• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

oooo mutlucukkkk oldumm:1::1:
yok ya bulamadımm bı ıstanbula gıdelım artık ondan sonra karar verecez galıba
bugun kımsecıkler yok mu bızden baska mekanımıza gelmemısler mı:1:

baksana aşağıda 5kişi görünüyor ama gevezeliğimizden mi çekiniyorlar ki aceppp:26::26:

istanbul a gidiyorsunuz mademmm benden sana bir öneri bebekimm büyükada ya gidinn faytona binersiniz :79::79::79::79:

:
baksana aşağıda 5kişi görünüyor ama gevezeliğimizden mi çekiniyorlar ki aceppp:26::26:

istanbul a gidiyorsunuz mademmm benden sana bir öneri bebekimm büyükada ya gidinn faytona binersiniz :79::79::79::79:

yaptuuuuuuuuuukk onu da yaptuukk hatta o adada kaybolmayı bıle basardık 3 saat boyunca yurudukte sonunda merkezı bulduk ama nasıl basardık hıc sorma:1::1:

bu irkeklerin ortak özelliklerinden birisi de kayboldukları zaman asla çevreye yol sormuyorlar :1::1:
sorsalar irkeklikleri eksilcek sankim hıhhh:63::63::63:
3saat yürütmüş seni :1::1:
pestiliniz çıkmadı mı :27::27:

ayyyyyyy pestıl ne kelıme anamm agladıııı:1:
olsun bea istanbulu ozledım gıdıpte bı kaybolalım sevgulumle:1::1:

yaa kızlar kocişlerinize sevgiliceğizlerine ne alacaksınız sevgililer günündee :26::26:

ya ben değişik bişi yapıcam.Bilgisayarda hazırlamaya başladım.Kalbinin tapusunu hazırlayıp veriyosunn. :69: :69: Ama sevgililer günündemi yoksa 1 ay sonra yıldönümündemi veriym bilemedimm :44:

yaa kızlar kocişlerinize sevgiliceğizlerine ne alacaksınız sevgililer günündee :26::26:

hemen cevap verim ben sarardan cüzdan kemer takımı aldım :34: ihtiyacıda vardı hemmm :66: oda bana rusyadan onlara özgü böle beyaz tüylü şapkalar var ya ondan getirdi bu sefer ben seçtim kendi hediyemi :60:

ya ben değişik bişi yapıcam.Bilgisayarda hazırlamaya başladım.Kalbinin tapusunu hazırlayıp veriyosunn. :69: :69: Ama sevgililer günündemi yoksa 1 ay sonra yıldönümündemi veriym bilemedimm :44:

kalbinin tapusu muu off muhteşemmiş :69::69:
benim odunum anlar mı ki versem acaba bu ne diye bakmasın garip garip:26::26:

Back