kizzzlaaarrr hamile olanlar bi Bakinn

Kimsenin sözüne bakma neden kimyasal veya dış gebe falan olsun ki herkes öle der ben dış gebe ve düşük aynı anda yaşadım ikizdi bide iç kanama faln oldu küretaj oldum falan sen sadece kendine güven ve güzel msj gönder evrene emin ol herşey yolunda gidicektir ve adetinizin 1 gün geciikme sonrasında belli olması bencr çok çok sağlıklı bi gebelik geçireceğinizin işareti bu yönden düşünebilirsin gerisini Allaha havale et herşey gönlünce olsun...
Allah razı olsun canım öyle güzel bir yazı yazmışsın ki İnan duygulandim

Evet hatta one birşeydi markası.bende hamile değilim diye neler yaptım.allahdan birşey olmadı
Evet allahım korumuş bende 3 test yaptım 3ündede ortadan çizgi çıkmıştı daha sonra kan veriyim dedim istanbuldaydım ankaraya yolculuk falan yaptım ev işleri falan derken bazen kendiimi suçluyorum ama naasip deilmiş işte dış gebe ve düşük oldu

lovelygirl_ .!.:
Tamam canım benim yarın kan testine gidicem. ☺
Canım tam okumadımda yorumları.kimyasal gebelik dış gebelik yok öyle birşey daha şimdiden kendini böyle seylerle mesgul etme.neler yasayacaksın hamileysen bunlar suan için bos seyler.sen rabbime dua et saglıkla nasip etsin, birde kensine dikkat et baska hiçbirşey düşünme eger hamileysen, sen anlamadan o karnında kocaman oluvercek sen daha telaşlanırken bakmıssın doguma az kalmıs:) hamileysen sadece sevin ve bu anın tadını cıkar

Evet allahım korumuş bende 3 test yaptım 3ündede ortadan çizgi çıkmıştı daha sonra kan veriyim dedim istanbuldaydım ankaraya yolculuk falan yaptım ev işleri falan derken bazen kendiimi suçluyorum ama naasip deilmiş işte dış gebe ve düşük oldu
Canim benim inşallah Rabbimin izniyle olacak . Bana doktor ilişki sonrası bacagimi havaya kaldirmami söylüyordu. Sen de o şekilde dene gebe olmada etkisi büyük

H
hayırlısı canım.aslında varya hersey bos.rabbim istedimi sen ne yaparsan yap saglıkla dünyaya geliyor.ben sadece buna inanıyırum bu sadece bir mucize yoksa akıl almaz.rabbimden hayırlısını isteyince veriyor.sende sakın ümitsizliğe kapılma sadece dua et, kendine dikkat et.ben her an bu hediye için sükrediyorum dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah

Evet hatta one birşeydi markası.bende hamile değilim diye neler yaptım.allahdan birşey olmadı
H

hayırlısı canım.aslında varya hersey bos.rabbim istedimi sen ne yaparsan yap saglıkla dünyaya geliyor.ben sadece buna inanıyırum bu sadece bir mucize yoksa akıl almaz.rabbimden hayırlısını isteyince veriyor.sende sakın ümitsizliğe kapılma sadece dua et, kendine dikkat et.ben her an bu hediye için sükrediyorum dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Amin çok sağol aynen doğru söylüuosun adet düzensizliği yaşıyorum ama her testlerim güzel eşimde aynı şekilde hsg rahim filmi çekinmem gerekliydi geçen ay çekindim çok şükür atlattım onuda şimdi yine adetim geçicikti 11inde olmam gerekiyodu hatta tatile gittim geldim orda olursam die endişelendim henüz olmadı hsg sonrası çok umutluydum aslında test yaptım 4 gün falan oldu negatif çıktı cnm sıkılmadı değil ama hala umudum var :)

H

Allah razı olsun canım benim inş Rabbimin izniyle

Canim benim inşallah Rabbimin izniyle olacak . Bana doktor ilişki sonrası bacagimi havaya kaldirmami söylüyordu. Sen de o şekilde dene gebe olmada etkisi büyük
Evet öyle yapmıştım kalmıştım ama hemen olmamıştı 8 9 ay sonra kalmıştım sizin hemen mi oldu korunmayı bırakınca

Amin çok sağol aynen doğru söylüuosun adet düzensizliği yaşıyorum ama her testlerim güzel eşimde aynı şekilde hsg rahim filmi çekinmem gerekliydi geçen ay çekindim çok şükür atlattım onuda şimdi yine adetim geçicikti 11inde olmam gerekiyodu hatta tatile gittim geldim orda olursam die endişelendim henüz olmadı hsg sonrası çok umutluydum aslında test yaptım 4 gün falan oldu negatif çıktı cnm sıkılmadı değil ama hala umudum var :)
Canim bak bide soğan suyunu iç İbrahim Saraçoğlu öneriyor .

Demek ki kişiden kişiye değişiyor bende başta südyen takmak istemiyordum ama 1 ay falan geçtikten sonra onu çıkarttığım an yürüyemiyorum bile evin içinde göğüslerim sanki 10 ton olmuş aşağı doğru çekiyor çok acıyor yani südyensiz duramıyorum dahi
Ay valla ben 4.aydan sonra rahatladim hatta acaba süt mü gelmicek die telaş da yapmio diilim ama benim zaten yapi olarak kucuk oldugu icn hep bole olmasi normal die dusunuorm o_O

X