çokkk güzel bir karar vermişsiniz düğün ne zaman![]()
bu yaz olmasını çok istedik ama evimize temelden başladılar ve 8. ayda teslim olacak... kışında düğün olmaz dediler mecburen 2012 yazını bekliyoruz
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokkk güzel bir karar vermişsiniz düğün ne zaman![]()
ben de mersin deyimm 20 yaşındayım, üni 3.sınıftayım, gencim,güzelim, sözlü ya da nişanlı değilimm, çenem pek düşüktür öyle geçinip gidiyorum
sevgilin var mı? 14 şubatta ne alacaksın? fikir çalayım sendenn![]()
memnun oldum cnmm.var sevgilim cnm 5yıldır peşimi bırakmayan ama benimde sevdiğim başımın tatlı belası var.acı belası da denebilir:)ben parfüm aldım.biz çook yüz göz olduk artık karı koca gibiona soruyorum ne hediyesi alıyım sana die
o da bana tek taş alcak biliyorum beğendiriyodu çünkü:)ağzımı arıyo deyim yerindeyse:)bu yaz da istemeye gelcekler erken mi sence?yaşım küçük değilmi?sen ne aldın buarada sevgiline cnm?çok soru sordum ama:)
memnun oldum cnmm.var sevgilim cnm 5yıldır peşimi bırakmayan ama benimde sevdiğim başımın tatlı belası var.acı belası da denebilir:)ben parfüm aldım.biz çook yüz göz olduk artık karı koca gibiona soruyorum ne hediyesi alıyım sana die
o da bana tek taş alcak biliyorum beğendiriyodu çünkü:)ağzımı arıyo deyim yerindeyse:)bu yaz da istemeye gelcekler erken mi sence?yaşım küçük değilmi?sen ne aldın buarada sevgiline cnm?çok soru sordum ama:)
ilişkilerde süre uzadıkça hediye almak çok zorlaşıyor dimi kızlar... zaten erkeklere hediye almak yeterince zor seçenekte kısıtlı
hehe olsun cnm en azından istediği şey alıyosun.ya ben napiym şubatta sevgililer günü martta yıldönümü![]()
selaaaaam daaa yaaa ne güzelll istemeyemi geliolaarrr yüzükte alıyomuuuş sanaaaa ohhh ohhh şahaneeee walla darısı başımızaaa eheheh![]()
selaaaaam daaa yaaa ne güzelll istemeyemi geliolaarrr yüzükte alıyomuuuş sanaaaa ohhh ohhh şahaneeee walla darısı başımızaaa eheheh![]()
hehe olsun cnm en azından istediği şey alıyosun.ya ben napiym şubatta sevgililer günü martta yıldönümü![]()
darısı başımaaa darısı başımaaaaa
darısı başımaaaa darısı başımaaa
naber minnak melekimmm![]()
ayyyy iyiyimm bebeğimmm siz napıyosunuzzz bakalımmmmm hediye hediye beeeen ne alcak sevgilimee ilk hediye olaraktan hiiç bilmiyom wallla yaaaaa ühüüüüü![]()
vayy zor işin cnm ama benimde farklı sayılmaz onunda martta doğum günü![]()
ne erkeni valla 5sene olmuş erkeni mi kalmış
sevgilim yarın geliyoruz dese gelme derim ama öbür gün mutlaka gelin derim
ben sevgiliceğzime ajanda yaptırcam matbaada. özel günlerimizde resimlerimiz falan olcak.
kapagında ikimizin resmi.
her günün tarihinin altında da canımla bir gün daha yazacak
böyle özel bişey yaptırmayı düşünüyorum ama daha gidip konusmadım. matbaacı amcaya nasıl anlatcam utanıyorumm![]()
evt cnm erken değil ama babam öyle demiyo.çok güzel fikir cnm yaptır bence maneviyatı çok yüksek.anlatırsın utanma heeç.duygulanır hatta![]()
ne bileyim matbaacı deyince gözümün önüne beyaz atletli döşü kıllı amcalar geliyo![]()
ayy yandık desene napcaz şimcik :44:
ayhh inanmıorum sana![]()
![]()
daha düzgün şeyler getir aklına bence
![]()