• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

hanımlaaaar ben kk yı aralık ayında keşfettim
baktım ki burada benim gibi sıcak kanlı bol bol insan var her gün girdiğim ilk site oldu burası
bazılarınızı çokk çokk sevdim
e azıcık gevezeyim de :1:
Burası da yeni hanımların gevezelik ettiği topik olsun
çekinmeyin gelin gelin:70:

bende yeniyiimmm cnm.çok sıcakkanlı insanlar var beni de çeken o oldu.çekimi yüksek bi site.bende çok gevezeyim yaw aynı zamanda şımarııkk:)ne olcak bu halim bilmeemm:32::66:

:1: :1: anlar kız anlamaz olurmuu..Ya çok farklı geldi bana hem özel :69: :69:

bende yeniyiimmm cnm.çok sıcakkanlı insanlar var beni de çeken o oldu.çekimi yüksek bi site.bende çok gevezeyim yaw aynı zamanda şımarııkk:)ne olcak bu halim bilmeemm:32::66:

gell gell çok sıcak kanlıyız bizz:54::54:
hemmennn kaynaşalımm kaç yaşındasın neler yaparsın nerdensin :34:

aaa o şapkalar çokk çokk güzel. sevgilin rusya da mı bi dk anlamadımm:44::44::44:

evet bende çok sewiyorum o şapkaları kuzucum. nişanlım rusyada değil izmirde ama çok sık iş seyahatleri yapıyor fuarlara falan gidiyor. geçen ay rusyadaydı ondan önce ukrayna önümüzdeki ay italyada geziyo valla hayat ona güzel :1:

evet bende çok sewiyorum o şapkaları kuzucum. nişanlım rusyada değil izmirde ama çok sık iş seyahatleri yapıyor fuarlara falan gidiyor. geçen ay rusyadaydı ondan önce ukrayna önümüzdeki ay italyada geziyo valla hayat ona güzel :1:

ohh ohh beyefendi maşallah valla en güzel yerlere gidiyormuş :66:
seni de götürür evlenince artık ne güzel italya da el ele dolaşırsınız:69::69:

evet bende çok sewiyorum o şapkaları kuzucum. Nişanlım rusyada değil izmirde ama çok sık iş seyahatleri yapıyor fuarlara falan gidiyor. Geçen ay rusyadaydı ondan önce ukrayna önümüzdeki ay italyada geziyo valla hayat ona güzel :1:

oh oh ne güzel geziyormuş..sanada her gittiği yerden hediyeler getiriyordur...............

gell gell çok sıcak kanlıyız bizz:54::54:
hemmennn kaynaşalımm kaç yaşındasın neler yaparsın nerdensin :34:

teşekkürler cnmmm geldim zaten:)dayanamadım bu soğukta bu kadar sıcak olmanıza:)izmirdenim.20 yaşındayım üniv 2de okuyorum cnm.gezmeyi tozmayı yaşamayı çookk seviorum:66:yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

teşekkürler cnmmm geldim zaten:)dayanamadım bu soğukta bu kadar sıcak olmanıza:)izmirdenim.20 yaşındayım üniv 2de okuyorum cnm.gezmeyi tozmayı yaşamayı çookk seviorum:66:yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

:1: :1: evet çok sıcağız yav :1: olsun sende :1:geldin iyi oldu =))

ben de mersin deyimm 20 yaşındayım, üni 3.sınıftayım, gencim,güzelim, sözlü ya da nişanlı değilimm, çenem pek düşüktür öyle geçinip gidiyorum :1::1::1:

sevgilin var mı? 14 şubatta ne alacaksın? fikir çalayım sendenn :66:

Back