• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

Evet . Gerçekten vadesi dolan gidiyo. Rabbim ne bir dakika ileri ne bir dakika geri bırakıyo :((( Herşey öyle yalan ki . . . O yüzden hanımlar eşlerimizle ne kadar iyi geçinirsek ne kadar iyiolursa aramız o kadar mutlu oluruz şu kısacık hayatta...

bir çam ağacıyla sevgili olmak zor ama...yine de ona bişey olmasın,rabbim bizi birbirimize bağışlasın...

Evet . Gerçekten vadesi dolan gidiyo. Rabbim ne bir dakika ileri ne bir dakika geri bırakıyo :((( Herşey öyle yalan ki . . . O yüzden hanımlar eşlerimizle ne kadar iyi geçinirsek ne kadar iyiolursa aramız o kadar mutlu oluruz şu kısacık hayatta...

bekarken korkmazdım ölümden. nasılsa gelicek bigün diye ama çocuk olduktan sonra kimlerin eline kalır diye hasta olmaya bile korkuorum ki ölüm için Rabbime dua ediorum hep. önce oğlum kendini kurtarsın da öyle al canımı diye. ondan çok etkilendim ölümünden defnenin. çocuğu kimlere kalıcak. yazık. Allah kalanlara sabır versin, kocasına evladına kolalıklar versin...

kızlar ban bugün erken kaçıorum. yrn oruç tutucam die bekledim. yemek yedim şimdi uyku zamanı... hepinize iyi geceler...

$patatesli-ispanakli-borek.jpg

buyrunnn çaylar börekler bendennnnnn:66::66::66::66:

Back