Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

SIRADA BEN VARIM DARKINLIFE GELİYORUMMMM HURRAAAA :teytey:canım degerlerının yukseldıgıne cok sevındım allahın ıznıyle keseyıde görüceksinn

SIRADA BEN VARIM DARKINLIFE GELİYORUMMMM HURRAAAA :teytey:canım degerlerının yukseldıgıne cok sevındım allahın ıznıyle keseyıde görüceksinn

:teytey:HOPPPAAAAAAAA tamam takıl ardıma.Sende olacaksın kısa zamanda canım Çok yaklaştın ..Beyinde bitiyor öncelikleeee
Sizin dğerlerde güzelll bugün çifte sevinç varrr:içelim:

inşallah keseyide görcen canım inan çok mutlu oldum bal beni unutma bizde en kısa zamanda hamiş olduğumuzu öğreniriz inşallah canım halayımız uzar gider dark alternatif dedin ne kullandın yazabilirmisin ya çok heycanlandım kimbilir sen nasılsındır hoooooooooooooooooooopa

inşallah keseyide görcen canım inan çok mutlu oldum bal beni unutma bizde en kısa zamanda hamiş olduğumuzu öğreniriz inşallah canım halayımız uzar gider dark alternatif dedin ne kullandın yazabilirmisin ya çok heycanlandım kimbilir sen nasılsındır hoooooooooooooooooooopa

Sorma ikinci testten önce gergindim başkasının kanıyla karışmışmıdır diyodum :))))
Ama ikinciyi alınca uçtum resmen.

Sende Takıl halaya ben ayağımı sürüdüm sizde gelceksiniz inşallah hemen...

Ben susamyağı içtim bi küçük şişe.Adaçayı içtim.
Karışık bitki çayları yaptım içtim.
Bal içine çörek otu,tere tohumu,ısırgan tohumu,susam kattım.Çiğneye çiğneye yedim :))
Çok düzenli yapmadım bunları ama Sonuç önemli bizim için :)
Eşimede fındık,ceviz,keçi boynuzu pekmezi 3 aydır.

oh hadi hayirlisi olsun canim ya ne guzel
allah tamamini erdirsin insallah
bebegini sag selim kucaginiza alirsiniz insallah
balsuratim darisi senin basina canim insallah ve bekleyen herkesin basina aminnnnnnnnnnnnn

inanamıyorum ınan cok duygulandımmm allahım ne güzel bişey bu canım arkadasım benimm cok sasırdım cok sevındım kalkıp oynuycam şimdiiiiiiiiii nasıl oldu yoksa o küçük kist bebeişinmiymişş allahım tamamına erdirsin canımmmmmm

Sorma ikinci testten önce gergindim başkasının kanıyla karışmışmıdır diyodum :))))

Bal içine çörek otu,tere tohumu,ısırgan tohumu,susam kattım.Çiğneye çiğneye yedim :))

ya bişey sorcam tüp bebekle mi oldu acaba.bende şu an tedavideyimde merak ettim.tebrik ederim.allah nazardan korusun sizi

:nazar::nazar::nazar: canım benim hayırlı olsun inan öyle çok sevindim ki... Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eder inşallah :teytey::teytey::teytey::dance:

darkınlife çok sevindim....gözün aydın...allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah....a.s.

banda biri kistlerimden dolayı ısırgan tohumunu bala karıştır ye demişti ama yapamıyorum midem bulanıyor...kafamçokkarıştı

oh hadi hayirlisi olsun canim ya ne guzel
allah tamamini erdirsin insallah
bebegini sag selim kucaginiza alirsiniz insallah
balsuratim darisi senin basina canim insallah ve bekleyen herkesin basina aminnnnnnnnnnnnn
Amiiiinnnn.İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.

allah tamamına erdirsin.darısı bana ve benim gibi isteyen herkese.
Darısı sanada olsun canım.Güzel dileklerin için teşekkürler.

