KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

oooo mutlucukkkk oldumm
yok ya bulamadımm bı ıstanbula gıdelım artık ondan sonra karar verecez galıba
bugun kımsecıkler yok mu bızden baska mekanımıza gelmemısler mı

baksana aşağıda 5kişi görünüyor ama gevezeliğimizden mi çekiniyorlar ki aceppp:26::26:

istanbul a gidiyorsunuz mademmm benden sana bir öneri bebekimm büyükada ya gidinn faytona binersiniz :79::79::79::79:

:
baksana aşağıda 5kişi görünüyor ama gevezeliğimizden mi çekiniyorlar ki aceppp:26::26:

istanbul a gidiyorsunuz mademmm benden sana bir öneri bebekimm büyükada ya gidinn faytona binersiniz :79::79::79::79:

yaptuuuuuuuuuukk onu da yaptuukk hatta o adada kaybolmayı bıle basardık 3 saat boyunca yurudukte sonunda merkezı bulduk ama nasıl basardık hıc sorma

bu irkeklerin ortak özelliklerinden birisi de kayboldukları zaman asla çevreye yol sormuyorlar
sorsalar irkeklikleri eksilcek sankim hıhhh
3saat yürütmüş seni
pestiliniz çıkmadı mı

ayyyyyyy pestıl ne kelıme anamm agladıııı
olsun bea istanbulu ozledım gıdıpte bı kaybolalım sevgulumle

yaa kızlar kocişlerinize sevgiliceğizlerine ne alacaksınız sevgililer günündee :26::26:

ya ben değişik bişi yapıcam.Bilgisayarda hazırlamaya başladım.Kalbinin tapusunu hazırlayıp veriyosunn. Ama sevgililer günündemi yoksa 1 ay sonra yıldönümündemi veriym bilemedimm :44:

yaa kızlar kocişlerinize sevgiliceğizlerine ne alacaksınız sevgililer günündee :26::26:

hemen cevap verim ben sarardan cüzdan kemer takımı aldım ihtiyacıda vardı hemmm oda bana rusyadan onlara özgü böle beyaz tüylü şapkalar var ya ondan getirdi bu sefer ben seçtim kendi hediyemi

ya ben değişik bişi yapıcam.Bilgisayarda hazırlamaya başladım.Kalbinin tapusunu hazırlayıp veriyosunn. Ama sevgililer günündemi yoksa 1 ay sonra yıldönümündemi veriym bilemedimm :44:

kalbinin tapusu muu off muhteşemmiş
benim odunum anlar mı ki versem acaba bu ne diye bakmasın garip garip:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…