KK cafe hoşgeldiniz

cemre iyice tembelleştin ayol bakk sosyetik müşterin incitanem geldi bol bahşişliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1closedeyes:

kuzu cemre bayramdan sonra yanıcannnnnnnnnn :)))))))))))))))))ben gelıcemmmmm ona göre hazırlık yap

nan cemre bana baklava tarıfı versene koceme yapam bayramda cok ıtsıyı elımden zehırlenmek :roflol:

temammı gulooo senden baklava tarıfı ıstıyımkaydirigubbakcemile

:roflol:ben ne anlarım baklavadan nan dur senin için gogleden bulayımnaniknanik

baklava.jpg

Malzemeler

Şerbeti

5 su bardağı şeker

3,5 su bardağı su

Hamuru için

4 su bardağı un

1 su bardağı ılık süt

1 paket kabartma tozu

100g erimiş tereyağı

1 yumurta

3 paket buğday nişastası (toplam 500g)

150g eritilmiş kızgın tereyağı

İçi

250g dövülmüş ceviz

Yapılışı

Hamur malzemeleri ile poğaça hamuru kıvamında yumuşak bir hamur yapılır. 15-20 dakika dinlendirilir. Dinlenmiş hamur 3 eşit parçaya ayırılır. Her parçadan 16-18 adet cevizden küçük parçalar koparılır. Kopardığınız parçalara el ile ceviz şekli verilir. Şekil verilen her küçük beze merdane ile bir yemek tabağı büyüklüğünde açılır. Aralarına bolca nişasta serpilerek 16 veya 18 parça üstüste koyulur. (en üsttekine nişasta serpilmez). Böylece 16'lı (veya 18'li) 3 grup elde edilir.

Yuvarlak bir fırın tepsisi yağlanır.16'lı bir grup alınır merdane ile tepsinin genişliğinde açılır. Tepsiye serilir üstüne ceviz içinin yarısı serpilir. İkinci grup da açılır ve üzerine serilir. Kalan cevizler de bunun üzerine serpilir. Son grup da açılır en üste serilir.

Tepsideki yufkalar baklava dilimi şeklinde dilimlenir. Üzerine - her yanına değecek biçimde- 150g kızgın tereyağı gezdirilir. 200C fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Fırından çıkartılıp baklava soğutulur. Şerbet ılık baklava soğukken şerbet tepsinin üzerine gezdirilir. 4-5 saat sonra servis yapılır.

:roflol:ben ne anlarım baklavadan nan dur senin için gogleden bulayımnaniknanik

ben dıorum bu karii pasaklı ıse yaramaz kısme ınanmıorrr:roflol:
kocana sabır versın mevlam yemegı yenmez ettıgı gıymez cemrem benımmŞeniz

kız cemre su hayalet gel bı tukkan acak beraber yemeklerı sen yaparsın garsonluguda ben oda patron olur calısmıs olur özlesmeyız heee ne dıon:teytey:

cemre alıcam bu tarıfı ona göre yapcan ınsalah ıı olur gecen bayram sezo begenmedı baklavamı kaya gıbı olmud dedı sankım anası cok guzel yapıyı benım yaptıgımı bgenmıyı delıııııııı :)))

ben dıorum bu karii pasaklı ıse yaramaz kısme ınanmıorrr:roflol:
kocana sabır versın mevlam yemegı yenmez ettıgı gıymez cemrem benımmŞeniz

kız cemre su hayalet gel bı tukkan acak beraber yemeklerı sen yaparsın garsonluguda ben oda patron olur calısmıs olur özlesmeyız heee ne dıon:teytey:

BEN AŞCI OLMAM BEN PATRON OLURUM:dilcikar: AŞCI BULURZ SEN GORSON OL HAYALET KASİYER TAMAM NE ZAMAN AÇIYOZkaydirigubbakcemile5

cemre alıcam bu tarıfı ona göre yapcan ınsalah ıı olur gecen bayram sezo begenmedı baklavamı kaya gıbı olmud dedı sankım anası cok guzel yapıyı benım yaptıgımı bgenmıyı delıııııııı :)))

HAMURUNU SERT YAPMIŞINDIR HIH:dilcikar: ADAM BEYENMEZ TABİ BECERİKSİZ:mymeka:

BEN AŞCI OLMAM BEN PATRON OLURUM:dilcikar: AŞCI BULURZ SEN GORSON OL HAYALET KASİYER TAMAM NE ZAMAN AÇIYOZkaydirigubbakcemile5

kız ne gözu acıksın sen patronsan maası konusak öncekaydirigubbakcemile 3000 ytl maas+sıgorta+prım +yol ısterım
bayramda aılecek kıyafet bı ton erzak halama dayıma kadar
kabul ettın ettın etmedın senı ıstemıoz patron olarak sengözlerimebaksanab

HAMURUNU SERT YAPMIŞINDIR HIH:dilcikar: ADAM BEYENMEZ TABİ BECERİKSİZ:mymeka:

sanırım öle oldu kıss emme bukez guzel olsun ona söledıgı lafları yedırtecem Çok üzgünüm çoook

kız ne gözu acıksın sen patronsan maası konusak öncekaydirigubbakcemile 3000 ytl maas+sıgorta+prım +yol ısterım
bayramda aılecek kıyafet bı ton erzak halama dayıma kadar
kabul ettın ettın etmedın senı ıstemıoz patron olarak sengözlerimebaksanab

sanırım öle oldu kıss emme bukez guzel olsun ona söledıgı lafları yedırtecem Çok üzgünüm çoook
BEN TATMADAN İNANMAMcokacimcoook

O KADAR KİM VERMİŞ Kİ BEN SANA VERCEM HIH ULE BEN SENİ GORSON OLARAK ALIYOM GENEL MÜDÜR DEYİL:mymeka:

sanada tattırırz kusum meraklanma msnden göstertırım :)))
ben genel mudur maası ıstıom banane bananee:))))))))))))))99

ıncıtanem hosgelmıssın pasaklı ben degel cemre gacısıdır ben cok temız bı gacıyam :)

sanada tattırırz kusum meraklanma msnden göstertırım :)))
ben genel mudur maası ıstıom banane bananee:))))))))))))))99

ıncıtanem hosgelmıssın pasaklı ben degel cemre gacısıdır ben cok temız bı gacıyam :)

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

X