inanamıyorum ınan cok duygulandımmm allahım ne güzel bişey bu canım arkadasım benimm cok sasırdım cok sevındım kalkıp oynuycam şimdiiiiiiiiii nasıl oldu yoksa o küçük kist bebeişinmiymişş allahım tamamına erdirsin canımmmmmm
:teytey::dance::teytey:
CANIMINİÇİ bak oluyormuş,hep dediniz inşallah 3. aşılamaya gerek kalmaz hamile kalırsın diye.Dualarınız belkide bana pozitif olarak döndü.
Galiba o kist bebek??Ayy walla bilmiyorum onu soramadım heycandan :)))))

İnşallah sende bu ay yaşarsın bu duyguyu.Deli dana gibiyim sırnaşık şey
İnanamıyorum hala HAMİLEYİM demek çok değişik geldi :))
Bekliyorum peşime hepiniziii ona göreee.

ya bişey sorcam tüp bebekle mi oldu acaba.bende şu an tedavideyimde merak ettim.tebrik ederim.allah nazardan korusun sizi

Canım ben 2 aşılama yaptırdım olmadı.2-3 aydır 3. aşılamaya başlayamamıştım çeşitli engellerden dolayı.Bu ayki adetimle başlayacaktımki 3 aşılamama tesadüf öğrendik.

çok hoşsun başkasının kanıylamı karıştı sandın:dance: aman çokça sürü ayağınıda bizde katılalım halaya bir an önce :teytey::teytey::teytey: :nazar: bende denicem alternatifi bakem belki bende işe yarar a.s. tekrar tebrik ederim canım sorunsuz geçer hamişliğinde kucağınada aldığını görürsün bebeğini pozitif akımın meleklerinin ilk hamişi a.s.

:nazar::nazar::nazar: canım benim hayırlı olsun inan öyle çok sevindim ki... Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eder inşallah :teytey::teytey::teytey::dance:
a.s.Teşekkürler canım .İnşallah benim gibi gözü yolda olan herkes kavuşur bu sevince.

darkınlife çok sevindim....gözün aydın...allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah....a.s.

banda biri kistlerimden dolayı ısırgan tohumunu bala karıştır ye demişti ama yapamıyorum midem bulanıyor...kafamçokkarıştı

Canım ben yazdıklarımı Lokman Hekim kitabından okumuştum süper etkili ama ısırgan tohumu.Birazda susam kat tadını hafifletsin istersen.
Ye ye Kapa gözünü ye walla pek yararlıymış kadınlara.
Anason iç olmazsa çay şeklinde..

darkinlife canım çokkk sevindim.allah tamamına erdirsin eminim çok güzel bi hamilelik geçireceksin.allah gönlüne göre versin.bizleride en kısa zamanda mucizemize kavuştursun.ben ancak bugün geldim.dediğin gibi tahlil yaptırdım malesef negatifti.geçen ay çok yumurta geliştiği için bu ay kist oluşmuş reglim o yüzden o şekilde gelmiş.sancımda o yüzdenmiş.bu ay boş geçecez malesef.kendine dikkat et tatlım....

Mucizen sana daha çok mucizeler getirsin inşallah-ki getiriyorlar-rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doğum haberinide böyle coşku içinde alırız inşallah.zor ama her anı çok güzel geçecek günler seni bekliyor...

çok hoşsun başkasının kanıylamı karıştı sandın:dance: aman çokça sürü ayağınıda bizde katılalım halaya bir an önce :teytey::teytey::teytey: :nazar: bende denicem alternatifi bakem belki bende işe yarar a.s. tekrar tebrik ederim canım sorunsuz geçer hamişliğinde kucağınada aldığını görürsün bebeğini pozitif akımın meleklerinin ilk hamişi a.s.
Walla karıştırmışlardır dedim :))))
Sağol canım dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Sürüyecem ben ayağımı merak etmeyinnn...

canım sende de bir ara çikolata kisti mi vardı?? ameliyattan bahsediyordun???yanlışmı hatırlıyorum....

Yeşbücüm benim sol kanal kapalı diye lap.önerilmişti.İyiki olmamışımmmmm.
Allahım işte her işte bir hayır varmış.Şükür.İnşallah herkesin operasyona gerek kalmadan olur
Doğru hatırlıyosun canım evey o bendim :eek:
Darısı sanada canımm inşallahhhh.

Oh beee dualarimiz karsiligini bulmaya basladi.Cok sevindim canim valla ya Allahhhhh tutmayin beni :teytey::teytey::teytey:

X