki değişti mi :26:

ayyy canım kardeşim benimmmmm :62: çok mutluyum,evlenince olumlu yönde değişti benim hayatım,eşimi çok seviyorum oda beni çokkkkk seviyor anlaşıyoruzda :nazar: inşallah seninde benim gibi bir evliliğin olur,Allah herkesin gönlüne göre versin

ayyy canım kardeşim benimmmmm :62: çok mutluyum,evlenince olumlu yönde değişti benim hayatım,eşimi çok seviyorum oda beni çokkkkk seviyor anlaşıyoruzda :nazar: inşallah seninde benim gibi bir evliliğin olur,Allah herkesin gönlüne göre versin

amin amin aminnnnn :46:

çok sevindim senin adına Allah mutluluğunuzu 8ay değil 8bin ay daim etsin inşallah :nazar:

ben de sevdiceğime kavuşmak istiyorum ama malum okul var, yaş küçük, azıcık sürünsün beklesin o da :21:

amin amin aminnnnn :46:

çok sevindim senin adına Allah mutluluğunuzu 8ay değil 8bin ay daim etsin inşallah :nazar:

ben de sevdiceğime kavuşmak istiyorum ama malum okul var, yaş küçük, azıcık sürünsün beklesin o da :21:

canım öncelikle okulunu bitir tabiki,bu arada sevdiceğin kaç yaşında odamı okuyor

ama daha benım kafadan bı 4 yılım war abla yaa oyy oyy gecer mı kı:) insan sevdıgıyle huzurlu olunca huzurlu bı ev hayal edıyor ondan sabırsızlanıyoo:)

canım öncelikle okulunu bitir tabiki,bu arada sevdiceğin kaç yaşında odamı okuyor

benim sevdiceğimin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmediği için kendisi 26yaşında üni 3.sınıfta :26:

okulunu bitirecek deee, iş bulacak daaa beni alacak daa ooo:1:

bi de bana laf söylüyo seni 18 yaşındayken buldum da büyüttüm falan diye :63:

bak veriyorum listeyi
bakkal hasan
kasabın sapık çırağı nuri
amcamın dedikoducu kızı durdane
bi de bizim okulda gıcık birkaç tip onları sonra söylerim:1:

tamamdır kara deftere yazdım hepsini karışma bende :9::9::9:
yerim onların hepsini:56::56:

benim sevdiceğimin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmediği için kendisi 26yaşında üni 3.sınıfta :26:

okulunu bitirecek deee, iş bulacak daaa beni alacak daa ooo:1:

bi de bana laf söylüyo seni 18 yaşındayken buldum da büyüttüm falan diye :63:

amann zaman öyle çabuk geçiyorki,bu işler kısmet işi hiç belli olmaz valla,hayırlısı ne ise o olsun..bu arada ben ciddi ciddi abla moduna girmeye başladım,hemen çıkmalıyım bu moddan daha 25 indeyim ne oluyorrrrr banaa yaaa :8:

Son düzenleme:
amann zaman öyle çabuk geçiyorki,bu işler kısmet işi hiç belli olmaz valla,hayırlısı ne ise o olsun..bu arada ben ciddi ciddi abla moduna girmeye başladım,hemen çıkmalıyım bu moddan daha 25 indeyim ne oluyorrrrr banaa yaaa :8:

aaa ne ablası sen daha hayatının tazecik baharında açılmamış bir gonca gülsün:1:
sen utanma sana abla diyenler utansın :34:

ooo ne guzel ne guzell genc yasta da anne olursun :):) cok isterim ben genc yasta anne olmayı cocugumla ne guzel daha ıyı anlarım :) ama benım hesaplarıma gore benım kı bulur bı 28-29u :)

ooo ne guzel ne guzell genc yasta da anne olursun :):) cok isterim ben genc yasta anne olmayı cocugumla ne guzel daha ıyı anlarım :) ama benım hesaplarıma gore benım kı bulur bı 28-29u :)

temmuz ayı gibi hamile kalmayı planlıyorum,bir yandanda daha erken diye düşünüyorum ama eşim 31 yaşında.biraz daha beklersem çocuk dede diyecek bizimkine:97:

temmuz ayı gibi hamile kalmayı planlıyorum,bir yandanda daha erken diye düşünüyorum ama eşim 31 yaşında.biraz daha beklersem çocuk dede diyecek bizimkine:97:

çok tatlı bi kızın olur inşallah böyle pamuk pamuk elleri:16:
çok seviyorum ben bebekleri ama kendim doğurmayı düşünmüyorum :24:

aradan 1 sene gecmıs oluyor işte baktın cıfte kumru gıbı yasamaya renk katmak ıcın ıyı zaman olabılır:)
benım dusuncem hep evlendıkten 2 sene sonra dıye hayal ederım ama bu ısler kısmet:):91::91:

Back