Anket kk da sigara içineler,içmeyenler,bırakanlar ...hadı bakalım

sigara içiyormusunuz içmiyormunuz

• Ankete Katılan
    330
hiç içmedim ama arada içsemmi acaba die düşünmüoda değilim çünkü herkes içio keyfine ben pasif içici oluorum bari içeyim keyifse bende keyifleneyim yaaaa

Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım.Bir daha da içmedim.içmeyide düşünmüyorum.Eşim de içmiyor o da avantajım oldu.Darısı bırakmak isteyenlerin başına

bende sigara içicisiydim ve bırakmak istiyordum ama hiç bırakmayı denemiyordum sigarayı bırakırsam zaman geçmicek gibi gekiyorduki ne kadar saçmaymış hamilelik vesilesiyle sigaradan tiksindim ve doğumdan sonrada birdaha içmadim kendimi içmemek için zorladım ve başardım 1.5yıl oldu bırakalı ve mükemmel birşey bırakmak sigara içenlere hayretle bakıyorum şimdi ve inanamıyorum nasıl içmişim diye

ahhhhhhhhhhh bende içiyorum bırakmayı çok istiyorum ama iradem zayıf bi türlü bırakamıyorum sanki yanlızlığıma arkadaş gibi geliyo ama kötü arkadaş bile bile içiyorum inşallah birgün bende bırakacağım dua edin tez zamanda bırakayım

k k toplantılarında tu kaka grubu diyorlar içenlere

Ahhh ahhhh günde 1 paket içiyorum hemde sevgili gibiyiz biz ayrılamıyoruz birbirimizden bir nikahımız eksik kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…