kizzzlaaarrr hamile olanlar bi Bakinn

Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum

hadi hayirlisi olsun ins canim benimde boyle silik cikmisti :-)

Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
adet günün gelmediyse de çıkabilir adete yakın hcg biraz yükseliyor adetin geçtiyse muhtemelen var hakkında hayırlısı..

evet hamile gözüküyorsun, tebrikler, ancak kan testi için acele etme bence. mesela ben de gittim hemen kan testi yaptırdım ama kimyasal gebelik yaşadım ve sonuç hüsran. doktorlar da 10 gün gecikme yaşamadan gelmeyin diyorlar, genelde o ara bebek kaybedilebiliyo çünkü.

Ben testte öğrenemedim hamileliğimi ya :) testte negatif çıktı 2 gün sonra kanda pozitifti. Kan vermeyi de hamilelik için değil, kasıklarım çok ağrıyor diyerek gitmiştim doktora. o yaptırdı testi öyle öğrendik. Ama teste göre hamile olma ihtimalin var. bekle derim bi kaç gün daha. erken yapılan testlerde hamilelik varsa çıkıyor ama, bu süreçte tutunamayınca kayıplarda çok oluyor. ben onuda yaşamıştım çünkü. tutunamamasıda çok normal bişey. Velhasıl, bekle arkadaşım :) bikaç gün daha bekle.

Kızlar sağlık ocagina gittim pazartesi gel dedi ben gene de kan verecem dedim . Kan verdim bakalım sonuç 2.30 da cikcak

Hayirlisiyla evlatlarimizi kucağımiza aliriz
aminnn canım inşallahh sen anladığım kadarıyla hemen anne olma şansına erişmişsin ne güzel ben iki sene uğraştım ilk birinci sene düşük ondan sora olmadı 11.ayda tedaviyle hamile kaldım şimdide ağrılarım oluo çok korkuorum sende başta adet ağrım var demişsinya onun içinde bi nevi söledim hani korkma die allah korktuğumuza uğratmasın inşallah

aminnn canım inşallahh sen anladığım kadarıyla hemen anne olma şansına erişmişsin ne güzel ben iki sene uğraştım ilk birinci sene düşük ondan sora olmadı 11.ayda tedaviyle hamile kaldım şimdide ağrılarım oluo çok korkuorum sende başta adet ağrım var demişsinya onun içinde bi nevi söledim hani korkma die allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
Hepimize maşallah subhanallah hepimize geç ya da erken olması önemli değil. Rabbim nazarlardan korusun canim birbirimize maşallah diyelim öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
X