ablacım ablacım ablacımm
ne güzel yaa daha yeni evliymişsin
mutlu musun peki nasıl gidiyor? evlenince değişiyor derler seninki değişti mi :26:
biyoloji okuyorum ya onların laburatuvarlarında calıssam ne hos :) arastırıyorum bakalım oyle sansım var mı:)
bana abla diyin bakimm ben 25 yaşındayımve 8 aylık evliyim
hoşgeldiiiiiiiin
çalışırsan haber ver, dibinden ayrılmam burnumu sokarım her olaya
ayyy canım kardeşim benimmmmmçok mutluyum,evlenince olumlu yönde değişti benim hayatım,eşimi çok seviyorum oda beni çokkkkk seviyor anlaşıyoruzda inşallah seninde benim gibi bir evliliğin olur,Allah herkesin gönlüne göre versin
ayyy ne güzell yeni evli çiftlere bayılıyorum :):) tiyo ver bıze ablaaramızda 3 yas fark var ya aramızda 3 yasın lafımı olur
amin amin aminnnnn
çok sevindim senin adına Allah mutluluğunuzu 8ay değil 8bin ay daim etsin inşallah
ben de sevdiceğime kavuşmak istiyorum ama malum okul var, yaş küçük, azıcık sürünsün beklesin o da
tamam :):) heyytt kımse kacamaz ozaman elımden
ayyy canım kardeşim benimmmmmçok mutluyum,evlenince olumlu yönde değişti benim hayatım,eşimi çok seviyorum oda beni çokkkkk seviyor anlaşıyoruzda inşallah seninde benim gibi bir evliliğin olur,Allah herkesin gönlüne göre versin
şöyle çapraz sorgu falan, gerçek hayatta filmin içinde yaşıyormuşsun gibi olur
korksun tüm kötüleeeerrr laviniadann
canım öncelikle okulunu bitir tabiki,bu arada sevdiceğin kaç yaşında odamı okuyor
sen şimdiden listeyi hazırla ben işe baslayınca hepsini sırayla hallederımm
bak veriyorum listeyi
bakkal hasan
kasabın sapık çırağı nuri
amcamın dedikoducu kızı durdane
bi de bizim okulda gıcık birkaç tip onları sonra söylerim
benim sevdiceğimin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmediği için kendisi 26yaşında üni 3.sınıfta :26:
okulunu bitirecek deee, iş bulacak daaa beni alacak daa ooo
bi de bana laf söylüyo seni 18 yaşındayken buldum da büyüttüm falan diye
amann zaman öyle çabuk geçiyorki,bu işler kısmet işi hiç belli olmaz valla,hayırlısı ne ise o olsun..bu arada ben ciddi ciddi abla moduna girmeye başladım,hemen çıkmalıyım bu moddan daha 25 indeyim ne oluyorrrrr banaa yaaa
amann zaman öyle çabuk geçiyorki,bu işler kısmet işi hiç belli olmaz valla,hayırlısı ne ise o olsun..bu arada ben ciddi ciddi abla moduna girmeye başladım,hemen çıkmalıyım bu moddan daha 25 indeyim ne oluyorrrrr banaa yaaa
ooo ne guzel ne guzell genc yasta da anne olursun :):) cok isterim ben genc yasta anne olmayı cocugumla ne guzel daha ıyı anlarım :) ama benım hesaplarıma gore benım kı bulur bı 28-29u :)
tamamdır kara deftere yazdım hepsini karışma bende
yerim onların hepsini
temmuz ayı gibi hamile kalmayı planlıyorum,bir yandanda daha erken diye düşünüyorum ama eşim 31 yaşında.biraz daha beklersem çocuk dede diyecek bizimkine:97:
temmuz ayı gibi hamile kalmayı planlıyorum,bir yandanda daha erken diye düşünüyorum ama eşim 31 yaşında.biraz daha beklersem çocuk dede diyecek bizimkine:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?