- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- Konu Sahibi lovelygirl_
Çok sağol :)) herkese nasip etsin tattırsın inş rabbim verdiklerinede sağlık sıhhat versin en hayırlı olanı versinİnanç ve dua canm Rabbim verecek sana da en kisa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol :)) herkese nasip etsin tattırsın inş rabbim verdiklerinede sağlık sıhhat versin en hayırlı olanı versinİnanç ve dua canm Rabbim verecek sana da en kisa zamanda
Hiç kafana takma ve moralini bozma canım sütün gelmemesi göğüsün küçük veya büyük olmasıyla alakali değil ama moralini bozmanla alakali canım o yüzden daima pozitif ol ayrıca için rahatlayacaksa söylüyeyim benim anneminde göğüsleri çok küçüktür ama 3 tane çocuk büyütmüş hepimizde sağlıklıyiz allah şükür o yüzden önemli olan boyutu değil işlevi canın benim :)Ay valla ben 4.aydan sonra rahatladim hatta acaba süt mü gelmicek die telaş da yapmio diilim ama benim zaten yapi olarak kucuk oldugu icn hep bole olmasi normal die dusunuorm
Bunlar iste hep benim.ilk basta konduramadiim sonradan anladiim gebelik belirtileriydiBenimde sol göğsümde acayip ağrı oluyor sağ da agrio ama sol fena
Güzel ağrılar bunlar ☺Bunlar iste hep benim.ilk basta konduramadiim sonradan anladiim gebelik belirtileriydi
Doğru diosun canim ya anaciginin da kulaklari cinladi sayemde ellerindem operim sayende aksam aksam iyi guldum amaHiç kafana takma ve moralini bozma canım sütün gelmemesi göğüsün küçük veya büyük olmasıyla alakali değil ama moralini bozmanla alakali canım o yüzden daima pozitif ol ayrıca için rahatlayacaksa söylüyeyim benim anneminde göğüsleri çok küçüktür ama 3 tane çocuk büyütmüş hepimizde sağlıklıyiz allah şükür o yüzden önemli olan boyutu değil işlevi canın benim :)
Sağol canım ya analar bu günler içindir bizim moralimiz bozulduğunda yanımızda yokken bile düzeltmek için :)) gül canım gül sen güldükçe sütler birikir oralarda biyerlerde :)) He ayrıca seni biraz olsa tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana :))Doğru diosun canim ya anaciginin da kulaklari cinladi sayemde ellerindem operim sayende aksam aksam iyi guldum ama
Korkma canım benim, hayırlısı olsun ama bence inşallah hamilesin, netleşince haber verİnşallah canım benim Rabbimin izniyle kimyasal gelebilikten bahseden arkadaslar korkuttu beni (((
Ablamında öyle oldu hep testlerde en ii kan yani garanti içinTebrikler hamilesi@ ayni benim hamileligimdeki gibi cikmis ciZgi ben cok@ugrastigim icin hamile olmadan . Ikinci cizgi cikmiyor
Evet cnm hamilesin.benim de böyle çıkmıştı ilk negatif sandım sonra sağlık ocağına götürdüm hemşire pozitif dedi.zaten kan testinde hemen belli oluyorSilik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
hamilesin hayirli olsun!tabii test kenarda 2 3 saat beklememisse!Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
Tebrik ederiiim umarım vardır bebiş umarım bu mukemmel duyguyu yasarsın. Ben 25i sabahı olmam gerekıyodu olmadıM akşamına hemen test yaptım değil bi hafTa bi gün bile geçmemiştiki Bu şekilde silik iki çizgi çıktı. Bi kaç test daha yaptım hepsınde aynıydı. Sımdı 7 bucuk aylıgız:)) allahım isteyen herrrkese nasip etsin innşallah. Öğrenince mutlaka yaz sonucu olur mu. Ve artık kendine çoook dikkat et:)Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
Gözün aydın 3,5-4 haftalık gebişsin allah kucağına almayı nasip etsinSilik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum