Anket kk da sigara içineler,içmeyenler,bırakanlar ...hadı bakalım

sigara içiyormusunuz içmiyormunuz

• Ankete Katılan
    330
ALLAHA şükür içmem lmaz: eşim içer ama onada asla evde içirmem lmaz: çünkü kokusuna dayanamıyorum inşallah içen arkadaşlarda bırakır..:Saruboceq:

sigara kullanmıyorum hiç denemedim bile. eşimede birkaç yıl önce bıraktırdım ve bırakmış olmaktan çok memnuna.s

maalesef içiyorum.günde 1,5 paket içen eşim bile bıraktı ben bırakamadım.günde 6-7 tane her seferinde kendime kızarak içiyorum.

ben içmıyorum,ama içen arkadaşlarım çokCADIARZU,bence bu kişisel tercihikaydirigubbakcemile5,kimse kimseye yasaklyamazboshayallersmile,elbette ben de dumandan çok rahatsız oluyorum bazen:sinifsinif:,ama herkezin bi özgürlük alanı olmalıbilmiyorumkismile,belki de benim parfümüm başkasını rahatsız edebilir:kedi:,ama bana bunu kulanamazsın diyemezlmaz:,bence,bu benim kişisel fikrimolumunekankayizsmile

Sigara içmiyorum.
Sigara içen kişiden de tiksiniyorum üstü başı nefesi çok kötü kokuyor..

amanin 7.5 mu akannehir
ayda kaç yapıyor. o parayla ben neler neler alırım zemuszemus kendime ciciler alırdım, duman yerine bayanssulusmile
ayda 300' liraya çıktığıda oluyor malesef bende senn gibi düşünüp bir saat dayanmaya çalışıyorum... ama ikinci dakikasında bir bakıyorumki elimde sigara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…