• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kk da sigara içineler,içmeyenler,bırakanlar ...hadı bakalım

sigara içiyormusunuz içmiyormunuz

• Ankete Katılan
    330
ALLAHA şükür içmem :olmaz: eşim içer ama onada asla evde içirmem :olmaz: çünkü kokusuna dayanamıyorum inşallah içen arkadaşlarda bırakır..:Saruboceq:

sigara kullanmıyorum hiç denemedim bile. eşimede birkaç yıl önce bıraktırdım ve bırakmış olmaktan çok memnuna.s

maalesef içiyorum.günde 1,5 paket içen eşim bile bıraktı ben bırakamadım.günde 6-7 tane her seferinde kendime kızarak içiyorum.

ben içmıyorum,ama içen arkadaşlarım çokCADIARZU,bence bu kişisel tercihikaydirigubbakcemile5,kimse kimseye yasaklyamazboshayallersmile,elbette ben de dumandan çok rahatsız oluyorum bazen:sinifsinif:,ama herkezin bi özgürlük alanı olmalıbilmiyorumkismile,belki de benim parfümüm başkasını rahatsız edebilir:kedi:,ama bana bunu kulanamazsın diyemez:olmaz:,bence,bu benim kişisel fikrimolumunekankayizsmile

Sigara içmiyorum.
Sigara içen kişiden de tiksiniyorum üstü başı nefesi çok kötü kokuyor..

amanin 7.5 mu akannehir
ayda kaç yapıyor. o parayla ben neler neler alırım zemuszemus kendime ciciler alırdım, duman yerine bayanssulusmile
ayda 300' liraya çıktığıda oluyor malesef:( bende senn gibi düşünüp bir saat dayanmaya çalışıyorum... ama ikinci dakikasında bir bakıyorumki elimde sigara:)))

Back
X