Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cemre iyice tembelleştin ayol bakk sosyetik müşterin incitanem geldi bol bahşişliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1closedeyes:
merhaba kızlar..nasılsın cemrem....
kuzu cemre bayramdan sonra yanıcannnnnnnnnn :)))))))))))))))))ben gelıcemmmmm ona göre hazırlık yap
davul alasaca gel kurutun zati benikaydirigubbakcemile
nan cemre bana baklava tarıfı versene koceme yapam bayramda cok ıtsıyı elımden zehırlenmek :roflol:
temammı gulooo senden baklava tarıfı ıstıyımkaydirigubbakcemile
:roflol:ben ne anlarım baklavadan nan dur senin için gogleden bulayımnaniknanik
ben dıorum bu karii pasaklı ıse yaramaz kısme ınanmıorrr:roflol:
kocana sabır versın mevlam yemegı yenmez ettıgı gıymez cemrem benımmŞeniz
kız cemre su hayalet gel bı tukkan acak beraber yemeklerı sen yaparsın garsonluguda ben oda patron olur calısmıs olur özlesmeyız heee ne dıon:teytey:
cemre alıcam bu tarıfı ona göre yapcan ınsalah ıı olur gecen bayram sezo begenmedı baklavamı kaya gıbı olmud dedı sankım anası cok guzel yapıyı benım yaptıgımı bgenmıyı delıııııııı :)))
BEN AŞCI OLMAM BEN PATRON OLURUM:dilcikar: AŞCI BULURZ SEN GORSON OL HAYALET KASİYER TAMAM NE ZAMAN AÇIYOZkaydirigubbakcemile5
HAMURUNU SERT YAPMIŞINDIR HIH:dilcikar: ADAM BEYENMEZ TABİ BECERİKSİZ:mymeka:
BEN TATMADAN İNANMAMcokacimcoookkız ne gözu acıksın sen patronsan maası konusak öncekaydirigubbakcemile 3000 ytl maas+sıgorta+prım +yol ısterım
bayramda aılecek kıyafet bı ton erzak halama dayıma kadar
kabul ettın ettın etmedın senı ıstemıoz patron olarak sengözlerimebaksanab
sanırım öle oldu kıss emme bukez guzel olsun ona söledıgı lafları yedırtecem Çok üzgünüm çoook
piştt pasaklılarr nabersiniz :1closedeyes:
sanada tattırırz kusum meraklanma msnden göstertırım :)))
ben genel mudur maası ıstıom banane bananee:))))))))))))))99
ıncıtanem hosgelmıssın pasaklı ben degel cemre gacısıdır ben cok temız bı gacıyam :)
HOŞGELDİN SOSYETİK SEN BİLİYONMU B AKLAVA AÇMAYI-tatlicadiarzu-