ne oluyor bakayım burdaaa :mymeka:
hihoyyythihoyyyta.s.
ee maaşı konuşmadık kaç para vercen cemrem gamyoncuiremsu
burası sosyetik biyer olduna göre 1 milyar la başalyın:1closedeyes: cumadan cumaya maaş günü yine ayın elamanı :lepi:
hadi ordan ben takır takır kasaya paramı saydım :1closedeyes:sosyetikmiş ule bir kış beleş yedin içtinkaydirigubbakcemile
hoşgeldin örtmeniimm
nişanlanmışsın,tebrikler,allah tamamına erdirsin :asigim::1hug:
hadi ordan ben takır takır kasaya paramı saydım :1closedeyes:
sağol canım darısı başınaaaa kaydirigubbakcemile5
oooo başlangıç için iyi yerimseniben
cömert patronum beniiiimmmmmm söz seni pişman etmicem aha bu denizden daha çok çalışcam cokacimcoook
illa bişey yarıştırcan dimi,yoksa rahat edemiyosun naniknanik sositosositooooo başlangıç için iyi yerimseniben
cömert patronum beniiiimmmmmm söz seni pişman etmicem aha bu denizden daha çok çalışcam cokacimcoook
hadi ordan ben takır takır kasaya paramı saydım
sağol canım darısı başınaaaa kaydirigubbakcemile5
bi gün kafeye her tarafn talan olmuştu yemişiniz içmişiniz para bilen ödememşiniz-tatlicadiarzu-
eferin sana deniz duydun mu:lepi:
illa bişey yarıştırcan dimi,yoksa rahat edemiyosun naniknanik sositososito
inşallah,amin :Saruboceq:
sen sosyetik müşterisin ya,ben senin vakkolarına kola dökmüştm hatta :jeyyar: senin sosyetik arkadaşlarında vardır getir de tanışalım :roflol::roflol::roflol:
illa bişey yarıştırcan dimi,yoksa rahat edemiyosun naniknanik sositososito
getirmem mi getiririm tabi ama sakarlık yaparsan kovdururum senii :1closedeyes:
4785357442. kovuluşum zaten bu :roflol:
müşteri memnuniyeti kafemizin temel ilkelerinden olup,uymayanlarla kafemiz yollarını ayırmaktadır :roflol:size sipariş getirirkene gözlerimi 4444 açarım :roflol:
4785357442. kovuluşum zaten bu :roflol:
müşteri memnuniyeti kafemizin temel ilkelerinden olup,uymayanlarla kafemiz yollarını ayırmaktadır :roflol:size sipariş getirirkene gözlerimi 4444 açarım :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
sizin avatar resimleriniz neden aynı kişiyi içeriyor :uhm:
sizin avatar resimleriniz neden aynı kişiyi içeriyor :uhm:
ben dün koymuştum,seviyorumda kendisini :ecrin_bebek:
bu derya olcak mahlukatta koymuş bugun :dilcikar: