Anket kk da sigara içineler,içmeyenler,bırakanlar ...hadı bakalım

sigara içiyormusunuz içmiyormunuz

• Ankete Katılan
    330

evet kalimeranın lafı o değilmi tu kaka kendi içmiyor ya ondan buradan da öpüyorum mıhtarımı opuyorumnanaktan

benim için bağımlılık değil zaten,canım her istediğinde içerim,severim sigarayı,birazdanda tüttürcem bitane..

keşke şöyle bir şık olsaydı

**** içmeyi denedim fakat beğenmedim *****

ve doğal olarak kullanmıyorum.

Daha önce hiç sigara içmedim ve denemek aklımdan bile geçmedi. Ama anket sonuçlara bakarsak içmeyen hanımlar çoğunlukta. Bu da çok sevindirici. Umarım sigara içen herkes bu zararlı alışkanlığı bırakabilir. Dumansız hava sahası guclubacismile

ben içmiyorum. içenleride anlamıyorum. insan hayatı bu kadarmı ucuz yaaaaa...

bırakamıyorum diyenleri hele hiiç anlamıyorum bırakmak isteyen bırakır kardeşim kendinizi bırakamıyorum diye avutmayın.... her insanda irade vardır kimisinde dışa vurmuştur, kimisinde de dışa vurmak için bekliyordur lakin (kimse onu salmaya niyetli değil gibi)))

bende eskiden içiyodum bıraktım.çok da erken yaşta başlamıştım malesef.ama çok kolay bıraktım.hemde tek seferde.kendime bi tarih belirledim.dedim bu tarihte son sigaramı içicem bidahada içmiycem.dediğimi yaptım.artık kokusundan bile tiksiniyorum. :umursamaz:
şu sigarayı uğraşıpta bırakamayanları da bi türlü anlayamıyorum. herşey beyinde bitiyo. bi kere beyninde bitirdinmi içmeyide bitiriyosun.
tedaviymiş, şuymuş buymuş hepsi faso fiso. önnce beyinde bitecek. beyinnde. lmaz:

arada kocişle balkonda sigara + çay sigara + kahve keyfi yapmak güzel oluyor
ama sürekli içen biri değilimdir

Evet ya harika oluyor.Bende bağımlı değildim.Öyle kafam bozuksa içiyordum.En fazla günde 3 tane.Keyif için.ıstediğim zamanda bırakabiliyordum.Hamile olmadan önce bıraktım.2 aydır içmiyorum.Öyle bırakamayacak kadar bağımlı olmak çok kötü yo.Eşimde öyle bırakamıyo.Sigara mı onu içiyo o mu sigarayı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…