• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

çokkk güzel bir karar vermişsiniz düğün ne zaman:34::34:

bu yaz olmasını çok istedik ama evimize temelden başladılar ve 8. ayda teslim olacak... kışında düğün olmaz dediler mecburen 2012 yazını bekliyoruz :43: çok özlüyorum uzak mesafe ilişkisi çok zor gerçekten... günler geçmiyor

ben de mersin deyimm 20 yaşındayım, üni 3.sınıftayım, gencim,güzelim, sözlü ya da nişanlı değilimm, çenem pek düşüktür öyle geçinip gidiyorum :1::1::1:

sevgilin var mı? 14 şubatta ne alacaksın? fikir çalayım sendenn :66:

memnun oldum cnmm.var sevgilim cnm 5yıldır peşimi bırakmayan ama benimde sevdiğim başımın tatlı belası var.acı belası da denebilir:)ben parfüm aldım.biz çook yüz göz olduk artık karı koca gibi:1:ona soruyorum ne hediyesi alıyım sana die:1:o da bana tek taş alcak biliyorum beğendiriyodu çünkü:)ağzımı arıyo deyim yerindeyse:)bu yaz da istemeye gelcekler erken mi sence?yaşım küçük değilmi?sen ne aldın buarada sevgiline cnm?çok soru sordum ama:)

ilişkilerde süre uzadıkça hediye almak çok zorlaşıyor dimi kızlar... zaten erkeklere hediye almak yeterince zor seçenekte kısıtlı

memnun oldum cnmm.var sevgilim cnm 5yıldır peşimi bırakmayan ama benimde sevdiğim başımın tatlı belası var.acı belası da denebilir:)ben parfüm aldım.biz çook yüz göz olduk artık karı koca gibi:1:ona soruyorum ne hediyesi alıyım sana die:1:o da bana tek taş alcak biliyorum beğendiriyodu çünkü:)ağzımı arıyo deyim yerindeyse:)bu yaz da istemeye gelcekler erken mi sence?yaşım küçük değilmi?sen ne aldın buarada sevgiline cnm?çok soru sordum ama:)

hehe olsun cnm en azından istediği şey alıyosun.ya ben napiym şubatta sevgililer günü martta yıldönümü :1:

selaaaaam daaa yaaa ne güzelll istemeyemi geliolaarrr yüzükte alıyomuuuş sanaaaa ohhh ohhh şahaneeee walla darısı başımızaaa eheheh :66::66::66::66:

ne erkeni valla 5sene olmuş erkeni mi kalmış:1::1:
sevgilim yarın geliyoruz dese gelme derim ama öbür gün mutlaka gelin derim:1::1:
ben sevgiliceğzime ajanda yaptırcam matbaada. özel günlerimizde resimlerimiz falan olcak.
kapagında ikimizin resmi.
her günün tarihinin altında da canımla bir gün daha yazacak
böyle özel bişey yaptırmayı düşünüyorum ama daha gidip konusmadım. matbaacı amcaya nasıl anlatcam utanıyorumm :1::1::1:

hehe olsun cnm en azından istediği şey alıyosun.ya ben napiym şubatta sevgililer günü martta yıldönümü :1:

senede 3gün ızdıraptı bana 4e çıktı...
aile gelenekleriymiş her yılbaşında mutlaka ailecek hediye alırlar, ben almasam olmuyo

doğum günü
yılbaşı
sevgililer günü
tanışma yıldönümüü

:27::27::27::27::27:

ne erkeni valla 5sene olmuş erkeni mi kalmış:1::1:
sevgilim yarın geliyoruz dese gelme derim ama öbür gün mutlaka gelin derim:1::1:
ben sevgiliceğzime ajanda yaptırcam matbaada. özel günlerimizde resimlerimiz falan olcak.
kapagında ikimizin resmi.
her günün tarihinin altında da canımla bir gün daha yazacak
böyle özel bişey yaptırmayı düşünüyorum ama daha gidip konusmadım. matbaacı amcaya nasıl anlatcam utanıyorumm :1::1::1:

evt cnm erken değil ama babam öyle demiyo.çok güzel fikir cnm yaptır bence maneviyatı çok yüksek.anlatırsın utanma heeç.duygulanır hatta:43:

bu da benden bir fikir olsun size kalp bir kutunun içine 100 tane minik kartondan kalpler ve her birinin üzerinde ayrı dilde seni seviyorum yazıyordu :69: ekstadan minik cdler oluyor ya ona resimlerimizden bir slayt hazırladım fonda bu kalp seni unuturmu çalıyordu :) çok beğenmişti çok duygulanmıştı...

Back