- 24 Haziran 2015
- 39.836
- 154.419
- Konu Sahibi lovelygirl_
Bnmde ilk gebeligimde böyle çıkmıştı .tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhsallah kucaginiza almayi nasip etsin allah bebeklerinizi cok guzel bi duygu allah isteyen herkeze nasip etsin canim
Öyle mi inşallah kardeşlerim allah razı olsun içim bi tuhaf olduKesin ve kesin hamilesiniz.Benim günüm geçmemişti ki buna benzer çıkmıştı
Öyle mi inşallah kardeşlerim allah razı olsun içim bi tuhaf oldu
Ben de ihtimal vermiyordum bide vajinismus hastasiydim ☺ onu yendim falan derken olmuş demek kiBen hic ihtimal vermedim hamile olduguma once adet sancisi cok cektim ha bugun ha yarin derken olmadı gitti ilk aylar yani oluyordu : )
Neden canım noldu ?Maalesef benim gebeliğim devam etmedi.Rabbim sizinkini daim etsin hayırlısı ile elinize almak nasip olsun İnşallah
Tamam canım benimBen testten fln anlamiyorum ama insAllah hamilesinizdir
Yarin kan testi yaptirirsaniz eger bizide haberdar etmeyi unutmayin
Neden canım noldu ?
benim adete 4 gun kala bole cikmisti aynen senin dediin gibi adet olcakmisim gb karin agrim olmustu goguslerime dokumicak gb agriyodu hatta 3 ay boyunca gogus agrim cok fazlaydi. hayirli olsun, hemen simdi doktora mars mars!!!Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
Hadi ya (( Rabbim inşallah yeni bir gebelik olurKimyasal gebelikmiş canım
Canim benim artık yarın gidicem doktora )) Göğüslerim agrimasa öf o dayanilmazbenim adete 4 gun kala bole cikmisti aynen senin dediin gibi adet olcakmisim gb karin agrim olmustu goguslerime dokumicak gb agriyodu hatta 3 ay boyunca gogus agrim cok fazlaydi. hayirli olsun, hemen simdi doktora mars mars!!!
Hadi ya (( Rabbim inşallah yeni bir gebelik olur
adet olacakmışım gibi belim karnım ağrımıştı benimde ama hamileymişim o adet sancılarına güvenme hatta hamileyken bile her ay sanki olcakmışssın gibi günü gelince ağrıyor belin karnınArtık yarın gidicem :) ağrı oluyormuydu sizde ☺
Belim Karnım çok ağrıyor canım. Sürekli adet oldum olacak gibiyim. Elim kolum kalkmiyor tamamen rahatsizdimadet olacakmışım gibi belim karnım ağrımıştı benimde ama hamileymişim o adet sancılarına güvenme hatta hamileyken bile her ay sanki olcakmışssın gibi günü gelince ağrıyor belin karnın
ben 3 ay o agriyi cektim sudyen takmak resmen bi iskenceydi ama geciyo 4. ay itibariyle azalmaya basladi simdi daha raatim yani saglikli bi gebeliin olsun saglikla kavus insallaCanim benim artık yarın gidicem doktora )) Göğüslerim agrimasa öf o dayanilmaz
Belim Karnım çok ağrıyor canım. Sürekli adet oldum olacak gibiyim. Elim kolum kalkmiyor tamamen rahatsizdim
Canim mahvoldum birde midem bulanıyor kussam rahatlicam ama kusamiyorumda öf ağrı beni bitiriyorBenim ilk hamileligimde adetim 10 gun gectiginde silik cikmisti ayni boyleydi.
Belim kasiklarim agriyodu cok gec dollenmeymis kan verdim ertesi gun 58 cikmisti degerim tam adet olman gereken zamanlar ama olmuyosun hamilesin ya o yuzden o agrilar normal canim