E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
SIRADA BEN VARIM DARKINLIFE GELİYORUMMMM HURRAAAA :teytey:canım degerlerının yukseldıgıne cok sevındım allahın ıznıyle keseyıde görüceksinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SIRADA BEN VARIM DARKINLIFE GELİYORUMMMM HURRAAAA :teytey:canım degerlerının yukseldıgıne cok sevındım allahın ıznıyle keseyıde görüceksinn
inşallah keseyide görcen canım inan çok mutlu oldum bal beni unutma bizde en kısa zamanda hamiş olduğumuzu öğreniriz inşallah canım halayımız uzar gider dark alternatif dedin ne kullandın yazabilirmisin ya çok heycanlandım kimbilir sen nasılsındır hoooooooooooooooooooopa
Sorma ikinci testten önce gergindim başkasının kanıyla karışmışmıdır diyodum :))))
Ama ikinciyi alınca uçtum resmen.
Sende Takıl halaya ben ayağımı sürüdüm sizde gelceksiniz inşallah hemen...
Ben susamyağı içtim bi küçük şişe.Adaçayı içtim.
Karışık bitki çayları yaptım içtim.
Bal içine çörek otu,tere tohumu,ısırgan tohumu,susam kattım.Çiğneye çiğneye yedim :))
Çok düzenli yapmadım bunları ama Sonuç önemli bizim için :)
Eşimede fındık,ceviz,keçi boynuzu pekmezi 3 aydır.
Tebrik ederim çok sevindim
rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah :1hug:
Amiiiinnnn.İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.oh hadi hayirlisi olsun canim ya ne guzel
allah tamamini erdirsin insallah
bebegini sag selim kucaginiza alirsiniz insallah
balsuratim darisi senin basina canim insallah ve bekleyen herkesin basina aminnnnnnnnnnnnn
Darısı sanada olsun canım.Güzel dileklerin için teşekkürler.allah tamamına erdirsin.darısı bana ve benim gibi isteyen herkese.
:teytey::dance::teytey:inanamıyorum ınan cok duygulandımmm allahım ne güzel bişey bu canım arkadasım benimm cok sasırdım cok sevındım kalkıp oynuycam şimdiiiiiiiiii nasıl oldu yoksa o küçük kist bebeişinmiymişş allahım tamamına erdirsin canımmmmmm
ya bişey sorcam tüp bebekle mi oldu acaba.bende şu an tedavideyimde merak ettim.tebrik ederim.allah nazardan korusun sizi
çok hoşsun başkasının kanıylamı karıştı sandın:dance: aman çokça sürü ayağınıda bizde katılalım halaya bir an önce :teytey::teytey::teytey: bende denicem alternatifi bakem belki bende işe yarar a.s. tekrar tebrik ederim canım sorunsuz geçer hamişliğinde kucağınada aldığını görürsün bebeğini pozitif akımın meleklerinin ilk hamişi a.s.Sorma ikinci testten önce gergindim başkasının kanıyla karışmışmıdır diyodum :))))
Ama ikinciyi alınca uçtum resmen.
Sende Takıl halaya ben ayağımı sürüdüm sizde gelceksiniz inşallah hemen...
Ben susamyağı içtim bi küçük şişe.Adaçayı içtim.
Karışık bitki çayları yaptım içtim.
Bal içine çörek otu,tere tohumu,ısırgan tohumu,susam kattım.Çiğneye çiğneye yedim :))
Çok düzenli yapmadım bunları ama Sonuç önemli bizim için :)
Eşimede fındık,ceviz,keçi boynuzu pekmezi 3 aydır.
a.s.Teşekkürler canım .İnşallah benim gibi gözü yolda olan herkes kavuşur bu sevince.canım benim hayırlı olsun inan öyle çok sevindim ki... Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eder inşallah :teytey::teytey::teytey::dance:
darkınlife çok sevindim....gözün aydın...allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah....a.s.
banda biri kistlerimden dolayı ısırgan tohumunu bala karıştır ye demişti ama yapamıyorum midem bulanıyor...kafamçokkarıştı
Walla karıştırmışlardır dedim :))))çok hoşsun başkasının kanıylamı karıştı sandın:dance: aman çokça sürü ayağınıda bizde katılalım halaya bir an önce :teytey::teytey::teytey: bende denicem alternatifi bakem belki bende işe yarar a.s. tekrar tebrik ederim canım sorunsuz geçer hamişliğinde kucağınada aldığını görürsün bebeğini pozitif akımın meleklerinin ilk hamişi a.s.
canım sende de bir ara çikolata kisti mi vardı?? ameliyattan bahsediyordun???yanlışmı hatırlıyorum....