kizzzlaaarrr hamile olanlar bi Bakinn

Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
benim adete 4 gun kala bole cikmisti aynen senin dediin gibi adet olcakmisim gb karin agrim olmustu goguslerime dokumicak gb agriyodu hatta 3 ay boyunca gogus agrim cok fazlaydi. hayirli olsun, hemen simdi doktora mars mars!!!

benim adete 4 gun kala bole cikmisti aynen senin dediin gibi adet olcakmisim gb karin agrim olmustu goguslerime dokumicak gb agriyodu hatta 3 ay boyunca gogus agrim cok fazlaydi. hayirli olsun, hemen simdi doktora mars mars!!!
Canim benim artık yarın gidicem doktora :KK66:)) Göğüslerim agrimasa öf o dayanilmaz

adet olacakmışım gibi belim karnım ağrımıştı benimde ama hamileymişim o adet sancılarına güvenme hatta hamileyken bile her ay sanki olcakmışssın gibi günü gelince ağrıyor belin karnın
Belim Karnım çok ağrıyor canım. Sürekli adet oldum olacak gibiyim. Elim kolum kalkmiyor tamamen rahatsizdim :KK43:

Belim Karnım çok ağrıyor canım. Sürekli adet oldum olacak gibiyim. Elim kolum kalkmiyor tamamen rahatsizdim :KK43:

Benim ilk hamileligimde adetim 10 gun gectiginde silik cikmisti ayni boyleydi.
Belim kasiklarim agriyodu cok gec dollenmeymis kan verdim ertesi gun 58 cikmisti degerim tam adet olman gereken zamanlar ama olmuyosun hamilesin ya o yuzden o agrilar normal canim

Benim ilk hamileligimde adetim 10 gun gectiginde silik cikmisti ayni boyleydi.
Belim kasiklarim agriyodu cok gec dollenmeymis kan verdim ertesi gun 58 cikmisti degerim tam adet olman gereken zamanlar ama olmuyosun hamilesin ya o yuzden o agrilar normal canim
Canim mahvoldum birde midem bulanıyor kussam rahatlicam ama kusamiyorumda öf ağrı beni bitiriyor

X