KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ablacım ablacım ablacımm

ne güzel yaa daha yeni evliymişsin

mutlu musun peki nasıl gidiyor? evlenince değişiyor derler seninki değişti mi :26:

ayyy canım kardeşim benimmmmm çok mutluyum,evlenince olumlu yönde değişti benim hayatım,eşimi çok seviyorum oda beni çokkkkk seviyor anlaşıyoruzda inşallah seninde benim gibi bir evliliğin olur,Allah herkesin gönlüne göre versin

amin amin aminnnnn

çok sevindim senin adına Allah mutluluğunuzu 8ay değil 8bin ay daim etsin inşallah

ben de sevdiceğime kavuşmak istiyorum ama malum okul var, yaş küçük, azıcık sürünsün beklesin o da

canım öncelikle okulunu bitir tabiki,bu arada sevdiceğin kaç yaşında odamı okuyor

ama daha benım kafadan bı 4 yılım war abla yaa oyy oyy gecer mı kı:) insan sevdıgıyle huzurlu olunca huzurlu bı ev hayal edıyor ondan sabırsızlanıyoo:)

canım öncelikle okulunu bitir tabiki,bu arada sevdiceğin kaç yaşında odamı okuyor

benim sevdiceğimin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmediği için kendisi 26yaşında üni 3.sınıfta :26:

okulunu bitirecek deee, iş bulacak daaa beni alacak daa ooo

bi de bana laf söylüyo seni 18 yaşındayken buldum da büyüttüm falan diye

bak veriyorum listeyi
bakkal hasan
kasabın sapık çırağı nuri
amcamın dedikoducu kızı durdane
bi de bizim okulda gıcık birkaç tip onları sonra söylerim

tamamdır kara deftere yazdım hepsini karışma bende
yerim onların hepsini

amann zaman öyle çabuk geçiyorki,bu işler kısmet işi hiç belli olmaz valla,hayırlısı ne ise o olsun..bu arada ben ciddi ciddi abla moduna girmeye başladım,hemen çıkmalıyım bu moddan daha 25 indeyim ne oluyorrrrr banaa yaaa

Son düzenleme:

aaa ne ablası sen daha hayatının tazecik baharında açılmamış bir gonca gülsün
sen utanma sana abla diyenler utansın

ooo ne guzel ne guzell genc yasta da anne olursun :):) cok isterim ben genc yasta anne olmayı cocugumla ne guzel daha ıyı anlarım :) ama benım hesaplarıma gore benım kı bulur bı 28-29u :)

ooo ne guzel ne guzell genc yasta da anne olursun :):) cok isterim ben genc yasta anne olmayı cocugumla ne guzel daha ıyı anlarım :) ama benım hesaplarıma gore benım kı bulur bı 28-29u :)

temmuz ayı gibi hamile kalmayı planlıyorum,bir yandanda daha erken diye düşünüyorum ama eşim 31 yaşında.biraz daha beklersem çocuk dede diyecek bizimkine:97:

temmuz ayı gibi hamile kalmayı planlıyorum,bir yandanda daha erken diye düşünüyorum ama eşim 31 yaşında.biraz daha beklersem çocuk dede diyecek bizimkine:97:

çok tatlı bi kızın olur inşallah böyle pamuk pamuk elleri
çok seviyorum ben bebekleri ama kendim doğurmayı düşünmüyorum

aradan 1 sene gecmıs oluyor işte baktın cıfte kumru gıbı yasamaya renk katmak ıcın ıyı zaman olabılır:)
benım dusuncem hep evlendıkten 2 sene sonra dıye hayal ederım ama bu ısler kısmet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…